ايا xbox360 واقعأ ارزش خريدن دارد يا بهتره كه psp بگيرم؟
البته اینجا برای خرید هست نه مشکلات:biggrin1: معمولا بعد از اولین هنگ حداکثر 6 ماه وقت دارین تا با کنسول خدافظی کنید:biggrin1: البته برای من این 3 بار اتفاق افتاده ولی ممکنه یک هنگ عادی باشه یا اینترنت شما قاطی کرده باشهسلام
امروز واسه اولين بار بود كه ديدم xbox وسط بازي قفل شد
علت هاي قفل شدن چيه؟
شوخي نكن بابا .البته اینجا برای خرید هست نه مشکلات:biggrin1: معمولا بعد از اولین هنگ حداکثر 6 ماه وقت دارین تا با کنسول خدافظی کنید:biggrin1: البته برای من این 3 بار اتفاق افتاده ولی ممکنه یک هنگ عادی باشه یا اینترنت شما قاطی کرده باشه
درود
چند تا سوال دارم که امیدوارم همشو جواب بدید نه یکی دو تاشو! ممنون.
1-مدل پرمیوم مث این که داره تولیدش متوقف می شه. با احتساب این که من اصلا و ابدا(حداقل فعلا) نیازی به لایو ندارم چه مدلی خوبه؟ آرکید؟
2-آیا آرکید دسته وایرلس داره؟
3-آیا می شه هارداش رو ارتقا داد؟ یا اصلا روش هارد گذاشت(آرکید)؟ قیمتاش چجورین؟
4-این قضیه سه چراغه که برای جلوگیری ازش باید فن خاصی می ذاشتیم؛ قیمت و اسم فن رو بگید و این که آیا در Xbox های جدید این مشکل برطرف نشده و هنوز باید از این فن استفاده بشه؟
5-قیمت آرکید 199 دلاره مث این که! بعد از افت قیمت از طرف مایکروسافت قیمت چقدر می شه؟ Elite چطور؟
توجه:قیمت حال رو نمی گم بعد از کاهش قیمت ها به دست مایکروسافت.
6-هارد 360 دقیقا به چه دردی می خوره؟ آیا فقط Save بازی ها روش ذخیره می شه؟ البته به جز فیلم و غیرو لایو.
7-آرکید به جز هدست و دسته وایرلس و هارد و HDMI چه فرق دیگه ای با Elite داره؟
در آخر با توجه به این که من زیاد اهل بازی نیستم ولی همون یه ذره رو نمی تونم هی کامپیوترم رو ارتقا بدم.
8-آیا Xbox هم مثل کامپیوتر نیاز به ارتقا مرتب داره؟
9-مادربرد جاسپر فرقش چیه با بقیه؟ آیا ممکنه Xboxـی بازی ای رو اجرا کنه و یکی دیگه نکنه؟(به جز ریجن(از نظر سیستمی(مثلا کم بیاره)))؟
ممنون از کسی که سوالاتو جواب بده
داداش مادربوردش چیه؟ محیط دوره دستگات گرمه یا سرد بازه یا بسته؟شوخي نكن بابا .
يه هنگ ساده بود . اينترنت هم وصل نبود.
داشتم كال او خوازر بازي مي كردم يهو ديدم هيچي نشد .
بعدش سي دي رو در اوردم خاموش.
در ضمن تاپيك ديگه نديدم واسه اينكار . قبلا يه تاپيك زدم قفل شد گفتند همينجا بهتره.
مطمئني 6ماه ديگه تو هواست؟
يكم دليلي چيزي حرفي سخني
درود1. آرکید خوبه (آرکید بازی های لایو خودش را داره)
2. بله
3. هارد نداره ولی 512 مگابایت فضا داخلی داره . هارد هم می شه روش نصب کرد . هارد 20 را امروز توپ خانه می داد 45-50 . (هارد 60 و 120 هم تو بازار هست خواستی بپرسم)
4. ببین شانسی بعضی ها می شه بعضی ها نمی شه . می تونی از فن اضافی استفاده کنی می تونی هم نکنی ولی این مادربودر های جاسپر خیلی کم این اتفاق روش می افته .
5. تو ایران تغییر نمی کنه . (تا حالا نکرده)
6. بله روش می شه داشبورد جدید هم نصب کرد .
7. الیت بازی های xbox را هم اجرا می کنه . (کنسول قدیمی)
8. نه .
9. نه .
داداش مادربوردش چیه؟ محیط دوره دستگات گرمه یا سرد بازه یا بسته؟
درود
ممنون
یه چند تا دیگه:
1-آرکید و الیت فرقی توی خود کنسول هم دارن؟ که مثلا این اجرا بکنه و اون نه؟ یا فقط فرقشون امکانات جانبیشون هست؟
2-داشبورد چیه؟:biggrin1:
اگه قیمتی هم از هدستش داشتید بگید.
ممنون
1. گفتم آرکید بازی های کنسول قبلی (xbox) را اجرا نمی کنه ولی الیت و پرمیوم اجرا می کنند . (البته نه همه بازی ها یه تعداد که بازی ها گرافیک خوبی ندارند در حد پلی استیشن 2درود
ممنون
یه چند تا دیگه:
1-آرکید و الیت فرقی توی خود کنسول هم دارن؟ که مثلا این اجرا بکنه و اون نه؟ یا فقط فرقشون امکانات جانبیشون هست؟
2-داشبورد چیه؟:biggrin1:
اگه قیمتی هم از هدستش داشتید بگید.
ممنون
1.کی همچین حرفی رو زده؟؟؟بازیهای XBOX orginal رو اگه دیسک اورجینال و مناسب ریجن دستگاهت رو داشته باشی-میتونی اجرا کنی!!!هیچ فرقی تو مدل کنسول نداره!!!(البته اکثر بازی هاUCهستند و دستگاه UCتو ایران پیدا نمیشه!!!)1. گفتم آرکید بازی های کنسول قبلی (xbox) را اجرا نمی کنه ولی الیت و پرمیوم اجرا می کنند . (البته نه همه بازی ها یه تعداد که بازی ها گرافیک خوبی ندارند در حد پلی استیشن 2
می باشد . زیاد مهم نیستن)
2. همون منوی می باشد مثل گوشی و آپدیت می شه و به امکاناتش اضافه می شه .
مثلا قدیم دایویکس نشون نمی داد و حالا می ده .
قیمت هدست را براتون میپرسم ...
Arcade بازی های XBOX Original رو نمی تونه اجرا کنه دلیلشم اینکه این بازی ها برای اجرا احتیاج به هارد دارند، چه اصل چه کپی.1.کی همچین حرفی رو زده؟؟؟بازیهای XBOX orginal رو اگه دیسک اورجینال و مناسب ریجن دستگاهت رو داشته باشی-میتونی اجرا کنی!!!هیچ فرقی تو مدل کنسول نداره!!!(البته اکثر بازی هاUCهستند و دستگاه UCتو ایران پیدا نمیشه!!!)
1.کی همچین حرفی رو زده؟؟؟بازیهای XBOX orginal رو اگه دیسک اورجینال و مناسب ریجن دستگاهت رو داشته باشی-میتونی اجرا کنی!!!هیچ فرقی تو مدل کنسول نداره!!!(البته اکثر بازی هاUCهستند و دستگاه UCتو ایران پیدا نمیشه!!!)
2.-همین که ایشون فرمودند
هدست هم 10 تومن از بچه های سایت بخر-
Arcade بازی های XBOX Original رو نمی تونه اجرا کنه دلیلشم اینکه این بازی ها برای اجرا احتیاج به هارد دارند، چه اصل چه کپی.