راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

هیچ فیشی پشتش نمیخوره فقط یه سیم ازش اومده بیرون که بعدش میشه 3 تا سیم(سیم های 3.5 میل)مشکی و زرد و سبز

فکر نکنم بدون یه باکس تبدیل بتونی ازش استفاده کنی
چون حتما باید ورودیه اپتیکال داشته باشه تا بشه ازش صدای سوراند ( 5.1 ) بگیری;)

terova:
الان قیمتش بد نیست اما دو ماه پی همین رو میدادن 280 تومن..

چطور ممکنه؟ وقتی قیمت جهانیش 300 دلاره بشه 280 هزار تومن تو ایران فروختش؟:eek:
اشتباه نکنم از این معجزه ها یه نفر میتونه بکنه اونم فتحیه:biggrin1: نه؟
که خدا میدونه چجوری:-"

فکر نکنم بدون یه باکس تبدیل بتونی ازش استفاده کنی
چون حتما باید ورودیه اپتیکال داشته باشه تا بشه ازش صدای سوراند ( 5.1 ) بگیری;)

چطور ممکنه؟ وقتی قیمت جهانیش 300 دلاره بشه 280 هزار تومن تو ایران فروختش؟:eek:
اشتباه نکنم از این معجزه ها یه نفر میتونه بکنه اونم فتحیه:biggrin1: نه؟
که خدا میدونه چجوری:-"

قیمت جهانی رو تو ایران حساب نکن.قیمت دوبی رو نگاه کن.توی سایت XBox.Com بری و Change Location بزنی و UAE رو انتخاب کنی قیمتاش به درهم زده که حساب کنی مُفت در میاد.قیمت آمریکا ربطی به ایران نداره.اون 300 دلار قیمت جهانی نیست،قیمت آمریکاست.بعدا هم در کشورهای اروپا و در کل کشورهایی که مایکروسافت نمایندگی فروش کنسولش رو داره قیمت پایین میاره.

شما اشتباه می کنید آرکید را تو توپ خانه می دادند 280-270 نه پرمیوم را ..................:biggrin1::biggrin1:

یادم هست یه زمانی،فکر کنم تو اردیبهشت یا اوایل خرداد بود پرمیوم به 280 این حدودا هم رسید.البته مدل مادربوردش رو یادم نیست.اما مطمئنم.چون دادم تهران قیمت کردن برام از توپخونه.

آره قیمت دبی خیلی کمتر در میاد مخصوصاً اگر عمده بخری همین فروشگاه فتحی این قیمت رو میداد..

یعنی پریمیوم مادربرد جاسپر رو 280 تومن و آرکد فالکون 210 و آرکد جاسپر رو 230 تومن میداد..

لطفا چند تا دیسک خام خوب برای رایت بازیهای 360 به ترتیب اولویت بنویسید اگه قیمت هم داشته باشید ممنون میشم قیمت هم نبود طوری نیست

لطفا چند تا دیسک خام خوب برای رایت بازیهای 360 به ترتیب اولویت بنویسید اگه قیمت هم داشته باشید ممنون میشم قیمت هم نبود طوری نیست

verbatim
Tgate و Aone

معمولا رو همین 3 تا رایت می کنن ، ورباتیم از همه بهتر و البته گرون تره و اون دو تای دیگه هم تو یه مایعند و کیفیت متوسط رو به بالایی دارند ...

سلام دوستان!
من میخوام یه X360 که از دوبی اومده(آک هست و هیچ عملی روش انجام نگرفته(مثل کپی خور کردن و ...)رو بخرم و میخوام بدونم باید بدم بیرون تا چه کارهایی روش انجام بدن تا بشه تمام کارهای معمولی تو کشور مارو(بازی کردن با بازی های کپی شده و ...)انجام داد؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید!!!
ممنون:love:

سلام دوستان!
من میخوام یه X360 که از دوبی اومده(آک هست و هیچ عملی روش انجام نگرفته(مثل کپی خور کردن و ...)رو بخرم و میخوام بدونم باید بدم بیرون تا چه کارهایی روش انجام بدن تا بشه تمام کارهای معمولی تو کشور مارو(بازی کردن با بازی های کپی شده و ...)انجام داد؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید!!!
ممنون:love:
باید بدیش کپی خورش کنند ..... همین:cheesygri:cheesygri:cheesygri
ببخشید این یعنی چیه : من میخوام یه X360 که از دوبی اومده .:confused::confused::confused::laughing::laughing::laughing:

باید بدیش کپی خورش کنند ..... همین:cheesygri:cheesygri:cheesygri
ببخشید این یعنی چیه : من میخوام یه X360 که از دوبی اومده .:confused::confused::confused::laughing::laughing::laughing:
با عرض معذرت چون سوتی دادم
راستی این IXTREME و JUNGLE FLASHER فقط برای XBOX LIVE هست؟؟؟
بی تجربگی هم بد دردیه:biggrin1:

با عرض معذرت چون سوتی دادم
راستی این IXTREME و JUNGLE FLASHER فقط برای XBOX LIVE هست؟؟؟
بی تجربگی هم بد دردیه:biggrin1:

IXtreme فریمور درایو کنسول XBox 360 هست.البته فریمور هک شده هست که با اون شما با امنیت می تونید توی XBox Live فعالیت کنید و اگر آخرین نسخه رو از IXtreme که 1.6 هست روی درایوتون نصب باشه احتمال بن شدنتون کم میشه.
Jungle Flasher هم نرم افزاری هست که به کمک اون XBox 360 رو کپی خور می کنن.

IXtreme فریمور درایو کنسول XBox 360 هست.البته فریمور هک شده هست که با اون شما با امنیت می تونید توی XBox Live فعالیت کنید و اگر آخرین نسخه رو از IXtreme که 1.6 هست روی درایوتون نصب باشه احتمال بن شدنتون کم میشه.
Jungle Flasher هم نرم افزاری هست که به کمک اون XBox 360 رو کپی خور می کنن.
بسیار بسیار ممنون
من از بیشتر چیزهای X360 فقط اینارو نمیدونستم
باز هم ممنون:victory::x

[FONT=&quot]سلام. آقا ببخشید من گیج شدم تواین تاپیک ایکس باکس!! چقدر شلوغه! چندتا سوال دارم[/FONT]
1-[FONT=&quot]آیا مدلی از ایکس باکس هست که[/FONT] BD-ROM [FONT=&quot]داشته باشه؟[/FONT]
2-[FONT=&quot]الان چه مدلهایی توی بازار هست و قیمت اونا چنده؟ البته اگه فرقشون رو هم بگین ممنون[/FONT]!
3-[FONT=&quot]بازیهاش چنده و آیا میشه رایتشون کرد؟[/FONT]برای رایت از دی وی دی رایتر معمولی استفاده میکنین؟
[FONT=&quot]اگرم جایی از سایت همه ی اینا گفته شده لطفا لینکشو بدین چون من پیدا نکردم!(البته یه جا پیدا کردم پستش برای سال 2005 بود[/FONT]!)​

[FONT=&quot]سلام. آقا ببخشید من گیج شدم تواین تاپیک ایکس باکس!! چقدر شلوغه! چندتا سوال دارم[/FONT]

1-[FONT=&quot]آیا مدلی از ایکس باکس هست که[/FONT] BD-ROM [FONT=&quot]داشته باشه؟[/FONT]
2-[FONT=&quot]الان چه مدلهایی توی بازار هست و قیمت اونا چنده؟ البته اگه فرقشون رو هم بگین ممنون[/FONT]!
3-[FONT=&quot]بازیهاش چنده و آیا میشه رایتشون کرد؟[/FONT]برای رایت از دی وی دی رایتر معمولی استفاده میکنین؟

[FONT=&quot]اگرم جایی از سایت همه ی اینا گفته شده لطفا لینکشو بدین چون من پیدا نکردم!(البته یه جا پیدا کردم پستش برای سال 2005 بود[/FONT]!)​
1- خیر
2- الیت(elite) آرکید(arcade)پرمیوم(premium)آخری تو بازار کمه و داره خط تولیدش تعطیل می شه.
یه نفر تو پرشینتولز زده آرکید: 230 پرمیوم: 320 الیت: 415 http://forum.persiantools.com/t133669.html
الیت دارای :
کنسول به رنگ مشکی، هارد 120 ، کامپونت ، کامپوزیت ، کابل HDMI ، هدست ، کابل LAN ، یک دسته مشکی ، مبدل صدا ، آداپتور .
پرمیوم دارای :
کنسول به رنگ سفید ، آداپتور ، يک دسته به رنک سفید ، کامپونت ، کابل LAN ، هارد 60 ، هدست
آرکید دارای :
کنسول به رنگ سفید ، آداپتور ، يک دسته به رنگ سفید ، کامپوزیت ، کابل LAN
یک سری ها دارای مموری 256 m و کی سری ها دارای حافضه داخلی 512 m و آداپتور کوچیک نسبت به سایر مدل ها
البته باید توجه داشته باشید که بهترین مادر برد این سری ها جاسپر می باشد که تو بازار به راحتی پیدا می شود .
3- بازی هاش از 2500 تومان تا 4-5 هزار تومان یافت می شود.(تو سایت بازی فروش میده 2500 ولی توب خونه می دن 3500 تا ....)
بازی هاش یا روی dvd 9 رایت می شه یا روی dvd 5 (معمولی) اگر رایتر شما dvd های دو لایه یا dvd 9 را بزنه می تونید رایت کنید.(وست گیم وقتی بازی ازش می خریدم یک سری را روی dvd 5 می زد)
امیدوارم جواب کامل سوالات گرفته باشی ....:):):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or