راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان قصد خرید xbox 360 arcade رو دارم.میخواستم بدونم اگه درایو کنسول Lite-On باشه هم میشه کپی خور کرد و بازی های کپی رو اجرا کرد یا نه؟کلا تمام درایو ها هک میشن؟

دوستان قصد خرید xbox 360 arcade رو دارم.میخواستم بدونم اگه درایو کنسول Lite-On باشه هم میشه کپی خور کرد و بازی های کپی رو اجرا کرد یا نه؟کلا تمام درایو ها هک میشن؟
آره دوست عزيز و فعلا هم همه درايوهاي موجود همين Lite-On هستش كه كپي هم ميشه!!

سلام و خسته نباشید

یک هارد برای دستگاه خریداری کردم و بازی هایی رو که داشتم داخلش کپی کردم اما باز هم بدون داشتن خوده دی وی دی بازی امکان اجرای بازی از روی هارد نیست ! آیا راهی هست که بتونیم بازی رو بدون دی وی دی خودش از روی هارد اجرا کنیم ؟

ممنونم از راهنمایی شما دوستان

سلام و خسته نباشید

یک هارد برای دستگاه خریداری کردم و بازی هایی رو که داشتم داخلش کپی کردم اما باز هم بدون داشتن خوده دی وی دی بازی امکان اجرای بازی از روی هارد نیست ! آیا راهی هست که بتونیم بازی رو بدون دی وی دی خودش از روی هارد اجرا کنیم ؟

ممنونم از راهنمایی شما دوستان
برای اجرای بازی از رو هارد باز هم باید دیسک درون درایو باشه.

1- خیر
2- الیت(elite) آرکید(arcade)پرمیوم(premium)آخری تو بازار کمه و داره خط تولیدش تعطیل می شه.
یه نفر تو پرشینتولز زده آرکید: 230 پرمیوم: 320 الیت: 415 http://forum.persiantools.com/t133669.html
الیت دارای :
کنسول به رنگ مشکی، هارد 120 ، کامپونت ، کامپوزیت ، کابل HDMI ، هدست ، کابل LAN ، یک دسته مشکی ، مبدل صدا ، آداپتور .
پرمیوم دارای :
کنسول به رنگ سفید ، آداپتور ، يک دسته به رنک سفید ، کامپونت ، کابل LAN ، هارد 60 ، هدست
آرکید دارای :
کنسول به رنگ سفید ، آداپتور ، يک دسته به رنگ سفید ، کامپوزیت ، کابل LAN
یک سری ها دارای مموری 256 m و کی سری ها دارای حافضه داخلی 512 m و آداپتور کوچیک نسبت به سایر مدل ها
البته باید توجه داشته باشید که بهترین مادر برد این سری ها جاسپر می باشد که تو بازار به راحتی پیدا می شود .
3- بازی هاش از 2500 تومان تا 4-5 هزار تومان یافت می شود.(تو سایت بازی فروش میده 2500 ولی توب خونه می دن 3500 تا ....)
بازی هاش یا روی dvd 9 رایت می شه یا روی dvd 5 (معمولی) اگر رایتر شما dvd های دو لایه یا dvd 9 را بزنه می تونید رایت کنید.(وست گیم وقتی بازی ازش می خریدم یک سری را روی dvd 5 می زد)
امیدوارم جواب کامل سوالات گرفته باشی ....:):):)
ممنونم از شما جامع و کامل بود.

ما یه سوال پرسیدیم کسی نیست جواب بده .....:(:(
در توپخونه همه چی پیدا میشه!!!ولی اگه خواستی بخری دسته دو اصل بخر-
چون دسته دو مطمئنا از تقلبی بهتره!!!(پارسال یک چیزایی دربارش شنیده بودم ولی مشاهده نکردم)

دوستان میخوام از کسی 360 JASPER دسته 2 بگیرم.اعتمادی هست؟همون 15 دقیقه تست کفاف میده؟

ببین کسی که کنسول دسته دو میفروشه معمولا 24 ساعت اجازه تست میده!

شما 45 دقیقه باش بازی کن تا مطمئن بشی!
( همه چیزش را هم تست کن ، مخصوصا درایور دستگاه )

سلام من یک پرمیوم داشتم خدا بیامورز 3 چراغه شد:biggrin1:
الان هم نمیدونم ببرم واسه تعمیر یا نه :((
گفتم یک مدل جدید بگیرم
فعلا دارم با ps3 سر میکنم
ولی کلی عقب افتادم از بازی های 360 ;)

الان چه مدلی خوبه؟مدلی که کمترین 3 چراغ رو داشته باشه
فالکون یا جاسپر و .....

اصلا این ها 3 چراغه میشن مثلا بردشون عوض شده :confused:

سلام من یک پرمیوم داشتم خدا بیامورز 3 چراغه شد:biggrin1:
الان هم نمیدونم ببرم واسه تعمیر یا نه :((
گفتم یک مدل جدید بگیرم
فعلا دارم با ps3 سر میکنم