LEERY
کاربر سایت
شما با توجه به تاریخ ساخت کنسول میتونی مارک درایو رو بفهمی.آیا راهی هست که بشه متوجه شد که درایور یه کنسول متعلق به همون کنسوله و عوض نشده با یه درایور دیگه؟
شما با توجه به تاریخ ساخت کنسول میتونی مارک درایو رو بفهمی.آیا راهی هست که بشه متوجه شد که درایور یه کنسول متعلق به همون کنسوله و عوض نشده با یه درایور دیگه؟
دوست عزیز میتونی بگی کجا میده 350؟؟؟من از یکی از فروشنده ها پرسیدم گفت ماه رمضان قیمتا میکشه پایین:smile:
بهتره برید مدل پرمیوم 60 گیگ بخرید تا این کار رو بکنید..سلام به همه.
من می خوام 360 بگیرم.اگه یه ارکید جاسپر بگیرم با یه هارد 60 چند برام می افته؟؟
premium هاردش 20 گیگ بود و قبلا تولید میشد و الان ساختش متوقف شده الان مدلی به نام pro هستش که هارد 60 گیگ داره و به جای پرمیوم ساخته میشه.اینجا هم منظور از premium همون pro هست.یه سوالی برام پیش اومده این که در وب سایت رسمی ایکس باکس و حتی وبسایت ویکی پدیا خبری از مدل Premium نیست و تنها مدل های arcade,pro,elite وجود دارند،در تاپیک های این انجمن هم به مدل Premium with hdmiبرخوردم و گیج شدم، لطفا یک ابهام زدایی جامع به عمل اورید و اگر امکان دارد ، کسانی که این مدل را در اختیار دارند عکسی از جایی از جعبه که نوع مدل را نوشته بگذارند،با تشکر....
منظور از مدل پرو همون پرمیوم هست که در سایت xbox.com دیگه این مدل با این نام حذف و مدل xbox 360 60 gig که همون پرمیوم هست که هارد 60 گیگ جایگزین هارد 20 شده..یه سوالی برام پیش اومده این که در وب سایت رسمی ایکس باکس و حتی وبسایت ویکی پدیا خبری از مدل Premium نیست و تنها مدل های arcade,pro,elite وجود دارند،در تاپیک های این انجمن هم به مدل Premium with hdmiبرخوردم و گیج شدم، لطفا یک ابهام زدایی جامع به عمل اورید و اگر امکان دارد ، کسانی که این مدل را در اختیار دارند عکسی از جایی از جعبه که نوع مدل را نوشته بگذارند،با تشکر....
سلام دوستان!سؤال من خیلی ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم اینجا بپرسمش:
شما میدونید چرا نکست جن تلفنشو برنمیداره؟بابا اینا که دارن به ضرر خودشون کار میکنن!من میخوام بهشون زنگ بزنم سفارش بازی بدم ولی اصلا به روی خودشون نمیارن که گوشی رو بردارن.خوب اینجوری که نمیشه.باید جوابگوی مشتری باشن!نکنه شمارشون عوض شده؟آخه من همون شماره ای که الآن تو سایتشونه زنگ میزنم.
دوستان شما فروشگاه دیگه ای نمیشناسین که کیفیت دیسکهای 360ش خوب باشه و سفارش برای شهرستان قبول کنه؟(لطفا اگه میشه با شماره تلفن معرفیش کنین)
این تایپیک مکان مناسبی برای این جور بحث ها نیست!
لطفا سوال خودتون رو در تایپیک مناسب بپرسید..!
فقط به شما میفروشه(با این قیمت)یا به بقیه هم میده؟سلام
من می خوام قبل از ماه رمضون 360 رو بگیرم کی ارزون میشه؟؟
پرمیوم جاسپر.!!!
بعد العان یکی هست که 350 میده.خوبه؟؟؟؟
تا سال 2015 فکر کنمsalam bebakhshid mikhastam beporsam bazi va khode xbox ta che sali tolid mishe?
به ما هم(با این قیمت)میده یا فقط به شما؟یکی از دوستای پسر عمومه که تو این کاره.از دبی میاره.(فکر کنم)
به ما هم(با این قیمت)میده یا فقط به شما؟
با این سوالی که کردید به هیچ تایپیکی بلکه کلا به سایت ربطی نداشت!والا ما گشتیم نبود!شما بفرمایید کجا مطرح کنیم حرفی نیست!شما که میگید در تاپیک مناسب،تاپیک مناسب رو هم معرفی کن.
پس لطفا اگر موقعی پرسیدید برای من PM بفرستید!نمی دونم اطلاعات دقیق ازش ندارم.هر موقع پرسیدم به شما هم خبر میدم.
شرمنده.