من Xbox360 پریمیوم با مادربرد جاسپر به قیمت 435 تومن خریدم(ساخت 2009 هم هست)
چندتا سوال....
چطوری بازی تو هارد نصب کنم؟؟!!!
هر چند ساعت بهتره دستگاه خاموش کنم؟؟؟!!
چندتا بازی معرفی کنید تا بتونم از هدستش استفاده کنم..........
من وقتی بازی میذارم تو دستگاه آیکون بازی نمیاد بعد از چند لحظه تو بازی میره...!!!!
خیلی باید xbox لازم باشی که الان تو این گرونی گرفتی
بازی رو میزاری رو دستگاه میاری رو ایکون بازی گزینه ی نصب روی هارد خودش داره میزنی 10 -12 دقیقه میشه بازی نصب میشه دستگاه رو هم تو فقط 1 جا بزار خاک نره توش میشه پشت سر هم 3 ساعت هم بازی کنی خاک که بره 5 ماه که بشه 8 چراغ میشی
بازی هدستش یعنی چی منظورت چی هست همون end war میشه باهاشون حرف زد همون خوبه
بازی رو میزاری رو دستگاه میاری رو ایکون بازی گزینه ی نصب روی هارد خودش داره میزنی 10 -12 دقیقه میشه بازی نصب میشه دستگاه رو هم تو فقط 1 جا بزار خاک نره توش میشه پشت سر هم 3 ساعت هم بازی کنی خاک که بره 5 ماه که بشه 8 چراغ میشی
دستت درد نکنه دوست عزیزشما میتونین با یه تبدیل HDMI به DVI بازی ها رو با حداکثر کیفیتی که مانیتور اجازه میده بازی کنید
اگه پکی بجز elite میگیرید باید یه کابل HDMI و یه تبدیل DVI بگیرید اگر هم elite که کابل HDMI توش هست فقط باید یه تبدیل بگیرید
مگه پرمیوم خودش 60 گیگ نداره؟با یه هارد20 گیگ هم میشه حداکثر 3 تا بازی توش نصب کنی.آخه با هارد 60 گیگ العان خیلی گرون میفته!!
مگه پرمیوم خودش 60 گیگ نداره؟
اه.خوبه امیدوار شدم:biggrin1:60 گیگ فالکون هم داریم.
اگه بر طبق پارسال بخوایم بسنجیم شهریور ما همون اوایلش خیلی خوب ارزون شد همه مدلااه.خوبه امیدوار شدم
حالا من موندم با این گرونی فالکون بخرم یا جاسبر؟
می تونید دقیق بگید تا کی ارزون میشه؟(بعد همه مدلاش ارزون میشه یا چند مدل خاص)
خیلی جالبه که شما داری 360 رو با کیفیت HD با یه dvd پلیر مقایسه میکنید:laughing: اتفاقا hdmi 360 باید کیفیت بهتری داشته باشه!
درسته که کیفیت به مراتب بهتری داره اما همین امروز بود تو یوتیوب ویدئوش رو میدیدم! rrod داده بود که دیگه قابل تامیر نبود!
مموری آنبرد فقط ماله آرکید هست و رو پرمیوم اصلا مموری نداره!
این قیمتای امضاتونم یکم زیادتر از بازاره و به نظرم نامردیه! این 1 ماهه تیر هست که قیمتا میره بالا اما یه ماه پیش رو که حساب کنیم اینطوری میشه:
elite micro: 400$ iran: 380 hezar toman
peremium: micro:300$ iran:280 hezar toman
arcade: micro:200 iran : 230 hezar toman
سعی کنید اگه راجب بعضی چیزها اطلاع چندانی ندارید بقیه رو گیج نکنید
یکی جواب بده.....من وقتی بازی میذارم تو دستگاه آیکون بازی نمیاد بعد از چند لحظه تو بازی میره...!!!!چطور بازی تو هارد نصب کنم؟؟!!!
شنیدم End war بازی خوبی نیست....اگر کسی بازی خوبی میشناسه که بشه از هدست Xbox360 استفاد کرد لطفا بگه......
تو بازی آنلاین میشه از هدست برای صحبت با دیگران استفاده کرد؟؟!!!
الان بچه ها بیشتر چه بازی هایی رو آنلاین بازی میکنن؟؟؟!!!
من هر چی دنبال آواتار(همونی که خودمون میسازیمش)میگردم پیدا نمیکنم!!!!!!!کجاست؟؟!!
اه.خوبه امیدوار شدم:biggrin1:
حالا من موندم با این گرونی فالکون بخرم یا جاسبر؟:confused:
می تونید دقیق بگید تا کی ارزون میشه؟(بعد همه مدلاش ارزون میشه یا چند مدل خاص)
در مورد خاک رفتن به داخل دستگاه هم میشه یه جوری تمیزش کرد؟:confused:
-
-شما به من بگو این قیمتا رو از کجا گرفتی من الان برم 30 تا بخرم ببرم تو بوستان بفروشم!