راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تو تعطیلات عید چند تا بازی رو تموم کردم و تو بیشتر بازیها صدای درایو lite on زیاد بود اما تو بعضی هاش مثل gears of war وحشتناک بود.روز اول فکر میکردم الانه که درایو بترکه! و به کیفیت دیسک بازی شک کردم اما گفتن این درایو lite on کلا پر سر و صداست.کنسول کنارمانیتوره و صداش خیلی رو اعصاب میره .باید یه جای دیگه واسش پیدا کنم.

دوستان با توجه به اینکه 360 بازی هاش از 720p بیشتر نیستن اگه از کابل کامپوننت استفاده بشه تفاوتی داره با کابل hdmi ؟ مرسی
اتفاقا" بازی 1080P هم یه تعداد داره Geow2-Resident Evil5-Fear2-FAble2 بقیه هم الان یادم نمیاد ولی خیلی بیشتر از این داره پس اگه کابل HDMI بگیری به نظر من بهتر باشه

می تونی هارد لپتاپ اضافه کنی! (120گیگ یا 60 گیگ و...)
قکر کنم میثم و دانش این کار می تونن انجام بدن.

البته من هارد داخلی کار میکنم که بیرون 360 شلوغ نشود فکری هم بابت گرماش کردم که چون داخل دستگاه هست کم گرم بشود
البته این را هم نصب کردم جواب داد
a817489b4aa2d420cb0415840a136d9ce14ae110lost%20and%20damned.jpg

سلام من ارکید (جاسپر ) دارم اگه یه هار براش بخرم حله یا برم پرمیوم بخرم بعد من چند تا بازی سفارش دادم روی ورباتیم تا دستم برسه چند روزی میکشه ایا میتونم تا دو روز از پلی باکس مالزی استفاده کنم تا بازیهام بیاد یا نه قیمت هارد 20 و 60 چنده قیمت هارد 20 برای xbox360

سلام من ارکید (جاسپر ) دارم اگه یه هار براش بخرم حله یا برم پرمیوم بخرم بعد من چند تا بازی سفارش دادم روی ورباتیم تا دستم برسه چند روزی میکشه ایا میتونم تا دو روز از پلی باکس مالزی استفاده کنم تا بازیهام بیاد یا نه قیمت هارد 20 و 60 چنده قیمت هارد 20 برای xbox360

چه کاریه.یه هارد 20 یا 60 بخر کارت راه میفته.
هارد 60 پیام 160 هزار تومان میده فکر کنم.هارد 20 هم حدود 70 هزار تومان یا همین حدوداست.
در مورد دیسک های Play Box هم بهت پیشنهاد می کنم اصلا بازی نکنی باهاشون.

دوستان داستان 3چراغ جاسپر صدرصد واقعی است و من امروز به چشم خودم دیدم
پس هی نگین امکان نداره!!!!!!;)

قرار نیست 3 چراغ حتما نشونه خرابی باشه.
شما دوشاخه کنسول رو شُل کن رو پریز برق،بعد کنسول رو روشن کن.ببین برق بهش خوب نمیرسه و 3 چراغ میده.
توی این XBox ها با این مادربورد هم قرار نیست اصلا اتفاق نیفته.احتمال بروزش کم میشه.بستگی داره اِرورش چی باشه. ;)

دوستان الان بهترین مدل با کدوم مادربرد و درایو و متعلاقات پیشنهاد میشه ؟با قیمت لطفا

الان به صرفه ترین مدل پریمیوم 60 گیگ با برد جاسپر هست که آقا مجید تو همین سایت تو قسمت فروشگاه مجازی با قیمت بسیار خوب پیش فروش میکنند..

آقا من هارد 120 را قیمت کردم 80.000
حالا یا یارو اشتباهی قیمت را گفته یا من اشتباه شنیدم!!!

این هارد لپتاپ هست که تو قاب هارد xbox میفروشند..

قیمت هارد 120 گیگ اصل 120 دلار هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or