راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

اپدیت جدید 19 نوامبر 3 روز دیگه میاد ofw 2 میشه شامل ps plus +video 1080 playeble +better browser+انتقال دیتا بین pc و vita به صورت wireless +چک کردن gmail and yahoo mail +عملکرد بهتر ps1 game on vita ........... اما مشکلات بعدی از کار افتادن open cma +از کار افتادن expolite برا کسانی که بازی madblocker ya cravity crash و غیره که میتونن بازی پی اس پی رو ویتا کپی کنن از جمله خودم :(( البته میتونیم اپدیت نکنیم به 2 و 1.80 بمونیم اما بعید نیست سونی برا اینکه مجبور به اپدیت کنه دسترسی اونا که 1.80 به store و غیره قطع کنه باید منتظر بمونیم تا معلوم شه :d

خبری از ساپرت زبان فارسی یا عربی داخل BROWSER نیست؟

اپدیت جدید 19 نوامبر 3 روز دیگه میاد ofw 2 میشه شامل ps plus +video 1080 playeble +better browser+انتقال دیتا بین pc و vita به صورت wireless +چک کردن gmail and yahoo mail +عملکرد بهتر ps1 game on vita ........... اما مشکلات بعدی از کار افتادن open cma +از کار افتادن expolite برا کسانی که بازی madblocker ya cravity crash و غیره که میتونن بازی پی اس پی رو ویتا کپی کنن از جمله خودم :(( البته میتونیم اپدیت نکنیم به 2 و 1.80 بمونیم اما بعید نیست سونی برا اینکه مجبور به اپدیت کنه دسترسی اونا که 1.80 به store و غیره قطع کنه باید منتظر بمونیم تا معلوم شه :d
دفعه قبل هم همینطوری بود ... یعنی میخواستی به PSN وصل بشه Error میداد که باید اپدیت بشه... سونیه دیگه ! البته این اپدیت جدید احتمالا ضروری خواهد بود اپدیت کردنش
اونم باز یه سری خوبی ها داره یه سری بدی ها
اما مطمئن باش با دیدن کنسول بعدی سونی و ماکرو پشیمون میشی. نه اینکه بد باشه ها
خیلی فوق العادست و ابتکار زیادی به خرج دادن واقعا اما از لحاظ قدرت سخت افزاری بعید میدونم به نسل بعد برسه
ببخشید دیگه بحث خیلی منحرف شد:دی

آرمان راسته که میگن قراره ویتا از 1080P پشتیبانی کنه؟
اینم تبلیغش هست ببین
PlayStation Plus Coming To The Vita Next Week Along With Firmware 2.0
خبری از ساپرت زبان فارسی یا عربی داخل BROWSER نیست؟
خیر ... احتمال اضافه شدنش خیلی پایینه

همین که اسم فریمور رو گذاشتم 2 باید منتظر تغییرات خوبی باشیم
1080 p خیلی وسوسه برانگیزه...
سه شنبه شب با آپدیت استور واسه آمریکا میاد دیگه نه؟

دوستانی که میخوان ویتا بگیرن به جای اینکه پول یامفت برای بازی ها بدید برید یه اکانت3 ماهه پلاس بگیرید از بهترین بازی هاش به صورت مفتی استفاده کنید.
سرهمین مسئله پلاس فکر کنم فروش ویتا کلی زیاد شه.:d

اگر میخواین پلاس بگیرین به نظر من یه یک ساله بگیرین!!!
چون بازی های مجانی پلاس تاریخ انقضا داره یعنی زمان پلاس تون تموم بشه تا فعال کردن کردن دوباره ی پلاس کار نمیکنن:|

متوجه نشدم! مشکلش و میشه واضح تر بگی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or