از نظر نرم افزاری هیچ چیز خاصی نیست!برای خرید یه ویتا دسته دو به جز ظاهر دستگاه و سالم بودن سخت افزار از لحاظ نرم افزاری باید به چیش دقت کنم که طرف قالب نکنه؟
ایفون که ایفونه ! گوشی هست ...من ايفون ٥ بگيرم يا ويتا؟
الان ٤ دارم با اكس باكس
sent from my iphone
سلام دوست عزیز .دوستان از بین بازی های mortal-fifa-rayman-little devians-ninja کدو از همه بهتره . کسایی که بازی کردن یه نظری بدن.خودمم همه نوع بازی انجام میدم
دوستان از بین بازی های mortal-fifa-rayman-little devians-ninja کدو از همه بهتره . کسایی که بازی کردن یه نظری بدن.خودمم همه نوع بازی انجام میدم
آره یکم لگ داره!fifa میگفتن مشکل لگ و .. داره. کسایی که بازی کردن مشکل داشتن یا نه؟ fifa football رو میگم نه 13
fifa میگفتن مشکل لگ و .. داره. کسایی که بازی کردن مشکل داشتن یا نه؟ fifa football رو میگم نه 13
1.نیازی نیست1- بازی های ویتا که به صورت فیزیکی خرید شدن حتما باید از طریق اینترنت فعال بشن،که بشه بازی کرد یا نیازی به این کار نیست؟
2- توی همین تاپیک کاربری نتوشته بود که با ویتای مدل 3G میشه SMS ارسال و دریافت کرد،این درسته؟
حالا اون ریجنی که مربوط به خاورمیانه هست(اصلا ریجن خاورمیانه داره؟)زبان فارسی رو برای ارسال اس ام اس ساپورت میکنه؟
3- میشه بازی هاش رو از طریق کامپیوتر دانلود کرد؟(بازی اصل منظورمه)
4- وقتی که هیچ کاری با ویتا نداری باید خاموشش کنی؟ منظورم اینه که مثل گوشیه یا باید وقتی باهاش کار نداری خاموشش کنی؟
5- میشه بازی های PSP اوریجینال رو خرید(به صورت فیزیکی) و بعد روی ویتا نصب کرد؟ یا حتما باید باید از PSN خرید؟
ممنون
1.ویتا اصولا برای بازی ساخته شده و نمیشه به شما توصیه کرد کدوم بهتر. هیچ وقت کنسول رو با Tablet مقایسه نمیکن . اینکه کدوم رو بخری برمیگرده به استفاده شخصیت. ویتا فقط بازیهای خوب با کیفیت بالاتری داره ( از نظر Content با کنسول یکی هست) و البته هم باید اوریج بخری و خبری از کپی نیست. Ipad همه دیگه خودت میدونی چه کارایی میکنه پس باید به نیاز شخصیت نگاه کنی. به هر حال ایپد بازیهاش در حد بازیهای کنسول نیستش و ویتا هم برنامه هاش نیست چون برای بازی طراحی شده .سلام دوستان من میخوام یکی دو ماه دیگه(بلکه شاید ارزون شد دلار ) ویتا بخرم اما موندم اینو بخرم یا ایپد مینی چند تا سوال دارم.
1-اینو بخرم یا ایپد مینی؟
2-ایا میشه تو اینترنت رفت؟
3- داخلش وا فای داره یا از اون پشتیبانی میکنه؟
4-میشه توش کارتون فیلم و....دید؟
5-کدوم ریجن رو بخرم؟
ممنون که پاسخ میدید.
سلام ببخشید یک سوال یادم رفته بود کتاب pdf میشه باز کرد؟1.ویتا اصولا برای بازی ساخته شده و نمیشه به شما توصیه کرد کدوم بهتر. هیچ وقت کنسول رو با Tablet مقایسه نمیکن . اینکه کدوم رو بخری برمیگرده به استفاده شخصیت. ویتا فقط بازیهای خوب با کیفیت بالاتری داره ( از نظر Content با کنسول یکی هست) و البته هم باید اوریج بخری و خبری از کپی نیست. Ipad همه دیگه خودت میدونی چه کارایی میکنه پس باید به نیاز شخصیت نگاه کنی. به هر حال ایپد بازیهاش در حد بازیهای کنسول نیستش و ویتا هم برنامه هاش نیست چون برای بازی طراحی شده .
2. بله میشه رفت اما ساپوزت HTML5 نداره - اما برنامه های Fac--B-ook و اینا رو جدا داره
3. از اون پشتیبانی میکنه ؟؟؟ دستگاه Wifi داره بله .
4. بله میشه دید. با فرمت AVi - mp4 و تا Res 720 فقط .
5.ریحن کنسول اهمیتی در اجرای بازی نداره - باید ریجن اکانت رو انتخاب کنی.