احتمالا این امکان مثل PSP در اینده اضافه میشه اما در حال حاضر خیرسلام ببخشید یک سوال یادم رفته بود کتاب pdf میشه باز کرد؟
احتمالا این امکان مثل PSP در اینده اضافه میشه اما در حال حاضر خیرسلام ببخشید یک سوال یادم رفته بود کتاب pdf میشه باز کرد؟
باندلها قیمتشون 249 دلار هست - باندل AC که ویتای سفید توش داره .... بازیها هم فیزیکیش توش هستسلام
از دوستان کسی میدونه در باندل کال اف دیوتی بازیش به صورت فیزیکی یا دانلودی (شیمیای:d) ؟
و اینکه اصلا باندل این یا اسیسین پیدا میشه تو تهران؟
ببخشید زیاد سوال میکنم.
بچه ها من دارم یه ویتا دست دوم می گیرم می خواستم ببینم موقع خرید چه چیزایی رو باید بهشون دقت کنم ؟ درضمن تو جعبه دستگاه باید دقیقا چه چیزایی باشه دستگاه ریجن 1 وای فایه
فکر کنم انلاک باشه ... لاک یعنی فقط مختص یک اپراتور هست. مثل Region 1 که فقط با سیم کارت AT&A داخل جعبه کار میکنه. متاسفانه راهی هم برای انلاک کردنش تا به امروز نبوده ....من اگه از دبی ی ویتای 3g بگیرم میتونم از سیم کار ایرانی ک دارم (رایتل) توش برا پی اس ان رفتن استفاده کنم؟لاک یا آنلاک چیه جریانش؟آپدیتو از پی سی دوستم میتونم بریزم رو ویتا؟
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خب باشه سرعت 128 رایتل به چه دردت میخوره حالا 3G ام باشهآخه سیمم 3g هست!
خب باشه سرعت 128 رایتل به چه دردت میخوره حالا 3G ام باشه
رجن 2 باشه میشه ولی تو ایران جواب نمیده
بهتره یه Wifi بگیری ... با اون سرعت 128 هیچ کاری نمیشه کرد ... بعضی بازیا مثل LBP , NFS MW آینا انلاینش خیلی خوبه حیفه 150-180 تومن پاشون بدی استفاده نکنی ...خوب سرعتش درحد لاکپشتم باشه مسله ای نی! پس کلا نمیشه!من وایفای ندارم:'(
من اگه از دبی ی ویتای 3g بگیرم میتونم از سیم کار ایرانی ک دارم (رایتل) توش برا پی اس ان رفتن استفاده کنم؟لاک یا آنلاک چیه جریانش؟آپدیتو از پی سی دوستم میتونم بریزم رو ویتا؟
از همه بابت پاسخ ممنونم. فکر کنم wii u بخرم!
اونم باز یه سری خوبی ها داره یه سری بدی ها
اما مطمئن باش با دیدن کنسول بعدی سونی و ماکرو پشیمون میشی. نه اینکه بد باشه ها
خیلی فوق العادست و ابتکار زیادی به خرج دادن واقعا اما از لحاظ قدرت سخت افزاری بعید میدونم به نسل بعد برسه
ببخشید دیگه بحث خیلی منحرف شد
آرمان راسته که میگن قراره ویتا از 1080P پشتیبانی کنه؟