راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من كرك بازي X-Men Origins - Wolverine) رو ميخواستم . ممنون

برو اینجا پایین صفحه. حجم : 9.8 MB

نه تنها به این تایپیک بلکه من تو تایپیک های دیگه هم که من کمک خواستم کسی کمک نکرده

راستش من سر میزنم. هر روز هم سر میزنم به این تاپیک ولی خب اون بازی رو که شما میخواین انجام ندادم. اگه چیزی رو بلد باشم بلافاصله جواب میدم.

کمک در The Spiderwick Chronicles

سلام بچه ها.
امید وارم حال همه خوب باشه.
من در بازی The Spiderwick Chronicles مشکل داشتم.
در اون مرحله ای که باید با موشه رفت توی تونل.
از یک دیوار بلند رد نمی شه.
اگر امکانش هست کمک کنید.

سلام دوستان لطفامرا راهنمايي كنيد
من تواخراي بازي ايكس من گير كردم
وقتي با اون روبات بزرگ مي جنگم به هوا ميره ووقتي بهش ميرسيم يه جايي ميگه تند تند دكمهBرا بزن ولي من هرچقدر هم تند مي زنم بازه چيزي نمي شه
بايد چي كار كنم
ايا بايد با قاعده خاصي دكمهBرا بزنم
لطفاكمكم كنيد

سلام دوستان لطفامرا راهنمايي كنيد
من تواخراي بازي ايكس من گير كردم
وقتي با اون روبات بزرگ مي جنگم به هوا ميره ووقتي بهش ميرسيم يه جايي ميگه تند تند دكمهBرا بزن ولي من هرچقدر هم تند مي زنم بازه چيزي نمي شه
بايد چي كار كنم
ايا بايد با قاعده خاصي دكمهBرا بزنم
لطفاكمكم كنيد

سلام من يك راهنمايي كلي ميكنم بايد به او ضربه زد وقتي تو را گرفت با زدن x به دستش ضربه بزن چند بار اين كار را ادامه بده بعد از اين كه نصف جانش كم شد او به هوا ميرود حالا بايد دو بار خود را به غول برسوني با زدن پشت سر هم x ميتواني سريع خود را به روبات برسوني در مقابل اجسامي كه بهت پرتاب ميشه با جهت هاي چپ و راست جاخالي بده و وقتي سومين بار خودت به غول رسوندي هنوز كمي كار دارد تا به غول برسي b را همين طور پشت سر هم بزن (تند تند)بعد از تند تند زدن b و ديدن دمويي غول نابود ميشه اگه باز در اين بازي كمكي خواستي در خدمتم چون راهنماي فارسي شو دارم بايد بعد از اين غول دو تا غول ديگر هم نابود كني تا بازي تمام شود گير كردي بگو ايكي ثانيه ميام باي:laughing:

سلام من يك راهنمايي كلي ميكنم بايد به او ضربه زد وقتي تو را گرفت با زدن x به دستش ضربه بزن چند بار اين كار را ادامه بده بعد از اين كه نصف جانش كم شد او به هوا ميرود حالا بايد دو بار خود را به غول برسوني با زدن پشت سر هم x ميتواني سريع خود را به روبات برسوني در مقابل اجسامي كه بهت پرتاب ميشه با جهت هاي چپ و راست جاخالي بده و وقتي سومين بار خودت به غول رسوندي هنوز كمي كار دارد تا به غول برسي b را همين طور پشت سر هم بزن (تند تند)بعد از تند تند زدن b و ديدن دمويي غول نابود ميشه اگه باز در اين بازي كمكي خواستي در خدمتم چون راهنماي فارسي شو دارم بايد بعد از اين غول دو تا غول ديگر هم نابود كني تا بازي تمام شود گير كردي بگو ايكي ثانيه ميام باي:laughing:
خيلي ممنون
ولي من هم اين راهيابي را دانلود كردم ماله سيمز47است
اما مشكل اينجاست كه هرچقدر هم تند دكمه bرا مي زنم باز هم چيزي نميشه

خيلي ممنون
ولي من هم اين راهيابي را دانلود كردم ماله سيمز47است
اما مشكل اينجاست كه هرچقدر هم تند دكمه bرا مي زنم باز هم چيزي نميشه

احتمالا يا شما خيلي اروم ميزني يا اشكال از بازييه بايد خيلي فرز بزني سريع دوباره امتحان كن فعلا خداحافظ

سلام . این دومین تایپیکی هست که توی این سایت مینویسم . مشکلی داشتین توی بازیی بگین اینجا .
خودتون که با روال کار آنا هستین .
007quantom of solasجايي رسيدم كهيه سالن گرد كه يه تيرانداز روي سقف شيشهاي تير ميزنه هركاري مي كني كشته نمي شه كلافه ام كرده

007quantom of solasجايي رسيدم كه يه سالن گرد كه يه تيرانداز روي سقف شيشهاي تير ميزنه هركاري مي كني كشته نمي شه كلافه ام كرده
اگه می شه یکم بیشتر توضیح دهید. زیرا من اصلا یادم نمی آید.
مثلا بگویید کدام مرحله است و ... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or