با سلام.من در بازي call of duty wow در مرحله ي(blowtorcn corkscre) يعني همون جنگل هاي ژاپن گير كردم. در اين مرحله من به 3ستاره در بازي برخورد ميكنم كه هر ستاره 1سنگر پر از مهمات را در نقشه نشان ميدهد كه من بايد هر 3سنگر را نابود كنم (با استفاده از بمب بيسيم (مين)بايد سنگرها را نابود كنم) من هر بار كه بمب بيسيم(مين) به درون هر يك از اين 3سنگر ميندازم و بعد منفجر ميكنم هيچ كدام از سنگر ها نابود نميشوند.لطفا من را كمك كنيد كه چگونه بايد اين سنگرها را با بمب(مين)نابود كنمۀ
با سلام.من در بازي call of duty wow در مرحله ي(blowtorcn corkscre) يعني همون جنگل هاي ژاپن گير كردم. در اين مرحله من به 3ستاره در بازي برخورد ميكنم كه هر ستاره 1سنگر پر از مهمات را در نقشه نشان ميدهد كه من بايد هر 3سنگر را نابود كنم (با استفاده از بمب بيسيم (مين)بايد سنگرها را نابود كنم) من هر بار كه بمب بيسيم(مين) به درون هر يك از اين 3سنگر ميندازم و بعد مب ها را منفجر ميكنم هيچ كدام از سنگر ها نابود نميشوند.لطفا من را كمك كنيد كه چگونه بايد اين سنگرها را با بمب(مين)نابود كنم
من تو بازی viking نسخه xbox شهر سوم هستم و همه کار کردم فقط روی نقشه یه علامت ضربدر هست که اونم روی یه پله و منم نمیدونم باید باهاش چیکار کنم . دوستان لطفا کمک کنید .
من تو بازی viking نسخه xbox شهر سوم هستم و همه کار کردم فقط روی نقشه یه علامت ضربدر هست که اونم روی یه پله و منم نمیدونم باید باهاش چیکار کنم . دوستان لطفا کمک کنید .
سلام دوستان زحمت کش.
ببخشید من هر یه مدت یه بار باعث زحمت می شم،یه زحمت دیگه هم داشتم:biggrin1:
راستیتش در حال حاضر دارم Fable 2 بازی می کنم و یه جا گیر کردم:
در Bloodstone وقتی که باید Banshee رو کنار اسکله بکشی...
نمی تونم بکشمش چه کار کنم؟
ممنون
دوستام من تو بازی ALONE IN THE DARK 5 تو مرحله 8 سکانس 2 گیر کردم همونجا که یه اتاقه و یه تونل کوچیک هم داخلشه .یه سنگ وسط اتاق و چند تا هم مشعل دور و بر اتاقه
کمک لطفا