راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بازی Def jam fight for NY استایل کیک بوکسینگ را خریدم استایل قبلیم مبارزه خیابانی بود حالا میخوام با استایل مبارزات خیابانی بازی کنم اما این به سبک کیک بوکسینگ بازی میکنه چی کار باید بکنم؟ اصلا راهی هست تا دوباره با استایل street fighter بازی کنه؟

سلام
تو بازی crysis warhead یه جایی بعد از همراهی با گروه و شکست اون عنکبوت مکانیکی میرسی به یه ساختمون که همه جا تاریک هست و باید با مادون قرمز دید زد.
همون جایی که بوسیله یه سوراخ میپری پائین و وارد اون محوطه میشی که چند تا مانیتور هست و چند هم دستگاه نوشابه.
برای خروج از اونجا چه کار باید کرد و اگر کاری باید انجام داد اونجا چی هست؟
مرسی

سلام
من سیو crysis رو از اینجا میگیرم ولی هر کاری می کنم نتونستم اجرا کنم و هیچ سیوی تو صفحه نمیاد .نمی دونم چرا اینجوریه...:((

کسی میدونه سیو این بازی رو کجا دیگه داره؟
مرسی..:love:
ویرایش:بله عزیزم

آخرین ویرایش:
سلام
من سیو crysis رو از اینجا میگیرم ولی هر کاری می کنم نتونستم اجرا کنم و هیچ سیوی تو صفحه نمیاد .نمی دونم چرا اینجوریه...:((

کسی میدونه سیو این بازی رو کجا دیگه داره؟
مرسی..:love:

شما مطمئنی که سیو هارو جای سیو بازی ها میریزی؟؟

کال اف دایتی 3

درود.
آقا من اون قسمت 3 سر اژدها رو رد کردم حالا توی گل خونه هستم که میشه این گلهایی رو که جیف میزنن رو برداشت حالا باید چی کار کنم؟
وقتی که بازی رو شروع میکنیم در یک محیط هستیم که چند تا سر باز داخل اون محوطه هست بازی رو چطور باید شروع کرد چون هیچ را هی نداره:mad::((

با سلام خدمت بچه هاي گل بازي سنتر ..
من اونجايي كه بايد اون قول سنگيه كه بزرگه رو بكشي گير كردم " نميدونم چطور بايد بكشمش !!!
اون 4 تا دري هم كه گفتين نيست ! فقط 3 تاس كه اونا هم بسته هست !

اينم عكسه قوله :
untitled177.png

the witcher

وقتی وارد شهر vizimaمی شم بعد از چند ماموریت این ماموریت رو بهم میده که نمی دونم چه کار کنم نقطه ای هم که نقشه نشون میده میرم اما هیچی اونجا نیست

i have another sephirah-thanks to kalksteins notes again
i have five sephirot.i`m half way there

سلام کمک در بازی genji ps3

با سلام خدمت همه بچه های کار درست
من در بازی genji ps3 اول بازی قسمت که باید با یک دختر با لباس سفید بازی کنی گیر کردم و توی محوطه قصر موندم :confused::confused::((

سلام دوستان

tomb raider anniversary: در مرحله ی greece -midas palace یه قسمت هست که از دهن یه سری شیر آتیش میاد و پایینش هم آبه... اونجا یه دستگیره هم زیر یک ستونه که وقتی پایین میاد باعث میشه که یه قسمت از یه ستون بالا بره و یه چیزی رو میتونی بگیری
smilingsmiley.gif
میگم من هر چی میگردم نمی تونم پیداش کنم! میتونید راهنمایی کنید؟؟؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or