راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
تو بازي wantedپس از مرحله اموزشي يه نفركه سپر داره رو هي دنبال مي كنيم اخرش يه جايي واي ميسه اونجا چي كار بايد بكني بالا هم يه هليكوپتركه هي پليس مي ندازه پايين
مي خواستم بدونم اون يارو سپرداره را چجوري بايد ازبين برد
يه جورايي غول مرحله اول بازي
خيلي ممنون

سلام . این دومین تایپیکی هست که توی این سایت مینویسم . مشکلی داشتین توی بازیی بگین اینجا .
خودتون که با روال کار آنا هستین .
سلام من توی مرحله 10 نینجا گایدن همونجا که یه کتیبه سبز هست و چند تا اژدها پرنده تو قفس آویزونن گیر کردم.تورو خدا بگید باید چی کار کنم

من دارم Medieval II: Total War رو بازی می کنم چند سوال داشتم این تاجر ها رو باید چیکارشون کنم ؟ تعداد زیادی باید بسازم و بفرستم به کشور های دیگه دقیقا چیکارشون باید بکنم ؟

بعد وقتی وضعیت یه ایالتم قرمز می شه (همون صورتک که اول سبزه بعد زرد و آبی می شه) چی کار باید بکنم ؟ یعنی اهالی از دستم راضی نیستن . مالیات رو کاهش می دم ولی فایده نداره . شورش می کنن
و اینکه چطور با یه Faction دیگه متحد بشم ؟ دیپلمات می فرستم ولی گزینه متحد شدن توش نیست . الان مثلا چند بار به انگلستان پول دادم با دیپلماتم لحن حرف زدنش عوض شده . روابط بازرگانی هم داریم ولی همچنان گزینه ی متحد شدن نیست .
خیلی ممنون

سلام من تو FEAR 2 مشکل دارم.
نیمه ی دوم بازی یه مرحله هست زمانی که دنبال Keegan میگردی،سوار یه ترن بزرگ میش وقتی همه رو میکشی کامپیوتر ترن اعلام میکنه که الآن منفجر میشه و باید فرار کنی،من راهشو پیدا نمی کنم خداوکیل الآن 5/6 روز اینجا گیر کردم دوستانی که این قسمتو رد کردن لطفاً کمک کنین.

عجب!
یعنی هیچ کس تا بحال FEAR 2 رو تموم نکرده؟!
تو تاپیک خود بازی هم چند بار سوال کردم کسی جواب نداد...
دوستان لطفاً اگه این تیکه رو رد کردین به من هم راح حلشو نشون بدین:
نیمه ی دوم بازی یه مرحله هست زمانی که دنبال Keegan میگردی،سوار یه ترن بزرگ میش وقتی همه رو میکشی کامپیوتر ترن اعلام میکنه که الآن منفجر میشه و باید فرار کنی،من راهشو پیدا نمی کنم

عجب!
یعنی هیچ کس تا بحال FEAR 2 رو تموم نکرده؟!
تو تاپیک خود بازی هم چند بار سوال کردم کسی جواب نداد...
دوستان لطفاً اگه این تیکه رو رد کردین به من هم راح حلشو نشون بدین
شرمنده محمد جان یه چند باری تو تاپیک بازی دیدم پرسیده بود هر چی فکر کردم یادم نیومد بعد رفتم بازی کردم فهمیدم که اصلا اونجا رو من نرفته بودم:biggrin1:
اصولا این جوری رد میشه:biggrin1::
وقتی که کامپیوتره اخطار داد و گفت که اون پلتفرم رو ترک کن شما برمی گردی و از اون راهروی زرد رنگ که دو قسمت رو به هم وصل کرده با دکمه X رد میشی بعدش چند نفر میان ، وقتی که نفله شون کردی کامپیوتر دوباره اخطار میده که باید بری روی کامپیوتر توی پلتفرم جلوی X بزنی.
امری بود درخدمتم.

شرمنده محمد جان یه چند باری تو تاپیک بازی دیدم پرسیده بود هر چی فکر کردم یادم نیومد بعد رفتم بازی کردم فهمیدم که اصلا اونجا رو من نرفته بودم:biggrin1:
اصولا این جوری رد میشه:biggrin1::
وقتی که کامپیوتره اخطار داد و گفت که اون پلتفرم رو ترک کن شما برمی گردی و از اون راهروی زرد رنگ که دو قسمت رو به هم وصل کرده با دکمه X رد میشی بعدش چند نفر میان ، وقتی که نفله شون کردی کامپیوتر دوباره اخطار میده که باید بری روی کامپیوتر توی پلتفرم جلوی X بزنی.
امری بود درخدمتم.
باز معرفت شما!!
دستت درد نکنه،انجام میدم بعد آمارشو میدم...

سلام
خسته نباشید
توی بازی Operation Flashpoint - Dragon Rising
مرحله 11 (dragon fury) توی ماموریت دومش موندم
اونجا که افرادم میان توی دهکده و دوتا ضد هوایی ها را نابود می کنن
بعد هم نقطه 3 را نشون میده که 2 کیلومتر فاصله داره
سوار ماشین که میشم و میرم بسمت نقطه 2 می بازم
یعنی ماموریت شماره 2 انجام نشده
فکر کنم ماموریتش هم این بود
eliminate AAA threatening trident
کمک کنید ممنون میشم

سوال در مورد بازی need for speed:shift

سلام دوستان
میخواستم بپرسم در بازی need for speed :shift برای مسابقات قسمت woks restricted competition در Tier 4 چه نوع ماشینی لازمه؟
از تمامی Tier ها ماشین خریدم اما هیچ کدام رو قبول نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or