راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا هرکی Dante's Inferno نسخه 360 رو بازی کرده یه راهنمایی کنه...یه مرحله داره تصویر رو از بالا نشون میده و 4 گوشه تصویر آینه هست کهع باید با اهرم جهتشون رو عوض کنی...من اونجا گیر کردم...:((

اونجا با اون اهرمها آینه هارو طوری باید تنظیم کنی که اون میزی که تو هوا داره میچرخه(سمت چپت) وقتی از تو آینه بالایی رد میشی بیفتی رو میزنه.

شما L2 رو بگیر و از تو اون لیست آمپول رو بردار بعد با تیر بزنش موقعی که افتاد زمین برو پشتش و بگیرش بعد مثلث بزنی آمپولو میزنی به گردنش. وبعد بقیه داستان...

خیلی ممنون دوست عزیز لطف کردی امیدوارم بتونم جبران کنم بازم ممنون:love:

راهنمایی درمورد بازی nina agent

من در بازی nina grent با نور و شفافیت به مشکل خوردم بازی خیلی تاریک و سیاست داخل تنظیماتشم چیزی نداره چیکار باید بکنم.
با تشکر:confused:

در god of war 3 انجایی که دو تا پلکان را باید ببریم زیر ابی که از بالا میریزه اولین پلکان را میبرم اما دومی را نمیتونم ببرم زیر اب چون شیب داره چیکار باید کرد؟

سلام بر اساتید محترم

من یک سوال دارم در مورد بازی Dante's inferno واسه psp
بعد از کشتن اون God of judges که بو میکشه و فوت میکنه و ...
یک جایی هست که از طناب یا هرچی میای پایین بعد از خود این طنابه استفاده میکنی تاب میخوری بعد باید بپری و طناب بعدی رو بگیری ولی من هر کار میکنم نمیشه. کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ ممنون

Just Cause 2

سلام
خسته نباشید
طو بازی just cause 2 میخواستم بدونم چجوری با هلی کوپتر بزرگه چیزی حمل کنم
مثل این عکس
i109728_12695185254.jpg

یه مرحله هست که بالای کوه باید سر مجسمه ه را بیاره پائین

شما 1 سر قلاب رو بزن به اون ماشینه دستت رو از دکمه ی قلاب بر ندار بعدش بیار سمت هلیکوپتر نشونه رو دستت رو بردار بعدش هم سوار هلیکوپتر شو ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or