راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا سلام من تو بازی دویل می کرای 3 انجا که باید از یک برج بری بالا و با ان مرده پیرن ابیه مبارزه کنی
گیر کردم
یک طرف برج را در پایین برج یک چرخ هایی میچرخن و زرد رنگه بعد یک دایره پایین ظاهر میشه از اینجا به بعد چکار کنم

اساتید سلام !من تو بازیه Sniper Elite گیر کردم
من این بازی تقریبا می شه گفت مرحله 8 9 هستم
اون مرحله ای که کلیسا داره چی داره که با یه مرده مرحله قبلش تو زیر زمین
حرف می زنه و من یه مرده رو که کشتم بردم پیشش
خوب حالا این مرحله من همون اول تا یه نفرو می کشم صدای آژیر میادو بعد دمو می شه
و اون مرده رو نشون می ده که از دست سربازا فرار می کنه (تو کلیساس)
و بعد Mission Failed ....
یکی بگه چه کنم؟؟؟

بازی نارنیا

سلام و خسته نباشید من در مرحله آخر نارنیا ملکه برفی مشکل دارم بعد از کشتن غول ها ملکه برفی باید بباید پائین اما نمی آد چه کنم ؟

نوشته شده توسط jj20:
اقا سلام من تو بازی دویل می کرای 3 انجا که باید از یک برج بری بالا و با ان مرده پیرن ابیه مبارزه کنی
گیر کردم
یک طرف برج را در پایین برج یک چرخ هایی میچرخن و زرد رنگه بعد یک دایره پایین ظاهر میشه از اینجا به بعد چکار کنم
مرحله چندمه ؟

سلام
یه سوال داشتم می خواستم بدونم سری بازی های mortal kombat فقط لرای کنسول هست یا برای pc هم ارایه شده اگر ارایه شده کدوم بازییش ؟
متشکرم
یا علی مدد

نوشته شده توسط jj20:
گیر کردم

کجا رو میگی.

ماهیا چون بدجنس نیستن گاز نمیگیرن. :cheesygri :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط arsniyas:
مطمئنی اشتباه نکردی این که راهنمای دویل می کرای 2 بود ؟ ببخشید تشابه اون با شاهزاده ایرانی چیه ؟:confused: :-"
عزیز دل برادر من حواسم هست دارم چه لینکی میذارم شما که انقدر حواست جمعه یه نیگاه به ادامه ادرس مینداختی.
http://www.devilmaycry2.com/dmc3/menu/devil-may-cry-3-walkthrough.asp

نوشته شده توسط xdantex:
عزیز دل برادر من حواسم هست دارم چه لینکی میذارم شما که انقدر حواست جمعه یه نیگاه به ادامه ادرس مینداختی.
http://www.devilmaycry2.com/dmc3/menu/devil-may-cry-3-walkthrough.asp
ببخشید من متوجه نمیشم فکر میکنم حق با ایشونه;) ایشون راهنمای بازی پرنس 3 رو خواستن ولی شما ماله دویل می کرای گزاشتی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or