راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر از شما . هر کاری کردم نشد میشه بیشتر توضیح بدید ؟
راستش بیشتر از این یادم نمیاد.ولی تا جائی که یادمه باید اون ماشینها رو جوری روی پل بزاری که پل صاف بشه چندتا رو هم باید از پل پرتاب کنی پایین بعد که پل صاف شد کلید Shift رو (البته اگه با pc بازی میکنی)بزنی تا سرعت ماشین زیاد بشه و از روی پل بپری همین!;)

واقعا ممنون . بالاخره رد شدم این یک تیکه رو

واقعا نمیدونم سازندگان بازی در مورد اون قسمتی که باید 10-12 تا عنکبوت به گندگی رو بکشیم چه فکری کردن

7-8 تا یکی یکی میان که هر کدوم 2 تا سگ محافظ دارن ( فقط کشتن اون سگ ها یک سلسله مراتبی داره که به اندازه ی یک غول کشتنشون سخته ) جالبه اول باید دو تا سگارو بکشی که اسموشون تو بازی Hunter هست . از طرفی اصلا مهمات نمیده که بتونیم اونا رو بکشیم . حالا با هزار بدبختی اونحا رو که رد میکنیم .

5 تا از اون عنکبوتا که هر کدوم 3 تا محافظ دارن رو همزمان میفرسته و در حالیه که شما اصلا تیر نداری و اگر به سنگر برسند Game Over میشی . واقعا دیگه شورشو در آوردن و از سختی فراتر رفته و آدمو دلزده میکنه . من که دیگه بیخیال این بازی شدم .

ایی که گفتی یعنی چه؟
یعنی اسم اون مرحله وقتی نقشه رو میزنه یه قسمت نوشته active Quest تو بازیهای مثل oblivion که اینجوری بود اگه اون مرحله یا Quest رو گرفته باشی اونجا نوشته

کسی می تونه system minimum بازی فارنهایت رو بذازه؟:confused:
این بازی قدیمیه، سیستم پایینی میخواد
SYSTEM REQUIREMENTS
==================================
Operating System: Windows® 98SE/Me/2000/XP
Processor: Pentium® III 800 MHz or faster
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 4.0 GB Free
DVD-ROM Drive: 1x speed or faster
Video: 32 MB Hardware T&L-compatible video card*
Sound: Windows® 98SE/Me/2000/XP-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher