راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در بازی Hitman 4 در مرحله ای که در عکس زیر مشاهده میکنید بنده 2 نفر از تارگت های بازی رو میشکم و یک تارگت هم که جزو تارگتهای اصلی نبود (همون زنی که توی اطلاق چاقو میکشه و به ناچار باید بکشیم) رو نیز میشکم در کل هیچ هدف دیگه ای باقی نمونده اما وقتی به EXIT اصی میرم finish نمیشه البته همونطوری که در عکس هم می بینید Exit دومی هم در بازی بود که همین هلیکپتور هستش اما هرچی کلیک میکنم هیچ کاره خاصی انجام نمیده !! آیا ماموریت دیگه ای هم باید انجام میدادم ؟! (توی نقشه که هیچی نشون نمیده حتی اول بازی هم فقط 2 نفر هدف اصلی بودند که بنده 3 نفرشون رو کشتم)

10nc7di.jpg

کمک برای بازی پدر خوانده

سلام

در بازی پدرخوانده ، من تو مرحله ای گیر کردم که بعد از ملاقات با یک پلیس و رفتن به محل مورد نظر با او و کشتن یک خائن پیش از سوار شدن به ماشین و بعدش درگیری با پلیس گیر کردم و نمیدونم که چیکار کنم بهم میگه پلیس رو دور بزن :confused::confused::confused:

جان من کمکم کنید :((:((:((:((:((

من مشکل Hitman4 بالاخره فهمید یک فایل رو باید از کنار یک کامپیوتر بر میداشتم دقیقا کنار همون اطلاقی که از دختران عکس میگرند :D گفتم اگه کسی گیر کرد بدونه چیکار کنه .
در بازی پدرخوانده ، من تو مرحله ای گیر کردم که بعد از ملاقات با یک پلیس و رفتن به محل مورد نظر با او و کشتن یک خائن پیش از سوار شدن به ماشین و بعدش درگیری با پلیس گیر کردم و نمیدونم که چیکار کنم بهم میگه پلیس رو دور بزن
این بازی من خیلی وقت پیش انجام دادم (تا آخرش هم نرفتم) فکر میکنم باید بدون زدو خرد آهسته به پلیس نزدیک بشی و بعد در یک فرصت بکشی .

راستي يه جايي يه مطلبي نوشته بود راجع به اين بازي ولي به زبان انگليسي هستش.كسي از دوستان ميتونه اين متن رو ترجمه كنه؟
Unlimited Talents (prepatch)

Upon gaining a level, meditate and set your talent points as usual.
After meditation, revisit your talent screen and right-click all of the talents you just learned. This will cause a ringing sound, but cause no visual change. You can now meditate again and have all of the talents again

معنی این میشه:

استعداد های نامحدود

بعد از بدست آوردن یک level ، عبادت کن:دی و استعداد هات ( talent ) رو مثل همیشه دسته بندی کن ( مرتب کن ) ، بعد از عبادت، دوباره صفحه استعدادهات رو یه نگاه بنداز و همه استعدادهایی رو که یاد گرفتی کلیک راست کن، این کار یه صدایی رو ایجاد میکنه ولی به صورت دیدنی ( ظاهر ) تغییری حاصل نمیشه، حالا دوباره میتونی عبادت کنی و همه استعداد هات رو دوباره داشته باشی
این چه بازیه که توش باید عبادت کنی و از این حرفا:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام

در بازی پدرخوانده ، من تو مرحله ای گیر کردم که بعد از ملاقات با یک پلیس و رفتن به محل مورد نظر با او و کشتن یک خائن پیش از سوار شدن به ماشین و بعدش درگیری با پلیس گیر کردم و نمیدونم که چیکار کنم بهم میگه پلیس رو دور بزن :confused::confused::confused:

جان من کمکم کنید :((:((:((:((:((

سلام
من خودم که این رو بازی نکردم ولی داداشم که بازی میکرد بعضی موقع ها که پلیس ها دنبالش بودن به پلیس ها رشوه می داد:biggrin1: و دیگه بهش کاری نداشتن ( نمی دونم کی میشد به پلیس ها رشوه داد ولی شما هم سعی کن این کار رو بکنی شاید مشکلت همین باشه )

بهم میگه پلیس رو دور بزن
من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی وقتی میگه پلیس رو دور بزن باید گازشو بگیریو در بری
همه راههای پیشنهادی بچه ها رو تست کن.یکیش درسته دیگه

معنی این میشه:

استعداد های نامحدود

بعد از بدست آوردن یک level ، عبادت کن:دی و استعداد هات ( talent ) رو مثل همیشه دسته بندی کن ( مرتب کن ) ، بعد از عبادت، دوباره صفحه استعدادهات رو یه نگاه بنداز و همه استعدادهایی رو که یاد گرفتی کلیک راست کن، این کار یه صدایی رو ایجاد میکنه ولی به صورت دیدنی ( ظاهر ) تغییری حاصل نمیشه، حالا دوباره میتونی عبادت کنی و همه استعداد هات رو دوباره داشته باشی
این چه بازیه که توش باید عبادت کنی و از این حرفا:biggrin1:

سلام ممنون بابت ترجمه.عبادت نمي كنه مديتيشن مي كنه مثلا!!!!!!!اگر بازي نكردي سعي كن حتما بگيري بازي كني خيلي بازي خوفيه البت گرافيكش اونقدرا بالا نيست ها ولي خيلي داستان خفن ناكي داره.بازم ممنون

سلام به همگي.
من توي بازي the witcher گير كردم بعد از كشتن اون ياروي عينكي كه اسمش پروفسور بود ميافتم توي يك چاله كمي كه جلو ميرم يه هيولايي از زمين مياد بيرون به اسم kikimore queen دهنم رو سرويس كرده از اول بازي هر چي هيولا بود رو سه سوت كله پا ميكردم ولي اين هيولاي ايندفعه اي با يه ضربه كلك منو مي كنه!!!!
اگر كسي از دوستان اونجا رو رد كرده يا ميدونه چكار بايد كرد بي زحمت راهنمايي كنه.

سلام.
دهه بين اينهمه گيمر خفن يه نفر هم جواب سوالي كه من پرسيدم رو نمي دونست؟

ممنون از کمک تان برای بازی پدرخوانده !

اما بعد از قال گذاشتن پلیس باید چی کار کنم ؟ :(

اونجایی هستم که سه تا کاخ داره و نزدیک مرکز پلیس هستش ، لطفا کمکم کنید ؟

=========================================================

راستی مرحله اول بازی STALKER رو چطوری رد کنم ؟

سلام به همه اساتید
من یه کمی راهنمایی در رابطه با بازی SimCity می خوام.اینکه چطور بازی رو استارت کنم یا اینکه کسب درآمد در این بازی چگونه است.آیا داد و ستد کنترل شده است یا هر مرکز تجاری در بازی خودش شروع به داد و ستد می کنه؟و اینکه آیا در بازی فقط شهر خودمون وجود داره؟
منظور شما کدوم Sim City است؟ بعد هم در کل سری Sim City سری بسیار سخت و فکری است و اگر فکر می کنی حوصله نداری ولش کن.

من مشکل Hitman4 بالاخره فهمید یک فایل رو باید از کنار یک کامپیوتر بر میداشتم دقیقا کنار همون اطلاقی که از دختران عکس میگرند :D گفتم اگه کسی گیر کرد بدونه چیکار کنه .
کلا هر وقت جایی گیر کردی B رو بزن تا صفحه Briefing باز بشه و اهداف ماموریتو نشون بده. هر وقت تمام اهداف Complete شدن و فقط هدف فرار کردن باقی موند می تونی فرار کنی.
(بجز مرحله ی A Dance with The Devil که باید از طریق یه کامپیوتر اهداف بعدی تو بشناسی)

در بازی پدرخوانده ، من تو مرحله ای گیر کردم که بعد از ملاقات با یک پلیس و رفتن به محل مورد نظر با او و کشتن یک خائن پیش از سوار شدن به ماشین و بعدش درگیری با پلیس گیر کردم و نمیدونم که چیکار کنم بهم میگه پلیس رو دور بزن :confused:
من دقیقا نمی دونم شما کجایی ، ولی احتمالا تو مرحله ی Baptism هستی، (که باید چند تا از دون های خانواده های دیگه رو در حالی که مایکل تو کلیساست بکشی)، اگر اونجایی پس این جایی که گفتی مربوط به کشتن Barzini است، برای رد کردنش باید تا وقتی که زمان بالای صفحه به صفر می رسه از دست پلیسا فرار کنی.

اونجایی هستم که سه تا کاخ داره و نزدیک مرکز پلیس هستش ، لطفا کمکم کنید ؟
منظورت از کاخ چیه؟

نقل قول: Saba47
من دقیقا نمی دونم شما کجایی ، ولی احتمالا تو مرحله ی Baptism هستی، (که باید چند تا از دون های خانواده های دیگه رو در حالی که مایکل تو کلیساست بکشی)، اگر اونجایی پس این جایی که گفتی مربوط به کشتن Barzini است، برای رد کردنش باید تا وقتی که زمان بالای صفحه به صفر می رسه از دست پلیسا فرار کنی.
=========================================================
منظورت از کاخ چیه؟

من همون جایی هستم که دموی مایکل تو کلیسا تموم میشه !
یعنی بعد از غسل تعمید بچه مایکل تو کلیسا!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آخرین ویرایش:
سلام.
از دخمه ی Trader بیا بیرون و برو تا برسی به کمپ. درست جای کمپ، سه نفر هستن که روبروی یک خونه نشستن و جلوشون آتیش روشنه. پشت سر همینها، یک کاپیتان هست که اسمش یادم نیست. باهش حرف بزن تا یک ماموریت اصلی بهت بده. اون ماموریت، از کمپ رو بیرون راه غرب، زیر پل رو پیش بگیر مواظب باش آسیب هسته ای نبینی. نزدیکی اون پل افرادی هستن که مردن و یکیشون ینمه جونه. اگه Medkit داری بهش بده و برو. از زیر پل رد شو و برو تا برسی به دژ دشمن. فقط دژ رو پاکسازی کن. بعد ماموریت بعدی خودش میاد.

سلام.
از دخمه ی Trader بیا بیرون و برو تا برسی به کمپ. درست جای کمپ، سه نفر هستن که روبروی یک خونه نشستن و جلوشون آتیش روشنه. پشت سر همینها، یک کاپیتان هست که اسمش یادم نیست. باهش حرف بزن تا یک ماموریت اصلی بهت بده. اون ماموریت، از کمپ رو بیرون راه غرب، زیر پل رو پیش بگیر مواظب باش آسیب هسته ای نبینی. نزدیکی اون پل افرادی هستن که مردن و یکیشون ینمه جونه. اگه Medkit داری بهش بده و برو. از زیر پل رد شو و برو تا برسی به دژ دشمن. فقط دژ رو پاکسازی کن. بعد ماموریت بعدی خودش میاد.

دستت درد نکنه اما من توی همون مرحله اول بازی گیر کردم :((
اونجایی که با اون مرده حرف میزنه و باید چیزی ازش بخرم رو نمیدونم که چطوری رد کنم :confused:

سلام

در بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 تو مرحله ای گیر کردم که 1 هلیکوپتر و چند صد تا آمدم هستند و ممنون میشم که بزرگواری کنید و کمکم کنید که چطوری این مرحله رو رد کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or