راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام تو بازی مکس پین2
در یک قسمت گیر افتادم
یک مرده از بالا بمب میندازه پایین چیجوری باید اون مرده را بکشم
اون مرده لباس سفید داره
اون آخرین مرحله ی بازی است تو باید اون پین ها هدف بگیری با mp5 یا یه اسلحه ی دوربین داره دیگه همون پین ها که وصل به اون قسمته که یارو(اسمش یادم نیست)ایستاده روش؟

سلام.من حدود60%ازبازيuncharted را رد كردم و به جايي رسيدم كه 4مجسمه روبه روي هم هستند ويك قطب نما هم وسطشان هست مي خواستم ببينم اينجابايد چي كار كنم.خيلي ممنون

obscure

سلام دوستان

من تو بازیه obscure البته شماره یک اینبازی گیر کردم
بعد از قسمت اول یعنی وقتی وارد حیاط مدرسه میشم من به
اون دفتر که میگه میرم و اون زامبی مانند هارو هم می کشم بعد پیش stan
میرم وبعدش هیولا رو هم میکشم باید چیکار کنم حالا ؟:confused:

با سلام و عرض خسته نباشيد ...
راجع به مرحله اول هيتمن 2 توضيح ميديد...اونجايي كه وارد ويلا ميشيم ...
اصلا چه جوري بايد وارد ويلا بشيم و بعد چه كار كنيم ...
خيلي ممنونم...

سلام
من در بازی Fahrenheit گیر کردم 53 درصد از بازی رو رفتم اگه کسی رسیده به اینجا بگه توضیح بدم کمکم کنه بد جور گیر کردم

من راهنمایی فارسی این بازی رو قبلا از یک سایتی گرفته بودم الان هم دارم
البته نمی دونم کامل هست یا نه ولی اگر خواستین بگین تا بزارم

سلام.من حدود60%ازبازيuncharted را رد كردم و به جايي رسيدم كه 4مجسمه روبه روي هم هستند ويك قطب نما هم وسطشان هست مي خواستم ببينم اينجابايد چي كار كنم.خيلي ممنون

به دفترچه ای همراهش هست نگاه کن (دکمه Select ) عکس مجسمه ها که کشیده رو با شمال جنوب مشرق و مغرب که تو خوده دفترچست تطبیق بده یه در واز می شه.امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم !! :-" آخه فکر کنم قشنگ توضیح ندادم.

به دفترچه ای همراهش هست نگاه کن (دکمه Select ) عکس مجسمه ها که کشیده رو با شمال جنوب مشرق و مغرب که تو خوده دفترچست تطبیق بده یه در واز می شه.امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم !! :-" آخه فکر کنم قشنگ توضیح ندادم.
fardin_b عزيز اين پست قبلا جواب داده شده لطفا اول تاپيك ها رو بخونيد. بعدا كمك كنيد.;)

من تو مرحله game over آخر بازی call oof duty 4 گیر کردم . ماشین میره زیر یه تونل بعد هم همونا می مونه . هر چه قدر با آر پی جی به این ور و اون ور می زنم هیچ چی نمیشه .

من تو مرحله game over آخر بازی call oof duty 4 گیر کردم . ماشین میره زیر یه تونل بعد هم همونا می مونه . هر چه قدر با آر پی جی به این ور و اون ور می زنم هیچ چی نمیشه
یعنی ماشین همین طوری وایساده هیچی نمیشه:confused:
یا اون قسمتی رو میگی که پل خراب میشه؟

سلام دوستان.
من در سایبریا 2(سفر به سیبری 2)در بخش رویای هانس و در اون ساعتش گیر افتادم(((راهنما هم دانلود کردم اما درست توضیح نداده بود:(:(

نمیدونم کدوم راهنما رو دانلود کردی ولی اینجا هم یکی معرفی کردن شاید بهتر باشه...
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=26447&postcount=2
من سایبریا2 رو بازی کردم اما چون قدیمیه یادم نمیاد
دارینوس هم داره...توی قسمت دریافت فایل برای اعضا

با سلام و عرض خسته نباشيد ...
راجع به مرحله اول هيتمن 2 توضيح ميديد...اونجايي كه وارد ويلا ميشيم ...
اصلا چه جوري بايد وارد ويلا بشيم و بعد چه كار كنيم ...
خيلي ممنونم...
قبل از اینکه جوابتو بدم باید یه مسئله ی مهمی رو بگم، سری Hitman سبک مخصوص به خودشو داره و گیم پلیش کاملا غیر خطیه و به همین دلیل Replayability بازی بسیار زیاده و هر مرحله رو می شه از چندین راه مختلف به اتمام رسوند. البته این مسئله تو Hitman Contracts و Blood Money بیشتر خودشو نشون می ده اما در Hitman 2 علارقم سختی بازی می شه با چندین روش ماموریت ها رو رد کرد.

برای مرحله ی دوم یعنی Anathema ، هم چندین راه برای ورود به ویلا وجود داره. یک راه اینه که فردی که داره از تو ماشین یه سری جعبه مواد غذایی می بره تو رو بکشی یا بی هوش کنی، بعد لباسشو بپوشی و با یکی از اون جعبه ها بری تو، یه راه دیگه اینه که اون پستچی رو بکشی و از لباسش استفاده کنی. راه بعدی هم اینه که باید کمی صبر کنی تا یه نگهبان از در کوچک که روبروی اون جایی که مرحله رو شروع می کنی هست بیاد بیرون و اونو کشته و از لباسش استفاده کنی. یه راه دیگه هم هست که از همون در کوچک با مخفی شدن پشت اجسام و دیده نشدن خودتو به بالکن برسونی که این راه بسیار سختیه و نیاز به زمانبندی دقیق داره.
هدف شما در درجه ی اول کشتن دونه که همیشه توی دفترش یا بالکنه، باید به یه شکلی خودتو برسونی به اونجا و بکشیش، و بعد کلید در اتاقی که در زیرزمین هست رو از بدنش برداری، و بری زیرزمین تا کشیش رو نجات بدی. برای پیش رفتن در مراحل حتما از نقشه بازی که با زدن کلید M میاد استفاده کن، تا دقیقا بفهمی دون (دایره ی قرمز) کجاست و در ضمن در زمان های مهم بازی رو Save کن.
فقط یادت باشه که اگر لباس پستچی رو انتخاب کردی حتما اون گل که همراهشه رو برداری و تمام اسلحه ها تو بنداری زمین چون جلوی در می گردنت. و در ضمن از هر روشی که لازم می دونی برای رسیدن به هدفت استفاده کن.

بهترین حالت رد کردن ماموریت های سری Hitman حالت Silent Assassin است که باید فقط اهداف ماموریت رو بکشی و هیچ کس دیگه ای رو از بین نبری، که البته تو Hitman 2 بسیار سخته بنابراین فعلا سعی نکن این کار رو بکنی ، پس اگر لازم شد چند تا از نگهبانا که سر راهت قرار داشتن بکش و خودتو به هدفت برسون.

silent hill-the room

سلام دوستان
من بازی سایلنت هیل 5 تموم کردم!!اما اخرش یک جور مسخره تموم شد یعنی وقتی که من والتر سولیوان را کشتم بدونی اینکه هیچ دمویی نشان بده بازی را سیو کرد تموم شد.
حالا نمیدونم که بازی همین شکلی بود یا چیز دیگه!!!:confused:
راستی پایان های دیگه این بازی را چگونه میتونیم ببینیم؟!!!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or