راهنمایی در مورد L.A.Noire

• Thread starter Thread starter Axis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا تو رو خدا کمک کنید:((:((:((:((

سلام دوستان.

من در dvd2 پرونده ی اون زنی که روی ریل قطار کشته شده گیر کردم...اون همکارم نمیدونم چش شده،اصلا سوار ماشین نمیشه..اگه پیدا بشم میاد دنبالم ولی اگه سوار ماشین بشم نمیاد.حرکت هم میکنم میاد دنبال ماشین اما سوار نمیشه..اون قسمتی که بولینگ داره..
چش شده؟

Last edited by a moderator:
درود.آقا یه سوال.تویه قسمت The Quarter Moon Murders تویه قسمت آخرش تویه کلیسای Christ Crown of Thorns وقتی که به قاتل می رسم یه دمو نشون میده که آخرش به کاراگاه شلیک میکنه و بعد غیب میشه.بعد از اون هرچی میگردم اصلا اثری از قاتل نیست.کل کلیسا رو هم گشتم ولی باز هم کسی نبود.من این قاتل رو چجوری و تویه کدوم قسمت باید پیدا کنم؟؟؟/
ممنون

از در سمت چپی برید بیرون. یه خونه هست. وقتی میرید توش در اتاقی در سمت چپ شما یه نردبان به سمت پایین راه داره. از اونجا به دنبالش برید.

آقا تو رو خدا کمک کنید:((:((:((:((

سلام دوستان.

من در dvd2 پرونده ی اون زنی که روی ریل قطار کشته شده گیر کردم...اون همکارم نمیدونم چش شده،اصلا سوار ماشین نمیشه..اگه پیدا بشم میاد دنبالم ولی اگه سوار ماشین بشم نمیاد.حرکت هم میکنم میاد دنبال ماشین اما سوار نمیشه..اون قسمتی که بولینگ داره..
چش شده؟

اصلا مهم نیست که یار شما سوار ماشین بشه یا نشه. سر مکان بعدی خودش پیدا میشه.

لطفا به دادم برسید من با ps3 بازی میکنم.من مثله دوستمون که توی صفحه سوم مشکلشو گفته تو اخر مرحله اول مشکل دارم که شما متاسفانه به دوستمون جوابه درست ندادید.من هم وقتی میرم تو اپارتمانه یارو و بعدش میزنمش و بعدش میرم تو کشوی دراورش دفترچشو بر میدارم و اسمه floyd rose رو روش زوم میکنه میزنه سرنخ جدید.بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.همکارم از اپارتمانه یارو بیرون نمیاد و وقتی من سوار ماشین میشم و از اپارتمانه یارو دور میشم مینویسه ماموریت شکست خورد.من هم از کاراکتر های بازی هیچ حرفی نشنیدم.موزیک پخش میشه ولی با هم حرف نمیزنن.لطفا راهنمایی کنید

بچه ها همون اولای بازی بعد از این که بانک رو از سرقت نجات میدی در یه کفش و کیف فروشی یه مرد با کت قهوه ای رنگ رو میکشن بعد یه اسلحه تو سطل اشغال هست یه برگه هم توجیبش با صاحب کفش فروشی که خانوم هست هم حرف میزنی دیگه باید چه کار کرد تا معما حل شه؟

بچه ها همون اولای بازی بعد از این که بانک رو از سرقت نجات میدی در یه کفش و کیف فروشی یه مرد با کت قهوه ای رنگ رو میکشن بعد یه اسلحه تو سطل اشغال هست یه برگه هم توجیبش با صاحب کفش فروشی که خانوم هست هم حرف میزنی دیگه باید چه کار کرد تا معما حل شه؟
راهنمی درست و حسابی توی بازیسنتر هست ولی باید بری به یه جواهری که آدرسشو از زنه گیر میاری. کلا هر وقت میخواستی بری ماموریت بعدی دفترچه رو باز کن بعد Case Objective برو میفهمی.

لطفا به دادم برسید من با ps3 بازی میکنم.من مثله دوستمون که توی صفحه سوم مشکلشو گفته تو اخر مرحله اول مشکل دارم که شما متاسفانه به دوستمون جوابه درست ندادید.من هم وقتی میرم تو اپارتمانه یارو و بعدش میزنمش و بعدش میرم تو کشوی دراورش دفترچشو بر میدارم و اسمه floyd rose رو روش زوم میکنه میزنه سرنخ جدید.بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.همکارم از اپارتمانه یارو بیرون نمیاد و وقتی من سوار ماشین میشم و از اپارتمانه یارو دور میشم مینویسه ماموریت شکست خورد.من هم از کاراکتر های بازی هیچ حرفی نشنیدم.موزیک پخش میشه ولی با هم حرف نمیزنن.لطفا راهنمایی کنید
من هم همون جا گیر کردم دوستان لطفا کمک کنید

کمک تو رو خدا جواب بدید

من توی دیسک2 مرحله زنی روی ریل قطار کشته شده

اول پیش امانت دار میریم دوانگشتر رو میگیریم*
بعد به محل جرم
بعدبه مغازه میریم
بعد به بار میرویم
بعد به مرکز پلیس میریم
بعد به باشگاه بولینگ میریم
وبعدش..............
من وقتی به باشگاه میرم با زنه صحبت میکنه بعدش باید اونجا چکار میکنیم
وقتی میای بیرون سوار ماشین میشی دفتر رو باز میکنه و علامت میزنه همه علامت خوردن به جز اداره پلیس و باشگاه بولینگ
یکی ریز به ریز مو به مو این قسمت رو توضیح بده*
راهنماشم دارم ولی نوشته توباشگاهTiernanفرار میکنه *
اصلا این یارو کجاست*
به خدا طوری بگین که بطونه یه اماتورم بره*
=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((=((:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

سلام
کمک کنید تا من این 4 تا ماشین رو پیدا کنم ازش عکس بگذارید
اول تو منوی بازی رویextraبزنید بعدش یه تابلو میاد رویvetticle show roomبزنید
ماشین هایی که سوار شدیدمیان بعد به بخش ماشین های4doorبرین ماشین شماره12بعدیه عکس ازش بذارین*
بعد به بخش ماشین هایsportsبرید و از ماشین شماره3یه عکس بذارین
بعد به بخش ماشین های serviceبرین و از ماشین شماره 7و1 یه عکس بذارین
فقط سریع باشید تو رو خدا کمک کنید*
عکس هارو تو سایت*http://up.iranblog.comاپلود کنید
با اون دکمه ای هست که شکل+میتونید به بخش ماشین های مختلف برید وعددماشین *رو دونه دونه جلو ببرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or