راهنمایی در مورد L.A.Noire

• Thread starter Thread starter Axis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

یه سوال، وقتی بازجویی/سوال و جواب با یه نفر تموم میشه، راهی هست که بدون اینکه اون پرونده رو دوباره از اول شروع کنیم، بشه دوباره اون بازجوئی رو انجامش داد ؟
خیلی رو اعصابه یه بازجوئی رو اکثرش رو غلط بفهمی. ( با اینکه میدونم برای واقعی شدن مثلا اینطوریه)

سلام

یه سوال، وقتی بازجویی/سوال و جواب با یه نفر تموم میشه، راهی هست که بدون اینکه اون پرونده رو دوباره از اول شروع کنیم، بشه دوباره اون بازجوئی رو انجامش داد ؟
خیلی رو اعصابه یه بازجوئی رو اکثرش رو غلط بفهمی. ( با اینکه میدونم برای واقعی شدن مثلا اینطوریه)
نه نمیشه باید قابلیت تنبیه بدنی رو داشت این بازی

سلام دوستان من اخر این قتل های سریالی که قاتل زنها رو میکشت نفهمیدم .قتل هایی که انجام میشد توسط یه گروه انجام داده میشد یا همش رو اون یارو تو کلیسا انجام میداد ؟کاپیتان به کاراگاه ها چی گفت؟ جواب بدین ممنون میشم

سلام دوستان
من تو اون مرحله که میری داخله محل بازی بولینگ با پیره زنه صحبت می کنم اما تموم میشه و دیگه نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
منتظر میمونم:-s

سلام دوستان
من تو اون مرحله که میری داخله محل بازی بولینگ با پیره زنه صحبت می کنم اما تموم میشه و دیگه نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
منتظر میمونم:-s
نمیخواد ردش کردم اما مرحله بعد بالای یک لوستر بزرگ گیر کردم
لطفا کمک کنید.
منتظرم

---------- نوشته در 08:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

نمیخواد ردش کردم اما مرحله بعد بالای یک لوستر بزرگ گیر کردم
لطفا کمک کنید.
منتظرم

نه اینو هم رد کردم :d
آخه نمیدونم چرا حتما باید اینجا بنویسم و پست بدم تا مرحله رو رد کنم/:)
زحمت نکشید ممنون;)

سلام دوستان من اخر این قتل های سریالی که قاتل زنها رو میکشت نفهمیدم .قتل هایی که انجام میشد توسط یه گروه انجام داده میشد یا همش رو اون یارو تو کلیسا انجام میداد ؟کاپیتان به کاراگاه ها چی گفت؟ جواب بدین ممنون میشم
کسی نیس بدونه؟

من تو این مرحله که اولش یکی یک زنرو میکشه و بعد تو یک مدرسه هم میرم گیر کردم
من آخرش که میرم پاسگاه گیر کردم با اونی هم که کشته صحبت کردم ولی هیچی نشد و تو location هم هنوز پلیس هست .

با سلام خدمت همه،من تو اون مرحله ای که یه انفجار بزرگ اتفاق افتاده گیر کردم یه کیف هست که وقتی بازش میکنم یه چرخه ی رمز و یه کا غذ و یه دوربین جاسوسی داخلشه باید به چرخه ی رمز چه رمزی بدم.

با سلام خدمت همه،من تو اون مرحله ای که یه انفجار بزرگ اتفاق افتاده گیر کردم یه کیف هست که وقتی بازش میکنم یه چرخه ی رمز و یه کا غذ و یه دوربین جاسوسی داخلشه باید به چرخه ی رمز چه رمزی بدم.

سلام.
رو روزنامه دور یه جمله خط کشیده شده به اون توجه کن.
فک کنم اولش k=N یا برعکس یعنی باید عقربه ی بزرگ رو Kقرار بدی و زیر K با استفاده از عقربه ی کوچیک N رو قرار بدی. وقتی این کار رو انجام دادی باید تک تک حروف رو کاغذ رو بااستفاده از عقربه ی بزرگ بیاری به نشانگر هر وقت انجام دادی سمت چپ صفحه یه حرف میاد که آخرش میشه یه آدرس!بقیه ی وسایل رو هم باید بررسی کنی....

سلام.
رو روزنامه دور یه جمله خط کشیده شده به اون توجه کن.
فک کنم اولش k=N یا برعکس یعنی باید عقربه ی بزرگ رو Kقرار بدی و زیر K با استفاده از عقربه ی کوچیک N رو قرار بدی. وقتی این کار رو انجام دادی باید تک تک حروف رو کاغذ رو بااستفاده از عقربه ی بزرگ بیاری به نشانگر هر وقت انجام دادی سمت چپ صفحه یه حرف میاد که آخرش میشه یه آدرس!بقیه ی وسایل رو هم باید بررسی کنی....

اقا دمت جیز :x،مرحله ردشد.;)

من تو این مرحله گیر کردم که اولش میرم وسط پارک که یک آبشار هست 2 تا کاغذ رو که بالای آب نما هست برمیدارم و بعدش نمیدونم که باید چیکار کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or