grooss
کاربر سایت
فقط یکی از اون فایلها رو با winrar باز کن توی اون iso هست به همین راهتی .آقا هومن من این Metal Gear Soid Portable Ops چجوری ران کنم؟
iso یا sco نداره فقط یه فولدر توش حدود 20 تا فایل که پسوند همشون عدد.
فقط یکی از اون فایلها رو با winrar باز کن توی اون iso هست به همین راهتی .آقا هومن من این Metal Gear Soid Portable Ops چجوری ران کنم؟
iso یا sco نداره فقط یه فولدر توش حدود 20 تا فایل که پسوند همشون عدد.
حتما مشکل شما در کپی فایل هست اونو باید توی GAME کپی کنی نه GAME150 چون از 2.71 استفاده میکنیاقا هومن لطف میکنید ورژنی از umd emulator رو که در devhook که fw 2.71 رو نصب میکنه اجرا میشه اینجا قرار بدید
من از چند جا دانلود کردم ولی تو قسمت بازیها corrupted date میاد و اجرا نمیشه
نمیدونم مشکل از کجاست
اگر لطف کنید و راهنمایی کنید تا اگه بشه تو عید این بازی رو اجرا کنم
با سپاس و درود فراوان بر شما
سال نو مبارک
هومن جان میشه پاسخ این سوال منو فقط تو بدی اخه هر کسی یک چیزی می گه و من حرف تو رو بیشتر قبول دارم
آیا میشه بدون اینکه بازی های کپی رو که پسوند {iso} دارند رو بدون اینکه با برنامه هایی مثل psx2psp به فرمت مخصوص psp تبدیل کنیم اون ها رو در psp با فریمور oe 3.3 اجرا کنیم؟
چون یکی از دوستام همین کار رو کرده بود.
3.2 چيه؟ 3.02 OE منظورته؟Salam Khaste Nabashy Man Taze To In Sait Omadam Va Taze Psp Gereftam Man Bazy Ya Barnamei Ke To Psp Mirizam Bad Ke Mikham Ejra Konam Minevise (the Game Could Not Be Estart) Verjene Dastgah 3.2 Ast Lotfan Komakam Konid.
خوب اگه 3.02 هست پس دستگاه شما كپي خور نشده هنوز.version systemam 3.02 va faila ram to game copy mikonam valy vaghty mikham ejra konam minevise the game could not be estart nemidonam chy kar konam lotfan komakam konid.
دوست عزيز فارسي تايپ كن. اين جزو قوانين سايت هست.akhe man chanta bazy to memory daram khode maghaze dare vasam rikht va dastgahamo ye roz negah dasht ta copy khor kone bad behem goft mitony bazyahe copy tosh ejra kony alan ham 3 ta bazy to memory hast mesle burnot fifa street 2 va tennis age copy khor nist pas che jory in bazy ha rosh ejra shodan
اگه وجود نداره خودت بساز به اين صورت:تو GAME 271 که کپی میکنم تو PSP هیچی نمیاد اون 3 تا بازی الان تو ISO به صورت zip هستند. ولی من دموی بازی ridg race 2 را دانلود کردم بعد تو game کپی کردم اومد ولی برنامه windows xp و چند برنامه و بازی دیگر که دانلود کردم نیامد من اینارو کجا کپی کنم. با تشکر.