madreaper
کاربر سایت
man psp am bazi haye copy ro ejra nemikone
ورژن و سریال پی اس پیتو بگو اگه زیاد بدشانس نباشی میشه کپی خورش کرد...
man psp am bazi haye copy ro ejra nemikone
سلام دستت درد نکنه julianبرای اموزش دوهوک ولی این کارها رو کردم بازی رو از umd که اجرا میکنم با دوهوک فقط صفحه سیاه میشه من تا 7-10دقیقه صبر کردم خبری نشد در ضمن دکمه menu کار میکنه باید چیکار کنم عزیز
ما نفهمیدیم ، بالاخره می خوای بازی کپی (iso یا cso) رو از مموری اجرا کنی ، یا UMD اصل بازی رو داری و اجرا نمی شه ؟؟ .. اصلا بگو چه بازی هست که می خوای اجراش کنی ؟ چون یه درصد کمی از بازیها با دوهوک اجرا نمی شن و ممکن نیاز به یه Loader دیگه داشته باشی ..
برای بازی GTA نیاز به UMD ندارید و تنظیمات رو هم رو این حالت بزارید :سلام من میخوام بازی gts رو به صوردت کپی از ممئری اجرا کنم و همه کارهایی کخ گفتید انجام دادم ولی با devhok اجرا نمیشه
یه توضیح خلاصه میدممیشه بگید مشکل از کجاست؟من بازی رو با دو هووک روی 1.5 اجرا میکنم اما توی 3.02 oe-b نه تنها بازی مستقیم اجرا نمیشه بلکه هم devhook22 رو نصب كردم هم كلي لودر ريختم اما با هيچ كدوم كار نكرد بهترينشون همون دو هوك بود كه ديگه تو قسمت لود بازي صفحه خاكستري مي شه و بعد 10 ثانيه دستگاه خاموش ميشه!!
در ضمن روی دستگاه دوستم هم اجرا نشد!!!
آقا میلاد کمک لطفا!!
من يه راه ساده ميخواهم كه نياز به يك فريم ور جديد نداشته باشم مثل يه برنامه كه درون ودش mount كنه!!با Dev HOOk 0.46 لود کن و 2.71 بیا بالا... به راحتی اجرا میشه...
به راه دیگه با برنامه X flash 18v fw خودت رو به 15.3 تبدیل کن و با UMD EMU بازی دو MOunt کن و بعدم لود....