سلام رفیق.
ساده بهت بگم یکی از بزرگترین امتیازات مک بوک استفاده از سیستم عامل Mac OS X هست و چون این سیستم عامل اصلا به کاره Gaming نمیاد و اصولا بازیهای بسیار کمی براش تولید میشه برای همین پیشنهاد میشه اگه بودجتون بالاست به سراغ سیستم های Alienware برید
در جریان اون موضوع هستم و هدف اصلیم از خرید مک بوک بازی کردن نیست ولی حالا با Boot Camp میخوام گاهی اوقات برم ویندوز فقط برای بازیهام. با این حال سیستمی که گفتم بهنظرتون تو بازی کم نمیاره؟
البته یه اصل مهم هست که میگه وقتی تو بازی کم نیاره تو کارهای دیگه خیلی خوب عمل میکنه :d
درود
به عنوان سوال آخر آیپد 2 که جیلبیریک نمیشه چطوریه یعنی نمیشه برنامه وبازی کپی روش ریخت واستفاده کرد؟
تا وقتی جیلبریک نشه نمیتونید برنامه کرکشده روش نصب کنید. ولی معلوم نیست همیشه هم جیلبریک نشده باقی بمونه، مشکل اینه که Exploitهایی که قبلاً برای نفوذ به بقیهی آیدیوایسها استفاده میشده توی iPad 2 جلوی همهش گرفته شده. بالاخره یک راهی برای این کار پیدا میکنن.
البته من الان یکم توی گوگل در مورد "جیلبریک iPad 2" سرچ کردم و یهسری آموزش دیدم که اتفاقاً مربوط به iOS 4.3 میشدن. نمیدونم سالم هستن یا نه چون توی سایتهای اصلی حرفی ازش زده نشده و تأیید هم نشده، شما فرض کن جیلبریک نشده ولی :d
آخرین ویرایش: