راهنمایی در بازی The Witcher 2

دوست عزیز trian‏ احتمالا شیطونی کردی حالتو دارن می گیرن ؛ آخه چیکار به سربازای دهکده داری ؛ فک کنم همین دلیل باشه ؛ موقعی که تو دهکده میری سلاحتو غلاف کن !

دوست عزیز mehrdad mm‏ شما احتمال زیاد باید بری شهر کوتوله ها !
چون یادمه وقتی باش حرف زدم رفتم شهر کوتوله ها ؛ وقتی از مه رد شدی تو میدون نبرد ظاهر شدی z‏ رو بزن بعد یه روح می بینی و دنبالش بدو ؛ اگه غیب شد کلید مذکور رو دوباره بزن

نه مثل اینکه این بازی نمیخود رد بشه به کل اعصابمو خورد کرده آقا من تو شهر کوتوله ها میرم z هم میزنم هیچ روحی نمیاد شما بازیو رو گفتید تموم کردید میشه سیو های chapter2 رو بهم بدین ممنون

تو شهر کوتوله ها که نبایدz ‎‏ بزنی ؛ باید موقعی که از کمپ کائدنی میری شهر کوتوله ها (منظورم میدان جنگ نفرین شدست) اینجا باید بزنی ؛ بعد روحه هدایتت می کنه به شهر کوتوله ها ؛ تو شهر کوتوله ها یه کوتولست دقیقا موقعی که وارد میشی کنار پله ها واستاده ؛ ریش قرمز داره باش یه پوکر بازی کن ازش ببر بعد ادامه جورنالو میری ؛معجون cat هم داشته باش ؛
چشم ؛ بعدن میزارم واست.

ممنون F.b.S جان بالاخره تونستم از شر نگهبانا خلاص شم
حالا یک سوال اینکه حجم سیو بازی خیلی سنگین درایوم زود پر میشه کجا میتونم سیوای اضافی رو پاک کنم هرچی گشتم پیداش نکردم:d

ممنون F.b.S جان بالاخره تونستم از شر نگهبانا خلاص شم
حالا یک سوال اینکه حجم سیو بازی خیلی سنگین درایوم زود پر میشه کجا میتونم سیوای اضافی رو پاک کنم هرچی گشتم پیداش نکردم:d

خواهش می کنم عزیز
والا خودمم واسه مهرداد می خوام سیو بزارم هنگ کردم ! نمیدونم کجان ! پیدا کردی به منم خبر بده ؛ مرسی
سلام مسیر سیو بازی اینجا هست:
Documents>>Witcher 2>>gamesaves
توی این فولدر سیو های بازی هست که شامل Auto Save ها و سیو های دستی میشه، برای انتقال سیو مورد نظرتون باید سیو مورد نظر با پسوند .sav رو همراه با اون فایل .bmp مربوط به خودش انتقال بدید، برای اینکه بتونید سیو مورد نظرتون رو پیدا کنید میتونید فایل های bmp رو یه نگاه بندازید و ببینید کدوم مد نظرتونه، من خودم داستان رو به شکل دیگه ای جلو رفتم وگرنه سیوهام رو برای آقا مهرداد آپلود میکردم.

دوستان لطفا ً من رو هم راهنمایی کنید :
دوستان من یه جا در چپتر دوم بازی گیر کردم لطفا ً راهنمایی کنید ، عکس جایی که گیر کردم به همراه مپ و توضیحاتش رو براتون میذارم :
نمی دونم کلیدی که می خواد رو از کجا باید پیدا کنم و ماموریت رو ببرم جلو !

سلام به Witcher های عزیز
می خواستم ببینم این MUTAGEN ها
چی هستند؟(که مهم نیست)
به چه درد میخورند؟(میدونم ولی بگید)
چه موقع و کجا و چطوری میشه ازشون استفاده کنیم؟(سوال اصلیم این بود)

سلام به Witcher های عزیز
می خواستم ببینم این MUTAGEN ها
چی هستند؟(که مهم نیست)
به چه درد میخورند؟(میدونم ولی بگید)
چه موقع و کجا و چطوری میشه ازشون استفاده کنیم؟(سوال اصلیم این بود)
این Mutagen ها رو وقتی level هات بالاتر برن و قابلیت های جدید رو برای کاراکترت آزاد کنی، میتونی ازشون برای تقویت اون قابلیت ها استفاده کنی مثلا هروقت قابلیت ها پایانی مسیر Sword Man رو بگیری گوششون یه دایره کوچیک میبینی که میتونی بوسیله Mutagen اون قابلیت رو آپگرید کنی و قدرت Critical و سایر قابلیت های شمشیرت رو افزایش میده.

این Mutagen ها رو وقتی level هات بالاتر برن و قابلیت های جدید رو برای کاراکترت آزاد کنی، میتونی ازشون برای تقویت اون قابلیت ها استفاده کنی مثلا هروقت قابلیت ها پایانی مسیر Sword Man رو بگیری گوششون یه دایره کوچیک میبینی که میتونی بوسیله Mutagen اون قابلیت رو آپگرید کنی و قدرت Critical و سایر قابلیت های شمشیرت رو افزایش میده.
ممنون .. ولی اگه اینقدر استفادشون کمه چرا اینقدر الکی زیاد گیرم میاد . الان کلی از اینا تو کیفمه ولی تاحالا یه یکی رو استفاده کردم (همون ابتدای بازی... شانسی هم زدم. خودم نفهمیدم چی کار کردم . )
الان لول من 12 هست. به نظرت اینا رو باید نگه دارم؟ بعضی هاش قیمت خوبی دارند.

ممنون .. ولی اگه اینقدر استفادشون کمه چرا اینقدر الکی زیاد گیرم میاد . الان کلی از اینا تو کیفمه ولی تاحالا یه یکی رو استفاده کردم (همون ابتدای بازی... شانسی هم زدم. خودم نفهمیدم چی کار کردم . )
الان لول من 12 هست. به نظرت اینا رو باید نگه دارم؟ بعضی هاش قیمت خوبی دارند.
آره استفادشون کمه اما اواخر بازی بدرد میخورن، اونایی که خاصیت کمی دارن رو بفروش و اون Great هاشو نگه دار که آخر سر باهاشون قابلیت هاتو آپگرید کنی.
نحوه استفادش هم اینجوریه که وقتی صفحه Level Up رو باز میکنی و وقتی قابلیت های پایانی رو بگیری اونایی که گوششون یه دایره کوچیک هست رو با زدن گرینه Mutate آپگرید میکنی.

Shang Tsung ممنون:-*
ایتم های Rare بهترند یا magical?
اگه ترتیب همشون رو بگی ممنون میشم
راستش من زیاد روی Rare و Magical بودن آیتم ها تمرکز نداشتم اما تا اونجا که میدونم آیتم های Magical وزن و قیمت ندارن ولی آیتم های Rare کوله پشتیت رو حسابی سنگین میکنن!
مثلا چوب دستی زن های جادوگر یا بعضی از Armor ها جزو دسته Magical هستن و بقیه جزو دسته Rare.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or