راهنمایی در بازی The Witcher 2

مشکل

من تو چپتر یک اونجایی که باید دنبال triss بگردی گیر کردم.
باید کجا گیرش بیاری ؟
باید دنبال جادوگره بگردی؟
جادوگره رو باید از کجا گیرش بیارم؟

بچه ها من مشکلم اینجاست که چون روی نقشه نشون نمیده کجا باید بریم نمی دونم باید در ماموریت the assassins of kings دقیقا ً کجا برم و چیکار کنم!!! کسی می تونه روی نقشه زحمتشو برام بکشه !؟

دنبالش نگرد ؛ تا آخرین چپتر این مأموریت هی آپدیت میشه ؛ پس دنبال جاش نگرد ؛ فقط بعضی موقع ها باید با این و اون حرف بزنی ؛ مثل اون یارو تو چپتر دو که زندانی بود یا چپتر یک که تو کشتی یکی زندانی بود

مرسی F.S.F جان شمشیر رو ساختم باهاش کایران رو ترکوندم فقط بعدش توی دهکده که میره سربازا با تیر و کمون میکشنش باید چجوری برم چرخه شب و روزم فایده نداره انگار

تذکر

با سلام

دوستان یک راهنمایی بسیار مهم

مهم مهم مهم تذکر
در چپتری که باید Triss را نجات بدین بازی دو راهه میشه

GO TO CHAPTER 02: IORVETH'S PATH
یعنی اگر نجات ترس را انتخاب کنید کلا بازی یک جور دیگه تموم میشه و شما طرف Iorveth میشین.

GO TO CHAPTER 02: ROCHE'S PATH
اما اگر ماموریت ROCHE را انتخاب کنید . دوباره بازی یک جور دیگه تموم میشه و شما طرف Roche میشین.

بخوام ساده بگم , قرار یک جنگی بشه و شما باید طرف خودتون را تایین کنید.

سعی کنید از اونجا که به دنبال خون وارد جنگل میشید و بعد دوتا دوستاتون , شما را پیدا میکنند و ازتون سوال می کنند save داشته باشید تا هم ماموریت های IORVETH'S را برید و هم ROCHE'S و بازی طولانی تری را داشته باشید.

اینم آموزش کامل

http://mycheats.1up.com/view/section/3173285/31182/the_witcher_2_assassins_of_kings/pc

موفق باشید

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
سلام آقا من اینجا تو چپتر 2 گیر کردم همون قسمتی که باید با کشیشه صحبت کنم هرچی صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
اینم عکس
http://up.iranblog.com/images/v9l9f1x0o68iwrraamr.jpg
در ضمن من اون قسمتی که باید کنار اون مجسمه بری و محلول رو بخوری نشتم و الان اینجام چه بکنم؟

مرسی F.S.F جان شمشیر رو ساختم باهاش کایران رو ترکوندم فقط بعدش توی دهکده که میره سربازا با تیر و کمون میکشنش باید چجوری برم چرخه شب و روزم فایده نداره انگار

خواهش می کنم ؛ میشه جزئیات این قسمته رو بیشتر بگی ؟؛کیا و کجا دقیقا حمله می کنن؟

دوست عزیز mehrdad mm‏ من در مورد کشیشه فقط یه صحبت کوچیک باش کردم ؛ و از طرفی وقتی با معجونت میری جلو کتیبه بزن midnight‏ بعد معجونو بخور بعد برون طرف کتیبه ؛ بعد یه مرغ غول می بینی بعد برو پیش کشیش

آخرین ویرایش:
خواهش می کنم ؛ میشه جزئیات این قسمته رو بیشتر بگی ؟؛کیا و کجا دقیقا حمله می کنن؟

بعد از کشتن کایران اصلا نمی تونم وارد دهکده بشم از هرجا که میخوام وارد بشم رییس سربازا دستور کشتنم رو میده
قبلش توی مراحل قبل یکی دوبار سربازارو کشتم که رییسشون 200 سکه ازم گرفت و نکشتم یعنی امکان داره از اون باشه اگه اینجور باشه باید از اول برم؟:-o

دوست عزیز mehrdad mm‏ من در مورد کشیشه فقط یه صحبت کوچیک باش کردم ؛ و از طرفی وقتی با معجونت میری جلو کتیبه بزن midnight‏ بعد معجونو بخور بعد برون طرف کتیبه ؛ بعد یه مرغ غول می بینی بعد برو پیش کشیش
این قسمتشو رد کردم باز باید بریم سراغ کشیشه اونجارو میگم

دوست عزیز trian‏ احتمالا شیطونی کردی حالتو دارن می گیرن ؛ آخه چیکار به سربازای دهکده داری ؛ فک کنم همین دلیل باشه ؛ موقعی که تو دهکده میری سلاحتو غلاف کن !

دوست عزیز mehrdad mm‏ شما احتمال زیاد باید بری شهر کوتوله ها !
چون یادمه وقتی باش حرف زدم رفتم شهر کوتوله ها ؛ وقتی از مه رد شدی تو میدون نبرد ظاهر شدی z‏ رو بزن بعد یه روح می بینی و دنبالش بدو ؛ اگه غیب شد کلید مذکور رو دوباره بزن

دوست عزیز trian‏ احتمالا شیطونی کردی حالتو دارن می گیرن ؛ آخه چیکار به سربازای دهکده داری ؛ فک کنم همین دلیل باشه ؛ موقعی که تو دهکده میری سلاحتو غلاف کن !

دوست عزیز mehrdad mm‏ شما احتمال زیاد باید بری شهر کوتوله ها !
چون یادمه وقتی باش حرف زدم رفتم شهر کوتوله ها ؛ وقتی از مه رد شدی تو میدون نبرد ظاهر شدی z‏ رو بزن بعد یه روح می بینی و دنبالش بدو ؛ اگه غیب شد کلید مذکور رو دوباره بزن
ای ول دمت گرم >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or