راهنمایی در بازی The Witcher 2

Conspiracy theroy
where is triss merilgold ?
The eternal battle
courage symbolized

آقا تو چپتر دو این جورنال
‏ ‏Conspiracy theroy‏ میگه سکه
‏ ‏squre coin‏ بردار برو طرف چادر خانمها و با یکی حرف بزن ، ولی کسی نیست که باش حرف بزنم ؛ کسی چیزی میدونه؟

تو جورنال کسی where is triss merilgold ?
میدونه تریس کجاست و از کجا باید شروع کرد؟

تو جورنال courage symbolized
میگه از سربازای کمپ راجع به سمبل سوال کن ؛ کسی چیزی میدونه ؟
هیچ سربازی حرف نمیزنه؛کل کمپو زیر و رو کردم.

دوست عزیز trian
سربازا میگن الان نمیشه ؛ شما باید شب رجوع کنی ؛ پس کنترل رو بگیر طبق روال چرخه روز و شب ؛ بزن شب بعد دوباره رجوع کن.

اینم راهنمای قدم به قدمش واسه دوستان ‏:
(همین آدرسو تو گوگل سرچ کنید بعد لینک اولیو بزنید)
Http//:witcher.wikia.com/wiki/the_witcher_2_bosses

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
آقا من تو قسمتی که با پادشاه در ساحل اون آرمو رو زمین می کشن هستم که بعدش پادشاه شروع به آزاد کردن اون زن می کنه و گویا میگه من ازش دفاع کنم ولی بعد از کشتن چندتا روح انگار می بازم و دوبار باید بازی رو از قبل کشیدن آرم شروع کنم کار اضافه ای که باید بکنم چیه :|

دوستان :
به اون مرحله تو چپتر 2 رسیدید که کمپو ویران کردن ؛ به نوعی توطئه کردن و بعد از پیدا کردن ves باید بری تو یه غار بزرگ که تاریکه ؛ تا به خیانتکار dethmold‏ برسی که با افرادشن و باشون باید بجنگی؛ اینجارو گیرم ؛ همه سربازارو می کشم ولی dethmold‏ فوری پشت حفاظ میره ؛ چیکار کنم؟

ما هم بازیو تموم کردیم!!
در کل بازی خوبی بود ولی کوتاه !!!
چپتر 3 بر خلاف تصورم تو چند دقیقه تموم شد و اپیلوگ شروع شد .
ولی کفش دوزکه باحال بود .

راجع به قول lothen‏ تا می تونی از اون نارنجک آتشزاها درست کن ؛ یه 20تا کافیه ؛ خنجرم همینجور ؛ سعی کن خنجرهای با قدرت صدمه 50 تا 70 داشته باشی یا اگر نشد 30 تا 40 هم خوبه
‏(برای راحت بودن واسه کشتنش برو یه گوشه همه اینارو روش خالی کن)

ما هم بازیو تموم کردیم!!
در کل بازی خوبی بود ولی کوتاه !!!
چپتر 3 بر خلاف تصورم تو چند دقیقه تموم شد و اپیلوگ شروع شد .
ولی کفش دوزکه باحال بود .

راجع به قول lothen‏ تا می تونی از اون نارنجک آتشزاها درست کن ؛ یه 20تا کافیه ؛ خنجرم همینجور ؛ سعی کن خنجرهای با قدرت صدمه 50 تا 70 داشته باشی یا اگر نشد 30 تا 40 هم خوبه
‏(برای راحت بودن واسه کشتنش برو یه گوشه همه اینارو روش خالی کن)
سلام
بازی رو به این زودی تموم کردی؟

سلام
کسی میدونه باید چجوری غول lothen را کشت؟(تو ماموریت the assassins of kings در چپتر یک):(
دوست من قبل از اینکه باهاش درگیر بشی و بازی سیو بشه دوتا محلول خوب(مثل Golden Riole) درست کن و بخور بعدش هنگام مبارزه جادوی Yyden رو روی زمین بکار و بزار بهت نزدیک بشه وقتی که توی اون جادو گیر افتاد با ضربه محکم شمشیرت بزنش زمانی هم که جادوی Quen روی خودش میزنه و نمیتونی بهش حمله کنی فقط از حملاتش جاخالی بده و به محض اینکه اون جادوش تموم شد یه نشونه روی زمین بذار تا بیاد توش گیر کنه و بعد هم بزنش وقتی که خونش نصف بشه خودبخود بازی ادامه پیدا میکنه.
سلام
بازی رو به این زودی تموم کردی؟
کدوم زودی؟/:) بازیش انقدرها هم که فکر میکنی طولانی نیست مخصوصا چپتر سه که توی 1 ساعت تموم میشه البته من 80 درصد ماموریت مخفی هاش رو هم رفتم کلا 27 ساعت طول کشید بقیه RPG ها نزدیک 60-70 ساعت زمان نیاز دارن تا بتونی تمومشون کنی.

دوست عزیز trian
سربازا میگن الان نمیشه ؛ شما باید شب رجوع کنی ؛ پس کنترل رو بگیر طبق روال چرخه روز و شب ؛ بزن شب بعد دوباره رجوع کن.

از راهنمایی خوبتون ممنون
حالا موقعیکه میخواد بره با کایران بجنگه شمشیر نداره شمشیر رو باید از کجا به دست بیارم;;)

خواهش می کنم؛خوب کنترل رو بگیر چرخه روز و شب noon‏ رو بزن ؛ بعد تو نقشه دو جا مغازه هست تو (دهکده نه تو ابتدای جنگل) یه مغازه نزدیکه جایگاه اعدامه که یه مردیه رو میزش یه ترازو هست و یه مغازه دیگه دقیقا تو کوچه ای هست که رو به رو جایگاه اعدامه ؛ صاحابش یه کوتولست(ایشون با کلاس تشریف دارن فقط noon‏ مغازش بازه) ؛ میری پیشش باش حرف بزن
گزینه craft item‏ رو بزن بعد یه فرمول ساخت شمشیر داری اسمش تو این مایهاست witcher rubest sword؛ درست نمیدونم اسمشو ! ولی میزان خسارتش 12 تا 18 هست
‏ ‏‏ بعد که ساختیش برو سراغ کایران ؛ حواست باشه یه وقت شمشیر steel‏ کرافت نکنی ؛ باید silver ‎‏ درست کنی ؛ در ضمن اگر تجهیزات ساختشو کم داشتی
مثلا iron silver‏ کم هست و محدودن
می تونی از کوتوله بخری ؛ یا از مغازه رو به رو جایگاه اعدام ؛ اگر چیزای دیگه هم کم داشتی علل حساب یه شمشیر با خسارت کم درست کن بعد برو تو جنگل و چندتا جک و جونور بکش و وسایلشو جمع کن که بیای شمشیر توپتری واسه کایران درست کنی.

بچه ها من مشکلم اینجاست که چون روی نقشه نشون نمیده کجا باید بریم نمی دونم باید در ماموریت the assassins of kings دقیقا ً کجا برم و چیکار کنم!!! کسی می تونه روی نقشه زحمتشو برام بکشه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or