دوستان من اون قسمت از بازی مشکل پیدا کردم که باید دوربین مخفی رو هک کنیم و پسورد رو به دست بیاریم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام .اقا من تو pcبازی میکنم اون جا وقتی با دوستت میری یه جایی وقتی یاد میگیری بزنی او یارو که دوستتو می زنه چه جوری میمیره؟ خواهش بگین
سلام.احتمالا کرک خرابه یا سر بازی موس خراب میشه!
دوستان من تو این مرحله گیر کردم
همون مرحله ست که اماندا رو می بری کلاس کنگ فو
اولش میگه shift بگیر تا رو استاد زوم کنه بعدش پیغام تو عکسو میده ولی من نزدیک هر کدوم که میشم و left click میزنم دوباره میگه shif بگیر
باید چیکار کنم؟؟؟؟ چند روزه تو این مرحله موندم
ممنون میشم کمک کنید
shift رو بگیر و وقتی میخوای لگد بزنی جهت یارو رو هم بگیر. مثلاْ میخوای سمت چپی رو بزنی. همینجوری که روت به سمت استاده و shift رو گرفتی به سمت چپیت نزدیک شو و همزمان با گرفتن a کلیک چپ کن
باور کن 100 بار این کارو کردم جواب نداد
shift میگیرم میرم نزدیک یکیشون(مثلا چپی) هم shift گرفتم هم A تا میخوام کلیک چپ کنم دوباره میگه shift بگیر و از اول!!!
همه مراحل tran و تموم کردم این مرحله لعنتی مونده
چیکار کنم؟؟؟
فکر نمیکنم کار دیگه ای بشه کرد. راهش همینه. با شیفت و a برو طرفشون و لگد بزن بهشون چند بار تا ازت شکست بخورن دیگه
با دسته بازی میکنی؟اگه نه wت گیر نیست یه کم؟من یه مدت اسسین با دسته بازی میکردم همین مشکلو داشتم که به خاطر زیاد دکمه رو نگه داشتن خراب شده بود و همش خودش میرفت جلوممنون ردش کردم، وقتی می خوای ضربه بزنی باید SHIFT رو ول کنی---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:17 PM ارسال شده بود ----------سلام دوستانبرای من یه مشکل عجیب پیش میاد، اینکه وقتی ت. ماشین هستم خود به خود گاز میده وقتی هم پباده خودش میره جلو، حتی تو منو هم که میرم همش میره بالاو انگار که جهت بالا رو نگه داشته باشی!کسی این مشکل براش پیش اومده؟ باید چیکار کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
با دسته بازی میکنی؟اگه نه wت گیر نیست یه کم؟من یه مدت اسسین با دسته بازی میکردم همین مشکلو داشتم که به خاطر زیاد دکمه رو نگه داشتن خراب شده بود و همش خودش میرفت جلو