با W و S بالاپایین کن و با A قفلو باز کن وقتی سبز شدبا سلام من در اون مرحله موندم که باید قفل در رو باز کنیم ولی اونجا اصلا موس عمل نمیکنه
کمک کنید لطفا
اینحا:
![]()
البته اونجا بجاب r زده که باید موس رو بالا و پایی ن کنیم که نمیشه موس عمل نمیکنه!!!
لطفا به این دوستمون هم کمک کنیدسلام من یه جاهمون اوایلش گیرکردم.
اون مرحلش که میری خفت گیری بادوستت وچندنفرروهم بلید بزنی آخرش دوستم جلوی یه لباس فروشی وایمیسه وتکونم نمیخوره من خودمم بادسته بازی میکنم یه دکمه هست که میزنم خودمم اونجاتکون نمیخورم چیکارکنم ؟ تروخدابگید/بعدشم چگونه نقشه ی بازیروبیارم که ماموریت هارونشون بده؟ ممنون![]()
با W و S بالاپایین کن و با A قفلو باز کن وقتی سبز شد
اگه میخوای مشکلت حل بشه و با موس کار کنه آپدیت 1.4 به بعد رو بریزی درست میشه
مخلص همه بچه های با مرام bcتو نسخه ي ps3 كه من بازي كردم با انالوگ سمت راست بايد اون سنجاقي كه تو قفل ميكني رو بالا پايين كني وقتي سبز شد انالوگ سمت چپ رو به طرف چپ حركت بدي كه بري روي دندونه ي كناري قفل!
نسخه ي pc رو نميدونم!ولي قاعدتا بايد موس عمل كنه!!!
سلام من یه جاهمون اوایلش گیرکردم.
اون مرحلش که میری خفت گیری بادوستت وچندنفرروهم بلید بزنی آخرش دوستم جلوی یه لباس فروشی وایمیسه وتکونم نمیخوره من خودمم بادسته بازی میکنم یه دکمه هست که میزنم خودمم اونجاتکون نمیخورم چیکارکنم ؟ تروخدابگید/بعدشم چگونه نقشه ی بازیروبیارم که ماموریت هارونشون بده؟ ممنون![]()
اقایون واقعاممنونم ازکمک های بی شمارتون)x
فکرکنم توگوگل سرچ کنم زودترجواب بگیرم واقعا که سایت جالبی نیست 500 تاتاپیک زدید به هیچکدومشم جوابگونیستیدلطفا کاری که ازپسش برنمیایدروانجام ندین
سلام من یه جاهمون اوایلش گیرکردم.
اون مرحلش که میری خفت گیری بادوستت وچندنفرروهم بلید بزنی آخرش دوستم جلوی یه لباس فروشی وایمیسه وتکونم نمیخوره من خودمم بادسته بازی میکنم یه دکمه هست که میزنم خودمم اونجاتکون نمیخورم چیکارکنم ؟ تروخدابگید
/بعدشم چگونه نقشه ی بازیروبیارم که ماموریت هارونشون بده؟ ممنون![]()
اقایون واقعاممنونم ازکمک های بی شمارتون)x
فکرکنم توگوگل سرچ کنم زودترجواب بگیرم واقعا که سایت جالبی نیست 500 تاتاپیک زدید به هیچکدومشم جوابگونیستیدلطفا کاری که ازپسش برنمیایدروانجام ندین
چرت ترین سایت عمرم همینه مطمئنم اصلا اینجامدیرنداره
البته اونجا بجاب r زده که باید موس رو بالا و پایی ن کنیم که نمیشه موس عمل نمیکنه!!!
دوست عزیز اگه منظورت اونجاس که اول با گوشی عکسشو میندازی و بعد از اینکه از پله ها پایین رفت میری پیششون هست,باید بگ که اونجا نباید کسی رو بکشی...اول یکی میبینتت و هم زمان یه دگمه بالای صفحه میاره...دگمه رو میزنی و استفراغ میکنی!بعد اون مرده هم حالش به هم میخوره و میره...اونموقع تو باید سریع و مخفیانه بدون اینکه کسی ببینتت بری جلوتر و بری بالای قایق.از اونجا میتونی چن نفرو ببینی که دارن حرف میزنن...باد گوشیتو آماده کنی و هر وقت ماموریت گفت که عکس بنداز عکس بگیری...باید سریع باشی وگرنه اگه به موقع نتونی عکسشو بگیری میبازی.بعد از عکس گرفتنم باید از همون راهی که اومدی برگردی داخل ماشینت و به اونجایی بری که روی نقشه نشون میده.سلام دوستان
من اینجایی که باهم ددعوا میکنن گیر کردم
یجایی هست تو اولای بازی با رفیقش سوار یه ون میشن میرن یجایی کنار بندر
دارن جنس جا به جا میکنن بعد باید بزنیشون یه سریشون با چاقو اینا میان نمیدونم چجوری باید این چاقوییارو کشت
الان چند روزه تو این گیر کردم کسی میدونه کمکم کنه ممنونش میشم
اینجام گفتم
خواهش میکنم جواب بدین