راهنمایی در بازی Prince of persia: the two thrones

• Thread starter Thread starter yahya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با PS2 زیاد بازی نکردم...یادم نمیاد کلید هاش کدوماست.:wink1:
بعد از بالا رفتن پرش کن و واستا تا خنجر آبی بشه و اونوقت دکمه ای که باهاش از خنجرت برای مبارزه استفاده میکنی بزن
برای دفعات بعد هم بمون تا خنجر آبی بشه بعد همون دکمه رو فشار بده

من هم میگم تاریخ مصرف این بازی گذشته شما هنوزم اینو تمومش نکردید البته به بزرگی خودتون گستاخی منو ببخشید...کمک خواستید در خدمتم (نسخه ی pc);)

سلام
اگه ممكنه مرحله اخر رو توضيح بديد ممنون ميشم.
هیچی ...همه چیز به خوبی تموم میشه :cheesygri خوب بود؟؟؟!!!!
خوب معلومه دیگه پرینس پدر وزیر رو در میاره و با یارو دختره اسمش چی بود( فکر کنم فرح بود) ازدواج میکنه...کایلینا هم میاد و خنجر زمان رو پس میگیره و میره

چجوری می شه اون مجسمه رو که باید به در برسونی رو به در رسوند منظورم ترتیب چرخوندن اهرم ها
تا اونجايي كه من يادمه بايد در يكي از جاها مجسمه رو به عقب برگردوني( اينو مطمئن هستم ) ولي ترتيبشو يادم نيست!!!

مشکلات بازی

دوستان سلام
من تویه مرحله اول بازی اونجاییکه اون مردیکه گنده بک(قول مرحله اول) رو باید از بین ببریم گیر کردم از دیوار هم بالا رفتم ولی وقتی میخوام بپرم وضربه بزنم سریع منو پرت میکنه کنار
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
وقتی میپری طرفش بهش فرصت بده یعنی دکمه ای رو نزن تا خنجرش آبی شه وقتی دیدی آبی شد سریع کلیک کن سه تا ضربه باید بزنی شما فقط صبر داشته باشی اون قوله تو رو نمی زنه سه ضربه با فاصله کمی از هم زده میشه فقط باید صبر کنی خنجرش آبی شه برای چند ثانیه هم بهت فرصت ضربه زدن میده اگه ضربه رو نزنی یا زود تر از آبی شدن خنجرش بزنی اون میگیرتد
یا علی :biggrin1:

با سلام.لطفا اگه يكي از دوستان با ps2 اين مرحله يعني كشتن غول اولش را انجام داده بگه و كمك كنه.اخه من هرچي مثلث و مربع را مي زنم و مي پرم روي غول پرتت مي كنه پايين.ممنون

وقتی میره بالا نباید سنگها رو از بین ببری.
از سنگ های معلق توی آسمون بالا برو تا بهش برسی بعد که رسیدی روبروش بپر و E رو بزن. ;)

دوست عزيز ببخشيد ولي من منظ.رت از سنگهاي معلق بالا بريد را نفهميدم.من الان تو اين مرحله گير كردم و به محض نزديك شدن و برخورد با اون سنگها،اونها خرد ميشه و تو را هم ب طرفي پرتاب ميكنه.لطفا بيشتر توضيح بديد كه اين غول زرد اتشي را چگونه بايد كشت؟؟؟

در بازی prance of persia 3 من تو مرحله اول روشی که برای کور کردن غول گفته شد رفتم ولی غوله کور نشد ، من وقتی روی سکوها کلید E را میزنم رنگ صفحه عوض می شه چپ کلیک میکنم می پره پشت غوله یه ضربه بهش می زنه ولی کور نمیشه ، صد مرتبه امتحان کردم ولی جواب نمیده ، لطفا کمکم کنید.

آخرین ویرایش:
در بازی prance of persia 3 من تو مرحله اول روشی که برای کور کردن غول گفته شد رفتم ولی غوله کور نشد ، من وقتی روی سکوها کلید E را میزنم رنگ صفحه عوض می شه چپ کلیک میکنم می پره پشت غوله یه ضربه بهش می زنه ولی کور نمیشه ، صد مرتبه امتحان کردم ولی جواب نمیده ، لطفا کمکم کنید.
فکر کنم از دو یا سه جا باید بپری روش

شما باید راست کلیک تا صحنه آهسته بشه بعد سرع چپ کلیک میکنی وقتی پرید پشت غوله دوباره بزنی زمانشم موقعیه که غوله میخواد پرتت کنه پایینه و دوباره سریع چپ کلیک کنی تا نگیرت.یک صدم ثانیه دیر کنی میگیرتت.این کارو(راست کلیک و بعد چپ کلیک) اون قدر انجام بده تا غوله بمیره

من يه بار تونستم تو غول مرحله يک از يه جا 3 بار بزنمش ولي تيکه دومش که بايد 2 باره بزنمش , هر کاري ميکنم نميشه بزنمش هرکي سيو بعد از غولش رو داره بده PLZ:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or