nintendo_3ds
کاربر سایت
بازی Marker Man Adventures بازی مرد ماژیکی
آیا تا بحال دوست داشته اید که شما هم مانند یک طراح و انیماتور بتوانید وارد داستان یک انیمیشن شده و تغییراتی را در آن اعمال کنید ؟ آیا دوست داشته اید که با قدرت قلم خود به کمک شخصیت اصلی داستان بروید ؟ آیا دوست داشته اید که قدرت طراحی خود را به رخ دیگران بکشید ؟
اگر جواب شما مثبت است پس مهلت را از دست ندهید و با در دست گرفتن قلم دی اس و با طراحیهای جادویی خود به کمک مرد ماژیکی بروید.
گیم پلی این بازی بگونه ایست که شما با کشیدن خطوط راست و منحنی و اشکال هندسی مانند دایره و مربع , موانع موجود
در بازی را برای مرد ماژیکی سهل و آسان می کنید
برای مثال مرد ماژیکی قصد عبور از روی یک دره را دارد ولی هیچ پلی بر روی آن وجود ندارد. حال شما با کشید ن یک خط مستقیم در واقع بر روی دره یک پل ایجاد می کنید و به مرد ماژیکی در عبور کردن از دره یاری میرسانید.
یا مثلا برای جلوگیری از آسیب رساندن دشمنان موجود در بازی به مرد ماژیکی , کافیست که یک منحنی به شکل دایره بدور دشمنان بکشید و در واقعع آنها را قرنطینه کنید.
طراحی گرافیکی شخصیت اصلی بازی بصورت خطی می باشد و بیش از هر چیز آدم را بیاد کارتون زیبای گوتلاس می اندازد. (آیدی RAYA 2دوست خوبم این متن درباره این بازی مرد ماژیکی نوشته)
بازی Call of Duty: World at War رو DS خیلی خوب کار شده ارزش بازی کردن بالایی داره
بازی Splinter Cell Conviction بهترین بازی برای طرفدارا سم هست و بازی بسیار زیباست
de Blob 2 دشب بازی کردم 2 مرحله رفتم نسخه WII شو بازی کرده بودم عالی بود نسخه DS ش خوشم اومد یه بازی Side Scrolling ه که شما با کنترل قهرمان بازی و آغشته کردنش به رنگهای مختلف, از دیواری به دیواری دیگر و از سکویی به سکویی دیگر می پرید و آنها را رنگ می کنید.