راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بازی Marker Man Adventures بازی مرد ماژیکی

آیا تا بحال دوست داشته اید که شما هم مانند یک طراح و انیماتور بتوانید وارد داستان یک انیمیشن شده و تغییراتی را در آن اعمال کنید ؟ آیا دوست داشته اید که با قدرت قلم خود به کمک شخصیت اصلی داستان بروید ؟ آیا دوست داشته اید که قدرت طراحی خود را به رخ دیگران بکشید ؟

اگر جواب شما مثبت است پس مهلت را از دست ندهید و با در دست گرفتن قلم دی اس و با طراحیهای جادویی خود به کمک مرد ماژیکی بروید.

گیم پلی این بازی بگونه ایست که شما با کشیدن خطوط راست و منحنی و اشکال هندسی مانند دایره و مربع , موانع موجود
در بازی را برای مرد ماژیکی سهل و آسان می کنید

برای مثال مرد ماژیکی قصد عبور از روی یک دره را دارد ولی هیچ پلی بر روی آن وجود ندارد. حال شما با کشید ن یک خط مستقیم در واقع بر روی دره یک پل ایجاد می کنید و به مرد ماژیکی در عبور کردن از دره یاری میرسانید.

یا مثلا برای جلوگیری از آسیب رساندن دشمنان موجود در بازی به مرد ماژیکی , کافیست که یک منحنی به شکل دایره بدور دشمنان بکشید و در واقعع آنها را قرنطینه کنید.

طراحی گرافیکی شخصیت اصلی بازی بصورت خطی می باشد و بیش از هر چیز آدم را بیاد کارتون زیبای گوتلاس می اندازد. (آیدی RAYA 2دوست خوبم این متن درباره این بازی مرد ماژیکی نوشته)

بازی Call of Duty: World at War رو DS خیلی خوب کار شده ارزش بازی کردن بالایی داره

بازی Splinter Cell Conviction بهترین بازی برای طرفدارا سم هست و بازی بسیار زیباست

de Blob 2 دشب بازی کردم 2 مرحله رفتم نسخه WII شو بازی کرده بودم عالی بود نسخه DS ش خوشم اومد یه بازی Side Scrolling ه که شما با کنترل قهرمان بازی و آغشته کردنش به رنگهای مختلف, از دیواری به دیواری دیگر و از سکویی به سکویی دیگر می پرید و آنها را رنگ می کنید.

images

images

images

images

images

images

images

به دنیا ربات ها خوش اومدید

تیدیل DS به ربات

robo_ds.jpg

اینم لینک فروش این مبدل Robods: Nintendo Ds Based Robot Kit

اینم لینک مدار و چگونگی ساخت این ربات DSerial - NaWiki

اینم برا دوست دارا بازی قشنگ فوتبالیستا

images

اینم لینک دانلود بازیش Captain Tsubasa - New Kick Off ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

Soul_Bubbles.jpg

هر کس Soul Bubbles رو بازی نکرده به خودش و ds خیانت کرده

اینم لینک دانلودش Soul Bubbles ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

از اولم اوکی بود
اخهفکر کردم دستگاهت خراب در اومده بود و .... این جریانا که رفتی
پس چی شده بود

راستی در مورد ماریو هاش بیشر مطلب بزار ممنون
و اگه میتونی یه عکس هم از امولاتور بگیر با دوربین ازش ببینیم چقدی اجرا میشه مرسی

اخهفکر کردم دستگاهت خراب در اومده بود و .... این جریانا که رفتی
پس چی شده بود

راستی در مورد ماریو هاش بیشر مطلب بزار ممنون
و اگه میتونی یه عکس هم از امولاتور بگیر با دوربین ازش ببینیم چقدی اجرا میشه مرسی

نه موضوع چیز دیگه بود

حتی اگه ds مشکل هم داشته باشه مغازه حیدری عوض میکنه

بیا اینک عکس کاور بازیا ماریو برای ds

534px-YoshiTouchGo.jpg

535px-YI2boxart.jpg

536px-Superpeach.jpg

539px-Sm64ds.jpg

537px-NewSuperMarioBrothers.jpg

535px-MvsDKMLM.jpg

535px-Mvsdk2motmcoverart.jpg

533px-MPDSNA.jpg

534px-Bowsersinsidestorycover.jpg

535px-Mario_Kart_DS_Box_%28North_America%29.png

535px-Mariohoops3on3_boxart.jpg

534px-MarioLuigiPartnersTimeBox.jpg

MSOWGDScover.PNG

535px-MnSDS_boxart.jpg

537px-Orig_ita01.jpg

باید سعیمو بکنم چون کیفیت دوربین گوشیم کمه

آخرین ویرایش:
یکی از ویژگی های عالی ds اینه که یه بازیشو دانلود میکردم 32 مگ تا چند ماه باهاش سرگرم بودم
همین بازی castlevania order of ecclesia رو میبردم دبیرستان سر کلاس بازیش میکردم:d
متاسفانه 3ds همچین ویژگی نداره

یکی از ویژگی های عالی ds اینه که یه بازیشو دانلود میکردم 32 مگ تا چند ماه باهاش سرگرم بودم
همین بازی castlevania order of ecclesia رو میبردم دبیرستان سر کلاس بازیش میکردم:d
متاسفانه 3ds همچین ویژگی نداره

آره بازیاش خیلی کم حجمه من 59 تا بازی دارم کل حجمشون 2 گیگ 800 مگه :d

همین سونیک راش حجم فایل rar ش 44 مگ بود اکستر کردم 70 مگ شد

کلا بازیا نینتندو کم حجمه فرقی نداره کدوم کنسولش باشه نمونه اش نینتندو 64 من بازی toystory 2 پلی 1 380 مگ بود برای نینتندو 65 فکر کنم 25 مگ بود اگه اشتباه نکنم

بازی castlevania order of ecclesia که حرف نداره

3ds با ds فرق داره هدفش فرق داره بازیاش فرق داره و .......... لذتی که من با ds میبرم با 3ds نمیبرم

دوست خوبم آیدی Mehrdad092000 گفت فیلم بگیرم از بازیا ds بزارم منم همین کارو کردم اما متاسفانه دوربین گوشی من خیلی خیلی ضعیفه شرمنده

نسخه جدید امولاتور Desmume مثل اینکه میتونه گیم پلی رو کپچر کنه. ولی من امتحان نکردم و نمی دونم. فقط تو یه فروم خوندم که با این روش میشه.

ممنون دوست عزیز بابت فیلما برم دانلود کنم ببینم چجورین
راستی مشکل Ds چی بود پس ؟
میشه ادرس این مفارزو ک گفتیو بدی

خواهش میکنم

حجمشون کمه 2 تا 3 مگن

ds مشکلی نداره مشکل شخصی بود

پاساژ لباف سمت چپ سومین مغازه اسم مغازه حیدریه

خواهش میکنم

حجمشون کمه 2 تا 3 مگن

ds مشکلی نداره مشکل شخصی بود

پاساژ لباف سمت چپ سومین مغازه اسم مغازه حیدریه

منم میشناسم آدم خوبیه ds هاش ریفری نیست از قدیم داره تعداد خیلی بالایی آورده قیمتشم مناسبه خرابم باشه تعویض میکنه

من ازش ویموت نانچاک خریدم خراب بود بردم عوض کرد برام پس نگران خرابی نباشید

اون ds lite سبزه چقدر قشنگه دلم خواست خسته شدم انقدر رنگا تیره گرفتم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or