راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان گلم اگه میخوایید با DS اشنا بشید و یا سوالی دارید حتما بپرسید من و دوستام جواب میدیم صفحه ها قبل هم اطلاعاتی از DS بازیا DS و تریلر بازی ها هست

در این تاپیک تعداد کمی از کاور بازی ها DS هست http://forum.bazicenter.com/thread85518/

یا مثلا نقد و بررسی بازی OKAMIDEN

http://forum.bazicenter.com/thread83223/

در کل در خدمتم

جاها دیگه که چیزی نداره :d اصل کاری پاساژ لبافه که برای کنسوله 4 طبقه اس

اخه تویه نگاه اول چیزی نیست یه پاساژ تاریکه هیچیم نداره انگاری توی همکفش
همونیه که تقریبا وسط مغازه ها هستش؟
من چند سری کنسول گرفتم اما اونجا نرفتم اصلا :D عصبی شدم :D

اخه تویه نگاه اول چیزی نیست یه پاساژ تاریکه هیچیم نداره انگاری توی همکفش
همونیه که تقریبا وسط مغازه ها هستش؟
من چند سری کنسول گرفتم اما اونجا نرفتم اصلا :D عصبی شدم :D

شاید جا دیگه رو میگی حتما پاساژ کویتی ها میگی نه لباف

DS LITE خودم

b43e2160a2e1df871.jpg

b43e309ef49124852.jpg

حال کن چقدر خوشرنگو خوشگله

سلام دوستان گل عجب تاپیکی شده این!
به نظرم به مدیریت اطلاع بدیم اسم تاپیک رو عوض کنن
مثلا بزارن : بحث و تبادل نظر درباره کنسول افسانه ای نینتندو DS

به نظرم بهترین بازیاش سوپر ماریو و زلدا ها بودن البته انصافا هر بازی تو این کنسول دنیایی داره واسه خودش!!

البته من هیچ وقت ds نداشتم اما با 3Ds همه عنوان های خوبش رو بازی کردم!

یک کلام محشره!

طرفدارای DS اینجا غوغایی به پا کردن :d

با اینکه شاید برای مدتی نتونم بازیهای ds رو انجام بدهم (چون مثلا احتمالا ds رو بدم و برم psp بگیرم و شاید بعدها 3ds بگیرم) اما این کنسول یه پا شاهکاره برای خودش تقریبا !

البته میشه با شبیه ساز هم اکثر بازیهاش رو رفت اما به نظرم با خودش بهتره

طرفدارای DS اینجا غوغایی به پا کردن :d

غوغا هم رد شده :d

عشقه ds :x

سلام دوستان گل عجب تاپیکی شده این!
به نظرم به مدیریت اطلاع بدیم اسم تاپیک رو عوض کنن
مثلا بزارن : بحث و تبادل نظر درباره کنسول افسانه ای نینتندو DS

به نظرم بهترین بازیاش سوپر ماریو و زلدا ها بودن البته انصافا هر بازی تو این کنسول دنیایی داره واسه خودش!!

البته من هیچ وقت ds نداشتم اما با 3Ds همه عنوان های خوبش رو بازی کردم!

یک کلام محشره!

سلام داداش

فدات ds عشقه دنیایی داره واسه خودش

فکر خوبیه باید اقدام شه

عجب اسم خوبی انتخاب کردی

ماریو ها و زلدا ها عالین آره واقعا دنیایی از بهترین بازیا تو هر سبکی داره

آره محشره من که حالشو میبرم

منم که عاشق ds

بازیا پلتفرمرم خیلی دوست دارم

با اینکه شاید برای مدتی نتونم بازیهای ds رو انجام بدهم (چون مثلا احتمالا ds رو بدم و برم psp بگیرم و شاید بعدها 3ds بگیرم) اما این کنسول یه پا شاهکاره برای خودش تقریبا !

البته میشه با شبیه ساز هم اکثر بازیهاش رو رفت اما به نظرم با خودش بهتره

فدات داداش

آخرین ویرایش:
اين احسان تركونده...داره كم كم تبديل به گيمر درجه 2 ميشه... :d
كلا ً از درس و مشق افتاده...
DS هم كه ماشالا انقد عنوان داره كه سالها طول ميكشه بخوای تموم كنی همه رو....
يكی از خفن ترين و گرافيكی ترين بازيهاش Mario Hoops يا همون بسكتبال خودمونه...واقعا ً خيلی خوش ساخته!!

ایول
داداش احسان هر دستگاهی که میخره تاپیکش آباد میشه

فدات احسان جان

خب چیکار کنم :d

اين احسان تركونده...داره كم كم تبديل به گيمر درجه 2 ميشه... :d
كلا ً از درس و مشق افتاده...
DS هم كه ماشالا انقد عنوان داره كه سالها طول ميكشه بخوای تموم كنی همه رو....
يكی از خفن ترين و گرافيكی ترين بازيهاش Mario Hoops يا همون بسكتبال خودمونه...واقعا ً خيلی خوش ساخته!!

چه احسان تو احسانی شده :))

خیلی وقته از درس و مشق من گذشته :d

آره واقعا خیلی عنوان قشنگ داره

بازی Mario Hoops خیلی قشنگه

DS LITE

بازی گیتار هیرو برا طرفداراش

Modernhits.jpg

تا اونجایی که میدونم 4 تا گیتار هیرو برا ds اومده

اینم عکس از گیم پلیش

guitar-hero-on-tour-screenshot1.jpg

اینم لینک دانلود نسخه هک شده بازی گیتار هیرو که با دکمه ها کنسول میشه بازی کرد

Quik guide to play a hacked guitar hero | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

بازی قشنگ Hotel Dusk

images

عکس گیم پلیش

images

از بازي هايي هست كه از اكثر امكانات دي اس استفاده ميكنه.

براي مثال، جايي قراره نامه پست كنيد، تمبر رو بوسيله قلم روي پاكت ميزارين بعد با بستن دي اس، تمبر روي نامه ميچسبه!

بازي از سري بازي هاي فكر هست و خیلی طرفدار هاي زيادي پيدا كرده.

بازی 1 in 101 game

images

همینطور که از اسم این بازی مشخصه این بازی 101 بازی کوچیکه که هر بازی گیم پلی جداگانه ای نسبت به بازیهای دیگه داره . کمتر پیش میایدکه بازیها مشابه هم باشن.

تعداد این بازیها آنقدر زیاد هست که هر کسی با هر جور سلیقه ای حداقل 20 بازی مورد علاقه ی خودشو در بین این 101 بازی پیدا میکنه.

کیفیت گرافیکی بازیه در حد خوبی قرار دارند و تقریبا همه ی آنها 2 بعدی هست.

حتی شما می تونید بصورت دو نفره نیز با یکی از دوستانتان که دی اس داره نیز این بازیها را انجام بدید و در بدست آوردن امتیاز بیشتر در هر کدام از بازیها با هم رقابت کنید.

تعدادی از بازیهای موجود در این مجموعه.

1- روپایی زدن با توپ
2- انداختن توپ بسکتبال داخل تور.
3- به سیخ کشیدن کبابها.
4- دارت
5- غذا دادن به قورباغه
6- ماشین سواری
7- سودوکو
8- پرتاب وزنه
9- جورچین تصاویر

و تعداد بسیاری بازیهای فکری و کوچک و سرگرم کننده. پس این مجموعه ی زیبا رو از دست ندید.

بازی Music MonStars

images

این بازی در رده ی بازیهای ریتمیک و آهنگین قرار میگیره . در هر مرحله از بازی که یک موزیک شروع به نواختن میشه تعدادی دایره ی رنگی در قسمتهای مختلف صفحه ایجاد میشن که به سرعت کوچک می شون و بعد ناپدید میشن و وظیفه ی شما اینه که قبل از ناپدید شدن این دایره ها به کمک Stylus روی این دایره ها اشاره کنید ضربه بزنید . هر دایره از خود صدایی تولید میکنه که در واقع قسمتی از آهنگ را تشکیل می دهند.

سرعت عمل شما و رعایت ترتیب باعث می شه که ریتم آهنگ به شکل زیبایی جلو بره و در انتها هم با توجه به میزان خطای شما به شما امتیاز داده میشه .

موزیکهای موجود در بازی ریتم شادی دارن هر مرحله دارای سه مرحله ی سختی می باشد که هر کسی را راضی می کند.

گرافیک بازی هم شاد و زیباست . برای لذت بردن کامل هم بهتر است که از هدفون در بازی استفاده کنید که علاوه بر داشتن صدا و کیفیت بیشتر تمرکز شما را نیز زیاد می کند.

در بازی سه نوع ساز مختلف ( پیانو - گیتار - درام ) وجود داره که در تقریبا در همه ی آهنگها از هر سه استفاده می شود.

شما در بازی نیز می توانید به نواختن و ضبط آهنگ دلخواه خود البته به تعداد محدود بپردازید. همچنین قابلیت چند نفره بازی کردن این بازی هم گزینه ی خوبی برای رقابت می باشد.

بازی بینظیر GTA:Chinatown Wars

images

اینم گیم پلیش

images

ایده پردازی تو بازیش جالبه ds میکروفون داره تو GTA هم میتونی سوت بزنی برات تاکسی بیاد.

GTA:Chinatown Wars یک بازی دیگر از سری بازی های فوق العاده محبوب GTA اما این بار بر روی کنسول دستی رویایی NDS

OPEN WORLD:این بازی در داخل یک محیط باز و واقعی اتفاق می افتد.شما آزاد خواهید بود تا در یک نقشه بزرگ به سیاحت بپردازید به همراه تغییر وضغ آب و هوا و خصوصیت ترافیک , پلیس های باهوش و پیاده های دارای هوش مصنوعی و انتخاب ماموریت های مختلف.

MATURE STORYLINE:این داستان یک خارجی است که دنیای تبه کاران را در یک شهر بزرگ هدایت میکند.شما به عنوان یک جوان سرباز از گروه جنایی هستید که درگیر یک گروه داخلی می شوید برای کنترل دسته های جنایی او تلاش می کند .

AD HOC MULTIPLAYER: با اتصال wi-fi , بازیکنان می توانند در چهار مد مختلف با دیگران head to head بازی کنند , که شامل یک مد ریس (هفت مپ مختلف ریس , میتوانید با تمام وسایل نقلیه بازی مسابقه دهید) و مد های co-op می شود.

LENGTH OF GAMEPLAY: شامل +70 ماموریت , +20 ساعت گیم پلی مستقیم __با قابلیت دوباره رفتن مراحل برروی آن +20 ساعت.

STYLUS BASED MINI GAMES:ماموریت ها مشمول mini-game های متنوع وسیعی می شود , مثل تهیه کردن یک sniper برای کامل کردن یک ماموریت ترور , و شکستن قفل ها ماشین ها و وصل کردن سیم های آن (بدون سوییچ) برای دزدیدن آن ها.

REPLAYABLE MISSIONS:یک خصوصیتی که به شما این اجازه را میدهد که از یک منو راحت به هر ماموریتی که کاملش کردید جهش کنید و دوباره آن را بازی کنید.

لینک دانلود بازی

Grand Theft Auto - Chinatown Wars ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

آقا این بازی رو هر کی گیمر موزیک بازه حتما دانلود کنه این معرکست:

JamSessions

images

بازی Shaun the Sheep

images

اینم عکس از گیم پلیش

images

بازی Shaun the Sheep که از روی انیمیشنش محبوب با همین اسم ساخته شده بازی ای بسیار شاد و مفرحه. تنها ایراد بزرگی که داره کوتاهی بازی هستتش.

در زمینه ی صدا گذاری و موسیقی خیلی خوب هست و کلا همه ی صدا ها رو از روی کارتون برداشتن. گیم پلی چیزی هست که بازی رو کمی متمایز می کنه.

گیم پلی بازی با استفاده از تمامی امکانات DS خیلی شاهکار هست و تا خودتون تجربه نکنید نمیفهمید. با مینی گیم های زیادی در طول بازی برخورد می کنید که یکی از یکی جذاب تر هستند و لازمه ی یک بازی خوب هم همین جذابیتش هست.

رئیس مزرعه از خونه بیرون میره و در رو باز میذاره. گوسفند ها هم از اونجا به همه جای مزرعه پخش میشن و این وظیفه ی Shaun و سگ مزرعه هستش که این 15 گوسفند گمشده رو قبل از اومدن مزرعه دار پیدا کنند. تایم خاصی نداره ولی خیلی زود همشون رو پیدا می کنید. البته این رو هم اصافه کنم. میشه گفت که داستان بازی مخلوطی از 40 قسمت این انیمیشن زیبا هست.
بهتون توصیه می کنم حتما هم این بازی و هم انیمیشنش رو تهیه کنید.

بازی Duke Nukem: Critical Mass

images

بازی گیتار هیرو برا طرفداراش

Modernhits.jpg

تا اونجایی که میدونم 4 تا گیتار هیرو برا ds اومده

اینم عکس از گیم پلیش

guitar-hero-on-tour-screenshot1.jpg

اینم لینک دانلود نسخه هک شده بازی گیتار هیرو که با دکمه ها کنسول میشه بازی کرد

Quik guide to play a hacked guitar hero | GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360...

بازی قشنگ Hotel Dusk

images

عکس گیم پلیش

images

از بازي هايي هست كه از اكثر امكانات دي اس استفاده ميكنه.

براي مثال، جايي قراره نامه پست كنيد، تمبر رو بوسيله قلم روي پاكت ميزارين بعد با بستن دي اس، تمبر روي نامه ميچسبه!

بازي از سري بازي هاي فكر هست و خیلی طرفدار هاي زيادي پيدا كرده.

بازی 1 in 101 game

images

همینطور که از اسم این بازی مشخصه این بازی 101 بازی کوچیکه که هر بازی گیم پلی جداگانه ای نسبت به بازیهای دیگه داره . کمتر پیش میایدکه بازیها مشابه هم باشن.

تعداد این بازیها آنقدر زیاد هست که هر کسی با هر جور سلیقه ای حداقل 20 بازی مورد علاقه ی خودشو در بین این 101 بازی پیدا میکنه.

کیفیت گرافیکی بازیه در حد خوبی قرار دارند و تقریبا همه ی آنها 2 بعدی هست.

حتی شما می تونید بصورت دو نفره نیز با یکی از دوستانتان که دی اس داره نیز این بازیها را انجام بدید و در بدست آوردن امتیاز بیشتر در هر کدام از بازیها با هم رقابت کنید.

تعدادی از بازیهای موجود در این مجموعه.

1- روپایی زدن با توپ
2- انداختن توپ بسکتبال داخل تور.
3- به سیخ کشیدن کبابها.
4- دارت
5- غذا دادن به قورباغه
6- ماشین سواری
7- سودوکو
8- پرتاب وزنه
9- جورچین تصاویر

و تعداد بسیاری بازیهای فکری و کوچک و سرگرم کننده. پس این مجموعه ی زیبا رو از دست ندید.

بازی Music MonStars

images

این بازی در رده ی بازیهای ریتمیک و آهنگین قرار میگیره . در هر مرحله از بازی که یک موزیک شروع به نواختن میشه تعدادی دایره ی رنگی در قسمتهای مختلف صفحه ایجاد میشن که به سرعت کوچک می شون و بعد ناپدید میشن و وظیفه ی شما اینه که قبل از ناپدید شدن این دایره ها به کمک Stylus روی این دایره ها اشاره کنید ضربه بزنید . هر دایره از خود صدایی تولید میکنه که در واقع قسمتی از آهنگ را تشکیل می دهند.

سرعت عمل شما و رعایت ترتیب باعث می شه که ریتم آهنگ به شکل زیبایی جلو بره و در انتها هم با توجه به میزان خطای شما به شما امتیاز داده میشه .

موزیکهای موجود در بازی ریتم شادی دارن هر مرحله دارای سه مرحله ی سختی می باشد که هر کسی را راضی می کند.

گرافیک بازی هم شاد و زیباست . برای لذت بردن کامل هم بهتر است که از هدفون در بازی استفاده کنید که علاوه بر داشتن صدا و کیفیت بیشتر تمرکز شما را نیز زیاد می کند.

در بازی سه نوع ساز مختلف ( پیانو - گیتار - درام ) وجود داره که در تقریبا در همه ی آهنگها از هر سه استفاده می شود.

شما در بازی نیز می توانید به نواختن و ضبط آهنگ دلخواه خود البته به تعداد محدود بپردازید. همچنین قابلیت چند نفره بازی کردن این بازی هم گزینه ی خوبی برای رقابت می باشد.

بازی بینظیر GTA:Chinatown Wars

images

اینم گیم پلیش

images

ایده پردازی تو بازیش جالبه ds میکروفون داره تو GTA هم میتونی سوت بزنی برات تاکسی بیاد.

GTA:Chinatown Wars یک بازی دیگر از سری بازی های فوق العاده محبوب GTA اما این بار بر روی کنسول دستی رویایی NDS

OPEN WORLD:این بازی در داخل یک محیط باز و واقعی اتفاق می افتد.شما آزاد خواهید بود تا در یک نقشه بزرگ به سیاحت بپردازید به همراه تغییر وضغ آب و هوا و خصوصیت ترافیک , پلیس های باهوش و پیاده های دارای هوش مصنوعی و انتخاب ماموریت های مختلف.

MATURE STORYLINE:این داستان یک خارجی است که دنیای تبه کاران را در یک شهر بزرگ هدایت میکند.شما به عنوان یک جوان سرباز از گروه جنایی هستید که درگیر یک گروه داخلی می شوید برای کنترل دسته های جنایی او تلاش می کند .

AD HOC MULTIPLAYER: با اتصال wi-fi , بازیکنان می توانند در چهار مد مختلف با دیگران head to head بازی کنند , که شامل یک مد ریس (هفت مپ مختلف ریس , میتوانید با تمام وسایل نقلیه بازی مسابقه دهید) و مد های co-op می شود.

LENGTH OF GAMEPLAY: شامل +70 ماموریت , +20 ساعت گیم پلی مستقیم __با قابلیت دوباره رفتن مراحل برروی آن +20 ساعت.

STYLUS BASED MINI GAMES:ماموریت ها مشمول mini-game های متنوع وسیعی می شود , مثل تهیه کردن یک sniper برای کامل کردن یک ماموریت ترور , و شکستن قفل ها ماشین ها و وصل کردن سیم های آن (بدون سوییچ) برای دزدیدن آن ها.

REPLAYABLE MISSIONS:یک خصوصیتی که به شما این اجازه را میدهد که از یک منو راحت به هر ماموریتی که کاملش کردید جهش کنید و دوباره آن را بازی کنید.

لینک دانلود بازی

Grand Theft Auto - Chinatown Wars ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

آقا این بازی رو هر کی گیمر موزیک بازه حتما دانلود کنه این معرکست:

JamSessions

images

بازی Shaun the Sheep

images

اینم عکس از گیم پلیش

images

بازی Shaun the Sheep که از روی انیمیشنش محبوب با همین اسم ساخته شده بازی ای بسیار شاد و مفرحه. تنها ایراد بزرگی که داره کوتاهی بازی هستتش.

در زمینه ی صدا گذاری و موسیقی خیلی خوب هست و کلا همه ی صدا ها رو از روی کارتون برداشتن. گیم پلی چیزی هست که بازی رو کمی متمایز می کنه.

گیم پلی بازی با استفاده از تمامی امکانات DS خیلی شاهکار هست و تا خودتون تجربه نکنید نمیفهمید. با مینی گیم های زیادی در طول بازی برخورد می کنید که یکی از یکی جذاب تر هستند و لازمه ی یک بازی خوب هم همین جذابیتش هست.

رئیس مزرعه از خونه بیرون میره و در رو باز میذاره. گوسفند ها هم از اونجا به همه جای مزرعه پخش میشن و این وظیفه ی Shaun و سگ مزرعه هستش که این 15 گوسفند گمشده رو قبل از اومدن مزرعه دار پیدا کنند. تایم خاصی نداره ولی خیلی زود همشون رو پیدا می کنید. البته این رو هم اصافه کنم. میشه گفت که داستان بازی مخلوطی از 40 قسمت این انیمیشن زیبا هست.
بهتون توصیه می کنم حتما هم این بازی و هم انیمیشنش رو تهیه کنید.

بازی Duke Nukem: Critical Mass

images

بازیا گیتار هیروش حرف نداره رام ها هک شده اش نیاز به چیزی نداره با دکمه ها کنسول میتونی ریتم بزنی

DS خیلی خیلی بازیا موزیکی و ریتمیکی داره که حد نداره

تازه راک باندام داره حتی بازی لگو راک باندم داره

بازی Hotel Dusk بازی معماییه

این بازی 101 بازی ورزشی خیلی قشنگه من که خیلی خوشم اومد

بازی Music MonStars تاحالا بازی نکردم بنظر قشنگه باید دانلودش کنم

بازی GTA:Chinatown Wars واقعا تو یک کلام شاهکاره اولم انحصاری DS ساخته شد و اومد بازار اما بعد چند وقت برا PSP هم پورت شد

همین سوت زدن تو این بازی که گفتی خیلی خوشم اومد من از میکروفون به خوبی استفاده کردن تو DS

بازی Shaun the Sheep دیشب دانلود کردم فقط 10 دقیقه تستش کردم اما همین 10 دقیقه فهمیدم بازی خیلی باحالیه خوش ساخته

بازی Duke Nukem: Critical Mass یادمه وقتی برا DS اومد نسخه قبلیش برا کامپیوتر 13 یا 14 سال پیش اومده بود

بچه ها واقعا حيف اين nintendo ds كه در همه جاي دنيا كولاك كرده فروش بالا 155 میلیون دستگاه داشته حتی کنسول نسل بعدیش یعنی 3DS فروش شگفت آوری داره تو ايران اينقدر بي اعتنايي بهش ميشه من بار اولی که DS خریدم چند روز اول كمي از گرافيكش ایتم کرد ولي بعدش معتاد شدم (البته معتاد به بازي كردن با ds ) در حاليكه psp فت همون 1004 هم داشتم اما برعكس اين اتفاق افتاد و اوايل به خاطر گرافيك باور نكردنيش براي من واقعا جالب و عجيب بود و حال ميداد اما بعد 3 هفته وقتي گرافيكش برام عادي شد بازيهاش هم گاماس گاماس تكراري و خسته كننده شد تا گذاشتمش کنار

بعدا که DS LITE اومد شیفتش شدم هم خوشگلتر بود هم LCD ش بزرگتر هم نور صفحه بیشتر هم باتری قویتر و ......

خوشحالم كه چند نفر(هرچند خيلي كم یا زیاد ) به اين شاهكار علاقه دارن شاهکاری که تمام دنیا ستایشش میکنن اما تو ایران آدما کمی میشناسنش

Ds شاید گرافیک بازیهاش زیاد بالا نباشه ، ولی هم سبک جدید و باحالی داره برای بازی کردن، و هم چون با کنسولهای خونگی و Pc ها فرق داره آدم حوصلش سر نمیره. اگه دوتا Ds تا 10 متری قرار بگیرنف میتونی باهاش چت بکنی که با همون قلم روی صفحه هرچی بخوای می نویسی و نقاشی می کنی و...

نینتندو به بازیا شاد ومفرح معروفه

من که هیچوقت از خرید DS پشیمون نشدم

DS LITE

بازیا گیتار هیروش حرف نداره رام ها هک شده اش نیاز به چیزی نداره با دکمه ها کنسول میتونی ریتم بزنی

DS خیلی خیلی بازیا موزیکی و ریتمیکی داره که حد نداره

تازه راک باندام داره حتی بازی لگو راک باندم داره

بازی Hotel Dusk بازی معماییه

این بازی 101 بازی ورزشی خیلی قشنگه من که خیلی خوشم اومد

بازی Music MonStars تاحالا بازی نکردم بنظر قشنگه باید دانلودش کنم

بازی GTA:Chinatown Wars واقعا تو یک کلام شاهکاره اولم انحصاری DS ساخته شد و اومد بازار اما بعد چند وقت برا PSP هم پورت شد

همین سوت زدن تو این بازی که گفتی خیلی خوشم اومد من از میکروفون به خوبی استفاده کردن تو DS

بازی Shaun the Sheep دیشب دانلود کردم فقط 10 دقیقه تستش کردم اما همین 10 دقیقه فهمیدم بازی خیلی باحالیه خوش ساخته

بازی Duke Nukem: Critical Mass یادمه وقتی برا DS اومد نسخه قبلیش برا کامپیوتر 13 یا 14 سال پیش اومده بود

بچه ها واقعا حيف اين nintendo ds كه در همه جاي دنيا كولاك كرده فروش بالا 155 میلیون دستگاه داشته حتی کنسول نسل بعدیش یعنی 3DS فروش شگفت آوری داره تو ايران اينقدر بي اعتنايي بهش ميشه من بار اولی که DS خریدم چند روز اول كمي از گرافيكش ایتم کرد ولي بعدش معتاد شدم (البته معتاد به بازي كردن با ds ) در حاليكه psp فت همون 1004 هم داشتم اما برعكس اين اتفاق افتاد و اوايل به خاطر گرافيك باور نكردنيش براي من واقعا جالب و عجيب بود و حال ميداد اما بعد 3 هفته وقتي گرافيكش برام عادي شد بازيهاش هم گاماس گاماس تكراري و خسته كننده شد تا گذاشتمش کنار

بعدا که DS LITE اومد شیفتش شدم هم خوشگلتر بود هم LCD ش بزرگتر هم نور صفحه بیشتر هم باتری قویتر و ......

خوشحالم كه چند نفر(هرچند خيلي كم یا زیاد ) به اين شاهكار علاقه دارن شاهکاری که تمام دنیا ستایشش میکنن اما تو ایران آدما کمی میشناسنش

Ds شاید گرافیک بازیهاش زیاد بالا نباشه ، ولی هم سبک جدید و باحالی داره برای بازی کردن، و هم چون با کنسولهای خونگی و Pc ها فرق داره آدم حوصلش سر نمیره. اگه دوتا Ds تا 10 متری قرار بگیرنف میتونی باهاش چت بکنی که با همون قلم روی صفحه هرچی بخوای می نویسی و نقاشی می کنی و...

نینتندو به بازیا شاد ومفرح معروفه

من که هیچوقت از خرید DS پشیمون نشدم

آره DS تو سبک بازیا موزیکی و ریتمیکی خیلی بازی داره

راک باند DS بازی کردم قشنگ بود لگو راک باند هم خیلی قشنگه تو صفحه ها قبل گیم پلیشو گذاشتم

آره منم با بازی 101 بازی ورزشی خیلی حال کردم

بازی Music MonStars پس حتما دانلود کن بازی کن

بازی Shaun the Sheep قشنگ مثل انیمیشنشه من که خوشم اومد

بازی Duke Nukem: Critical Mass هم خوبه سری Duke Nukem بازی محبوبیه

آره واقعا حیف که تو ایران کم میشناسن نینتندوه حتی دوتا کنسولش برنده نسل هفت شدن اما گیمرا ایران بخصوص سن کمی دارن فقط دنبال بازیا شوتر و..... هستن مهدی میگفت هر چی گیمر با سابقه سن بالاس ازم WII U خریدن اما بچه ها 12 ساله میان دنبال GTA و اینجور بازیا

منم PSP STREET دارم اولش برام جذاب بود اما الان نه دستم بهش نمیزنم شاید بفروشمش الا فقط DS بازی میکنم دنیا بینظیر DS

آره خب DS LITE بهتره از DS اولیه

دقیقا PSP انگار پلی 2 دستته به من که لذت نمیده کنسول دستی باید بازیاش فرق کنه و .......

دروود خدمت همه دوستان
این تاپیک رو دیدیم واقعا نمیدوستم ds این جور بازیهای باحالی داره میخام یکی بخرم
حالا ممنون میشم دوستان یک توضیحی برام بدن که چی باید بخرم که کلاه سرم نره
هیچی در موردش نمیدونم نه اینکه چه مدلی بخرم حدود قیمت کپی خور هست یا نه ایا هنوز بازی براش تولید میشه
کلا در حد همین که الان کسی میخاد بخره یک توضیح همه جانبه بدین
لطفا نگین برو کل تاپیک رو بخون یک توضیح بدین که چی باید بخرم که بخونم و برم بگیرم
دمتون گرم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or