راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مبارک باشه

واریووار کلا بازیا باحالین واریو وار تاچ بازی کردم خیلی قشنگ بود بنظر من از نسخه wii ش هم بهتره

آره قسمت کلاسیکش خیلی جالبه قسمت رباتش که با فوت باید تو میکروفون مراحل رد میکردی هم جالب بود

ds چند نسخه دیگه هم wario داره

من خودم هم wii داشتم اگه با بازیا نینتندو حال میکنی اگه گیم پلی خلاقیت جالبی و ..... بازیا نینتندو برات جالبه و دوست داری حتما ds بگیر

انحصاریا قشنگی هم رو ds هست

مرسی

آره نسخه wii ش اپیک یارنش که محشر بود با نظرت موافقم نسخه واریو تاچ ds از واریو وار اسموت موی wii بهتره

بیاد نسخه ها دیگه واریو برای ds بازی کنم

ماریو کارت ds

دانلود mario kart german trailer youtube mp4

بازی kirbys ultra خیلی قشنگه

دانلود super star ultra commercial youtube mp4

images

images

اینم برا فن ها نینتندو

images

images

دوستان خوبم

بخاطر بعضی مسائل و دلپژمردگی من

کلا از دنیا گیم فاصله گرفتم و از دنیا کنسول و بازی برای همیشه خارج شدم

دیگه هیچگونه فعالیتی نمیکنم

بدرود دنیا گیم

بدرود همه دوستان

دوستان خوبم

بدرود دنیا گیم

بدرود همه دوستان

وقتی گفتی دستگاهت کار نکرده رفتی پیش طرف باز اومدی کار نکرده خیلی ناراحت شدم انگار برا من خراب شده

اونم از این شرکت که تو ساخت به خوش ساختی معروفه

تو بری منم دیگه تو دنیا گیم کاری ندارم حق باتوه باید رفت

فن شرکتی باشی اونم هر روز یه مشکل با کنسولاش داشته باشی یه روز خرابی کنسول آک یه روز توقف خط تولید کنسول پرفروش و در حال فروش و .......

عمرتو الکی گذاشتی برا کی آخه شرکتی که ..........

منم از دنیا گیم دور میشم

دیگه فعالیتی نخواهم کرد

خداحافظ برای همیشه

دوستان خوبم

بدرود دنیا گیم

بدرود همه دوستان

چی بگم. من قبلا سر سی پی پو این مشکل برام پیش اومده. می دونم چه حالی داری ولی کنار گذاشتن همه چیز هم دیگه خیلی واکنش احساسیه.

- - -ویرایش - - -

وقتی گفتی دستگاهت کار نکرده رفتی پیش طرف باز اومدی کار نکرده خیلی ناراحت شدم انگار برا من خراب شده

اونم از این شرکت که تو ساخت به خوش ساختی معروفه

تو بری منم دیگه تو دنیا گیم کاری ندارم حق باتوه باید رفت

فن شرکتی باشی اونم هر روز یه مشکل با کنسولاش داشته باشی یه روز خرابی کنسول آک یه روز توقف خط تولید کنسول پرفروش و در حال فروش و .......

عمرتو الکی گذاشتی برا کی آخه شرکتی که ..........

منم از دنیا گیم دور میشم

دیگه فعالیتی نخواهم کرد

خداحافظ برای همیشه

من کلی ناراحت شدم.ولی دیگه این راهش نیست.

سلام مجدد
اولا ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید
دوما این که ما گیمرها هیچ وقت نمیتونیم بازی و کنسول رو از خودمون دور کنیم
امیدوارم nintendo_3ds مشکل کنسولت زودتر حل بشه

آقا یکی هم مشکل مارو حل کنه..!!!
هیچ کدوم از بازی هام تو ds سیو نمیشه
ایراد از چیه؟؟؟
همون لحظه سیم میشه وقتی خاموش میکنم دوباره روشن میکنم سیوش پاک شده:((

سلام
دوستان من میخوام یه دستگاه قابل حمل بگیرم بیشتر هدفم روی بازی های قدیمی بود nes-sega-atari اینجور چیزا
همچنین میخوام صفحه کلید باشه -مولتی مدیا شم خوب باشه -ویتارو دیدم اما هک نشده حال نمیده خلاصه

اومدم سمت 3ds بازی های نینتندو هم باحاله بیشه میخوام یه wii یا wiiu هم بگیرم بعدا الان ps3 دارم باهاش بازی میکنم اما کم
به نظرتون 3ds بگیرم یا ds?
راستی nintendo_3dsدوست عزییز چی شده ؟من همه این صفحه هارو خوندم پست های شمارو خوشم اومد اما الان میبینم ناراحتی؟

• Like
Reactions: playstation1
DS LITE

سلام

من تازه عوض این سایت شدم

من مثل بعضیا همه کنسولا نداشتم اما گیم تجربه کردم میکرو . سگا . پلی 1 . پلی 2 داشتم

تا اینکه یه روز رفتم پشت شهرداری پاساژ شیرازی طبقه دوم به مغازه دار گفتم یه کنسول دستی میخوام بهم ds داد منم ندیده بودم گرفتم رفتم خونه

اومدم بازی کردم اصلا خوشم نیومد از بازیاش چون با سبک بازیا نینتندو آشنا نبودم بعد فروختمش رفتم psp خریدم

یه مدت بعد از طریق کلیپ ها تریلر که تو قسمت wii همین سایت هست با wii اشنا شدم خریدم و بازی کردم خیلی باحال بود کلی بازی توپ داره هنوزم دارمشو بهم حال میده تکه تازه فهمیدم نینتندو چیه اصلا wii همیشه نگه میدارم انحصاریاش که واقعا شاهکار به تمام معنان

بعد پست هایی که آیدی nintendo_3ds گذاشته تو همین تاپیک دیدم خوشم اومد از ds . ازش پرسیدم کجا ds میفروشن اونم راهنماییم کرد چند روزه ds lite خریدم چون dsi مد dsi و dsware ش هک نشده هنوز

کنسول دستی فوق العاده ایه بازیا خیلی خیلی قشنگی داره خلاقیت تو طراحی کنسول و بازیاش حرف نداره مثلا تو بازی toy story 3 باید تو میکروفون فوتی کنی تا حباب ساز حباب بسازه تا بچهه گول بخوره یا استفاده از تاچ تو بازیا

بازیا قشنگ خیلی خیلی زیاد داره مثل new super mario . mario kart . metroid . Soul Bubbles . Sonic Rush . LEGO Batman 2 - DC Super Heroes . Kirby - Super Star Ultra و ...... که خودم همشونو دارم حجمشونم که خیلی کمه

از وقتی ds lite گرفتم دیگه psp نگاهم نکردم میخوام بفروشمش بره ds بازیاش خاص و قشنگن من که دارم لذت میبرم الان پشیمونم چرا ds زودتر نگرفتم و وقتی داشتم فروختمش

انقدر بازی داره تا 4 سال دیگه بازی داره بازی کنم

دوستان خوبم

بدرود دنیا گیم

بدرود همه دوستان

به نظر من زود قضاوت نکن زود هم تصمیم نگیر من خودم به عنوان یک نینتندو باز سر کنسول تاوان زیاد دادم به خصوص سر آرشیو کردن بازیهای سوپرنینتندو و نینتنندو64

بیش از 300 کارتریج لوکس و فوق العاده کلاسیک از هر دو کنسول در مجموع جمع کردم باور کن میلیونی هزینه کردم الان که بعد از 10 11 سال آرشیو جمع کردن بهشون نگاه میکنم باور کن مثل تو دلپژمرده میشم هزینه های الکی، تکراری شدن و ......ولی چند روز که میگذره باز جو گیر میشم میرم سمتشون

مثلا واسه خرید کردن فاینال فایت 3 snen که خداییش کم یاب ترین عنوانش هست کلی هزینه کردم اونم هر سه ورژن(uc ,j,pal)

تازه این یه نمونشه..!!!
ولی به هر حال به عنوان یه نینتندو باز ما دوست داریم

DS LITE

بازیایی که دارم ایناس

the Simpsons game

Scribblenauts

GoPets - Vacation Island

de Blob 2

High School Musical 3

Transformers Animated - The Game

Touch the Dead

Tom and Jerry Tales

SpongeBob's Atlantis SquarePantis

SpongeBob SquarePants Featuring Nicktoons - Globs of Doom

SpongeBob SquarePants - The Yellow Avenger

Soul Bubbles

Sonic Rush

Shaun the Sheep

Red Bull BC One

New Super Mario Bros.

Need for Speed - Nitro

Mario Party DS

Mario Kart DS

LEGO Batman 2 - DC Super Heroes

Kirby - Super Star Ultra

Kirby - Squeak Squad

Kirby - Mass Attack

Kirby - Canvas Curse

GoldenEye - Rogue Agent

Crash Boom Bang

Moshi Monsters Moshlings Theme Park (U)(EXiMiUS

SpongeBobs_Surf_and_Skate_Roadtrip

Michael Jackson - The Experience

Rabbids Go Home - A Comedy Adventure

Toy Story 3

Sonic and Sega All Stars Racing

Rayman DS

FIFA Street 2

Rayman Raving Rabbids - TV Party

Rayman Raving Rabbids 2

و 20 تا بازی دیگه

سلام
دوستان من میخوام یه دستگاه قابل حمل بگیرم بیشتر هدفم روی بازی های قدیمی بود nes-sega-atari اینجور چیزا
همچنین میخوام صفحه کلید باشه -مولتی مدیا شم خوب باشه -ویتارو دیدم اما هک نشده حال نمیده خلاصه

اومدم سمت 3ds بازی های نینتندو هم باحاله بیشه میخوام یه wii یا wiiu هم بگیرم بعدا الان ps3 دارم باهاش بازی میکنم اما کم
راستی nintendo_3dsدوست عزییز چی شده ؟من همه این صفحه هارو خوندم پست های شمارو خوشم اومد اما الان میبینم ناراحتی؟

راستی من نمیتونم فایل هایه تریلر هارو دانلود کنم چرا ؟ارور میده

سلام

راستی من نمیتونم فایل هایه تریلر هارو دانلود کنم چرا ؟ارور میده

برای بازیا کلاسیک ds بهتره چون هم خودش بازی ها قشنگ و متنوع و زیادی داره هم با شبیه ساز بازیا میکرو . سگا ( چند سیستم مختلف سگا مثل سگا مگا درایو . سگا سیستم . سگا گار و ...) . گیم بوی . گیم بوی کالر . گیم بوی ادونس . و پلتفرم ها متفرقه که تو ایران نیومده مثل پی سی انجین و ......) اجرا میکنه

خوبی ds اینه دو lcd و lcd لمسی داره و خلاقیتایی که تو پستا بالا گفتم توش به کار رفته و قیمت پایینی داره

از لحاظ مولتی مدیا ds فقط موسیقی پخش میکنه

ds کاملا هک شده بالا 5000 تا بازی داره قیمت خیلی پایینی داره 155 هزار تومن 3ds پیشرفته تره اما گستردگی بازیا ds نداره مثلا ds حدود 4 تا kirby داره اما 3ds هنوز یه دونم نداره یعنی بازیا 3ds تو راهه کم کم داره میاد و زمان بره و الان بیشتر بازیا rpg داره 3ds هنوز هک درست حسابی نداره و مشکل داره و قیمت آک معمولیش 650 هزاره

من تریلرا راحت دانلود کردم مثل تریلری که تو این صفحه هست برای ماریو کارته

برای بازیا کلاسیک ds بهتره چون هم خودش بازی ها قشنگ و متنوع و زیادی داره هم با شبیه ساز بازیا میکرو . سگا ( چند سیستم مختلف سگا مثل سگا مگا درایو . سگا سیستم . سگا گار و ...) . گیم بوی . گیم بوی کالر . گیم بوی ادونس . و پلتفرم ها متفرقه که تو ایران نیومده مثل پی سی انجین و ......) اجرا میکنه

خوبی ds اینه دو lcd و lcd لمسی داره و خلاقیتایی که تو پستا بالا گفتم توش به کار رفته و قیمت پایینی داره

از لحاظ مولتی مدیا ds فقط موسیقی پخش میکنه

ds کاملا هک شده بالا 5000 تا بازی داره قیمت خیلی پایینی داره 155 هزار تومن 3ds پیشرفته تره اما گستردگی بازیا ds نداره مثلا ds حدود 4 تا kirby داره اما 3ds هنوز یه دونم نداره یعنی بازیا 3ds تو راهه کم کم داره میاد و زمان بره و الان بیشتر بازیا rpg داره 3ds هنوز هک درست حسابی نداره و مشکل داره و قیمت آک معمولیش 650 هزاره

من تریلرا راحت دانلود کردم مثل تریلری که تو این صفحه هست برای ماریو کارته
ممنون
آره کنسول که میرم سمت نینتندو برام بهتره
یا یه سوال همه این امولاتور های که گفتی برای Ds عالی فقط 3ds هم میتونه همه اینارو اجرا کنه ؟یعنی یه دفعه 3dsبگیرم جای Ds
بعدش من ds lite بگیرم بهتره یا dsi فرقش کلا جز دوربین چیاس؟

ds عجب بازیایی داره هر چی نگاه میکنی کلی بازی قشنگ هست که بازی نکردی

سونیکا قشنگی داره همین 2 تا lcd داشتنش قشنگترش کرده 4 تا سونیک انحصاری داره من که خیلی کیف کردم

Sonic Rush

images

لینک دانلود تریلر بازیش

دانلود sonic rush game trailer youtube m4v

بازی 007 Quantum of Solace چطوره نسخه ds ش ؟ دانلود کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or