راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا دستت درد نکنه اون تریلرها خیلی باحال بودن. پیانوه چه جالب بود. DSiXL هم که با حال بود.

من خودم PSP ام رو تنها برای بازیای خاصی روشن می کنم. بیشتر با DS بازی کردم.

عکسها هم که آدم می بینه دلش می خواد بره یه DS نو بخره:d

اقا دستت درد نکنه اون تریلرها خیلی باحال بودن. پیانوه چه جالب بود. DSiXL هم که با حال بود.

من خودم PSP ام رو تنها برای بازیای خاصی روشن می کنم. بیشتر با DS بازی کردم.

عکسها هم که آدم می بینه دلش می خواد بره یه DS نو بخره:d

فدات عزیز . آره خیلی باحال بودن خوشم اومد ازشون

پیانوه که دیونه کننده بود من تو اینترنت خیلی وسیله دیدم که به قسمت گیم بوی ds میخورد حتی خروجی تلویزیونم دیدم رادیو و ...................

آره dsi xl هم توپه

سعی میکنم تریلرا دیگه ایم پیدا کنم آپلود کنم لینکشو بزارم

منم psp دارم ehsanservat هم داره ولی حق با احسان ثروته درسته psp کنسول قوییه اما آدم زود ازش خسته میشه اما ds بازیاش خیلی جذابه

البته تو ام که فن rpg دیگه تمومه :d

آره بابا ds lite با اینکه هوم برو و ....... نداره اما خیلی خوشگله خودم عکساشو دیدم حال کردم بخصوص سفیدش اون قسمت پایین کنسول شیشه مانند داره خیلی نازه

سفید نینتندو عشقه

خودم جوگیر شدم میخوام برم یه آک بگیرم حالا در حال تصمیم گیری بین lite و dsi ام :bighug:

ولی خدایی کم قدر ds دونستیم میری یه چرخی میزنی تو یوتوب بازیا ds که میبینی کف میکنی

انحصاری هاشم که تکه

بازیایی که محیطش جو کاردستی یا کاغذی و پارچه اس داره خیلی دوست دارم برای ds همچین بازی میشناسی؟

آخرین ویرایش:
فدات عزیز . آره خیلی باحال بودن خوشم اومد ازشون

پیانوه که دیونه کننده بود من تو اینترنت خیلی وسیله دیدم که به قسمت گیم بوی ds میخورد حتی خروجی تلویزیونم دیدم رادیو و ...................

آره dsi xl هم توپه

سعی میکنم تریلرا دیگه ایم پیدا کنم آپلود کنم لینکشو بزارم

منم psp دارم ehsanservat هم داره ولی حق با احسان ثروته درسته psp کنسول قوییه اما آدم زود ازش خسته میشه اما ds بازیاش خیلی جذابه

البته تو ام که فن rpg دیگه تمومه :d

آره بابا ds lite با اینکه هوم برو و ....... نداره اما خیلی خوشگله خودم عکساشو دیدم حال کردم بخصوص سفیدش اون قسمت پایین کنسول شیشه مانند داره خیلی نازه

سفید نینتندو عشقه

خودم جوگیر شدم میخوام برم یه آک بگیرم حالا در حال تصمیم گیری بین lite و dsi ام :bighug:

ولی خدایی کم قدر ds دونستیم میری یه چرخی میزنی تو یوتوب بازیا ds که میبینی کف میکنی

انحصاری هاشم که تکه

بازیایی که محیطش جو کاردستی یا کاغذی و پارچه اس داره خیلی دوست دارم برای ds همچین بازی میشناسی؟

من که الان ۳ تا باتری زاپاس هم دارم. فقط اگه یه جوری بتونم پنل داخل و زیر دستگاهمو عوض کنم عالی میشه. شاید هم پول جور کنم یه آک بگیرم. ولی همین رنگی که دارم:d گرچه رو از اول هم سفید خوشم اومده بود.

من فکر کنم روی XL بازیای گیم بوی خیلی حال بده. هیچ چیز اندازه نسبت ۱:۱ پیکسل مناسب نیست.

حالا که فکر می کنم می بینم ای کاش همون موقع که DS دیده بودم و خوشم اومده بود خریده بودم. آخرش ۷-۸ ماه بعد از خرید وی خریدمش در حالی که می خواستم ۲-۳ سال قبل ترش بخرم.

من که الان ۳ تا باتری زاپاس هم دارم. فقط اگه یه جوری بتونم پنل داخل و زیر دستگاهمو عوض کنم عالی میشه. شاید هم پول جور کنم یه آک بگیرم. ولی همین رنگی که دارم:d گرچه رو از اول هم سفید خوشم اومده بود.

من فکر کنم روی XL بازیای گیم بوی خیلی حال بده. هیچ چیز اندازه نسبت ۱:۱ پیکسل مناسب نیست.

حالا که فکر می کنم می بینم ای کاش همون موقع که DS دیده بودم و خوشم اومده بود خریده بودم. آخرش ۷-۸ ماه بعد از خرید وی خریدمش در حالی که می خواستم ۲-۳ سال قبل ترش بخرم.

بابا فعال 3 تا باتری زاپاس داری :d

فکر نکنم چون لوازم ds کمه تو ایران بیشتر باتریو شارژر قلم هست اما تاحالا پنل و قابی ندیدم

پول جور کردن نمیخواد کنسولا بدرد نخور چینی الان 100 هزارن دست کم اما ds lite اوریج 150 هزار

منم فقط سفسد بعد آبی:d

سفسد نینتندو یه چیز دیگه اس منم قبلا ds lite داشتم سفید داشتم

آره حیف اما الانشم دیر نیست بگیر بازی کن حاشو ببر

ds هم از کنسولا کم تو ایرانه بعد ها جز کلکسونیا شد خیلی بارزش میشه

اینو ببین کف کن تو آمازون طرف ds lite شو با پکیجشو گزاشته برا فروش زده 49 دلار

7109zCPld+L.jpg

تریلر آلیس در سرزمین عجایب تو کنسول محبوب ds

دانلود alice wonderland dsi trailer game trailer advert spot 2010 youtube m4v

بازی پیدا کردن روح برای dsi

دانلود ghostwire dsi teaser trailer official youtube mp4

تریلر بازی واقعا عالی پلتفرمر

دانلود phineas and ferb ride again nintendo system trailer youtube mp4

ds از اون دست کنسولا دستیه که همیشه تو ذهن آدم موندگار میشه

برای خودش اسطوره ای شد فروش بالا 155 میلیون دستگاه یعنی شاهکار بودن ds

من که از متنوع بودن و خلاق بودن بازیاش خوشم میاد

عکس از جعبه ds lite و dsi میزارم

dsi_box_display.jpg

zeldads.jpg

گربه ds باز :d لنگاشو نگاه چه طاق بازی کرده :))

images

اینم برای طرفدارا متروید

images

داشتم تو خرتو پرتام میگشتم چنتا چیز عتیقه خیلی قدیمی پیدا کردم عکس گرفتم ببینید حال کنید سلیقه رو ببینید کف کنید نو نو نگه داشتم :d

roboot.jpg

قطار گم شده زلدا :d

gatar%2011.jpg

اینم فیلم میکرو اورجینال خودم عمرن کسی انقدر آ سی تو عمرش دیده باشه :d

micro%201.jpg

ds از اون دست کنسولا دستیه که همیشه تو ذهن آدم موندگار میشه

برای خودش اسطوره ای شد فروش بالا 155 میلیون دستگاه یعنی شاهکار بودن ds

من که از متنوع بودن و خلاق بودن بازیاش خوشم میاد

عکس از جعبه ds lite و dsi میزارم

dsi_box_display.jpg

zeldads.jpg

گربه ds باز :d لنگاشو نگاه چه طاق بازی کرده :))

images

اینم برای طرفدارا متروید

images

داشتم تو خرتو پرتام میگشتم چنتا چیز عتیقه خیلی قدیمی پیدا کردم عکس گرفتم ببینید حال کنید سلیقه رو ببینید کف کنید نو نو نگه داشتم :d

roboot.jpg

قطار گم شده زلدا :d

gatar%2011.jpg

اینم فیلم میکرو اورجینال خودم عمرن کسی انقدر آ سی تو عمرش دیده باشه :d

micro%201.jpg

آره واقعا موندگاره یکی از بهترین کنسولا

دمت گرم هر دوتا جعبه ds قشنگ بود

گربه چه باحال بود :))

این رباته رو خوب نگه داشتی ژاپنیه راحت برا 25 سال پیشه خیلی کارا میکنه

قطاره قشنگه از اون آرشیویی هاس دست کم برا 30 سال پیشه

دمت گرم چه کارتج میکرو باحالی از اون کارتجایه که برا میکرو باندل بود تو خود دستگاه نصب میشد یه در داشت زیر دستگاه بازش میکردی میتونستی برش دارب

آره واقعا موندگاره یکی از بهترین کنسولا

دمت گرم هر دوتا جعبه ds قشنگ بود

گربه چه باحال بود :))

این رباته رو خوب نگه داشتی ژاپنیه راحت برا 25 سال پیشه خیلی کارا میکنه

قطاره قشنگه از اون آرشیویی هاس دست کم برا 30 سال پیشه

دمت گرم چه کارتج میکرو باحالی از اون کارتجایه که برا میکرو باندل بود تو خود دستگاه نصب میشد یه در داشت زیر دستگاه بازش میکردی میتونستی برش دارب

فدات داداش

آره واقعا هر دوتا ds قشنگن

رباته حرف نداره روشن بشه ببین چیکارا که نمیکنه

قطاره گم شده زاداس :))

آره درست گفتی برا من باندل بود از همون تو کنسول در آوردم واردیا از همه چی سر در میاری:x

کلا دستگاه نو یه کیفی داره. :d

به خوبی و خوشی استفاده بشه.

آره واقعا :x

مرسی

واریو وار تاچ چه حالی داد خیلی حال کردم قشنگ بود بخصوص اوایی که اون سری که کلاسیک میکرو هست با اون قسمت رباتی که باید فوت کنی تو میکروفون خیلی باحاله همین یه بازیش به نظرم ارزش خرید ds داره

مبارک باشه رفیق
دوتا سوال داشتم به نظرت من که وی دارم لازمه یه دی اس هم داشته باشم و این که قیمتش چنده :)

مرسی فدات

بستگی به خودت داره و سلیقه ات

منم قبلا ویی داشتم خیلی هم باهاش حال میکردم با ds هم گرفتم خیلی حال کردم

دو صفحه بودن لمسی بودن lcd پایینی

بیشتر از 5000 تا بازی داره

تو قسمت کاور بازی ها nintendo ds که گذاشتم لیست یه سری عناوینش هست

قیمت ds آک اوریج غیر ریفر 155 هزاره

بازی قشنگ تو همه سبکا هم زیاد داره خلاقیت و ایده پردازی بازی هاش قشنگه اگه با بازیا rpg و پلتفرمر حال میکنی بهترین گزینه اس

اگه دنبال گرافیک بالایی نه ds برات برات خوب نیست

من که از خریدم راضیم رفتم براش toy story 3 . رقص مایکل جکسون . راک باند . لگو راک باند . لگو بت من 2 . 3 نسخه کستلوانیا و ..... دانلود کردم بازی هاشم حجمی داره

الان از این دستگاه بازی چینی که بازیا مکرو سگا اجرا میکنن تو بازار میدن 110 هزار اینو میخری 155 هزار مفته

اینم سایت خود نینتندو قسمت بازیا ds

Nintendo Official Site - Browse All Nintendo DS Games

البته به اونایی که زده dsi ware توجهی نکن

ds با املاتور بازیا میکرو . داس . سگا . سوپر نینتندو . نئوجو . گیم بوی . گیم بوی کالر و گیم بوی ادونس اجرا میکنه

آره واقعا :x

مرسی

واریو وار تاچ چه حالی داد خیلی حال کردم قشنگ بود بخصوص اوایی که اون سری که کلاسیک میکرو هست با اون قسمت رباتی که باید فوت کنی تو میکروفون خیلی باحاله همین یه بازیش به نظرم ارزش خرید ds داره

مبارک باشه

واریووار کلا بازیا باحالین واریو وار تاچ بازی کردم خیلی قشنگ بود بنظر من از نسخه wii ش هم بهتره

آره قسمت کلاسیکش خیلی جالبه قسمت رباتش که با فوت باید تو میکروفون مراحل رد میکردی هم جالب بود

ds چند نسخه دیگه هم wario داره

- - -ویرایش - - -

مبارک باشه رفیق
دوتا سوال داشتم به نظرت من که وی دارم لازمه یه دی اس هم داشته باشم و این که قیمتش چنده :)

من خودم هم wii داشتم اگه با بازیا نینتندو حال میکنی اگه گیم پلی خلاقیت جالبی و ..... بازیا نینتندو برات جالبه و دوست داری حتما ds بگیر

انحصاریا قشنگی هم رو ds هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or