اقا دستت درد نکنه اون تریلرها خیلی باحال بودن. پیانوه چه جالب بود. DSiXL هم که با حال بود.
من خودم PSP ام رو تنها برای بازیای خاصی روشن می کنم. بیشتر با DS بازی کردم.
عکسها هم که آدم می بینه دلش می خواد بره یه DS نو بخره:d
فدات عزیز . آره خیلی باحال بودن خوشم اومد ازشون
پیانوه که دیونه کننده بود من تو اینترنت خیلی وسیله دیدم که به قسمت گیم بوی ds میخورد حتی خروجی تلویزیونم دیدم رادیو و ...................
آره dsi xl هم توپه
سعی میکنم تریلرا دیگه ایم پیدا کنم آپلود کنم لینکشو بزارم
منم psp دارم ehsanservat هم داره ولی حق با احسان ثروته درسته psp کنسول قوییه اما آدم زود ازش خسته میشه اما ds بازیاش خیلی جذابه
البته تو ام که فن rpg دیگه تمومه :d
آره بابا ds lite با اینکه هوم برو و ....... نداره اما خیلی خوشگله خودم عکساشو دیدم حال کردم بخصوص سفیدش اون قسمت پایین کنسول شیشه مانند داره خیلی نازه
سفید نینتندو عشقه
خودم جوگیر شدم میخوام برم یه آک بگیرم حالا در حال تصمیم گیری بین lite و dsi ام :bighug:
ولی خدایی کم قدر ds دونستیم میری یه چرخی میزنی تو یوتوب بازیا ds که میبینی کف میکنی
انحصاری هاشم که تکه
بازیایی که محیطش جو کاردستی یا کاغذی و پارچه اس داره خیلی دوست دارم برای ds همچین بازی میشناسی؟
من که الان ۳ تا باتری زاپاس هم دارم. فقط اگه یه جوری بتونم پنل داخل و زیر دستگاهمو عوض کنم عالی میشه. شاید هم پول جور کنم یه آک بگیرم. ولی همین رنگی که دارم:d گرچه رو از اول هم سفید خوشم اومده بود.
من فکر کنم روی XL بازیای گیم بوی خیلی حال بده. هیچ چیز اندازه نسبت ۱:۱ پیکسل مناسب نیست.
حالا که فکر می کنم می بینم ای کاش همون موقع که DS دیده بودم و خوشم اومده بود خریده بودم. آخرش ۷-۸ ماه بعد از خرید وی خریدمش در حالی که می خواستم ۲-۳ سال قبل ترش بخرم.
ds از اون دست کنسولا دستیه که همیشه تو ذهن آدم موندگار میشه
برای خودش اسطوره ای شد فروش بالا 155 میلیون دستگاه یعنی شاهکار بودن ds
من که از متنوع بودن و خلاق بودن بازیاش خوشم میاد
عکس از جعبه ds lite و dsi میزارم
گربه ds باز :d لنگاشو نگاه چه طاق بازی کرده
اینم برای طرفدارا متروید
داشتم تو خرتو پرتام میگشتم چنتا چیز عتیقه خیلی قدیمی پیدا کردم عکس گرفتم ببینید حال کنید سلیقه رو ببینید کف کنید نو نو نگه داشتم :d
قطار گم شده زلدا :d
اینم فیلم میکرو اورجینال خودم عمرن کسی انقدر آ سی تو عمرش دیده باشه :d
آره واقعا موندگاره یکی از بهترین کنسولا
دمت گرم هر دوتا جعبه ds قشنگ بود
گربه چه باحال بود
این رباته رو خوب نگه داشتی ژاپنیه راحت برا 25 سال پیشه خیلی کارا میکنه
قطاره قشنگه از اون آرشیویی هاس دست کم برا 30 سال پیشه
دمت گرم چه کارتج میکرو باحالی از اون کارتجایه که برا میکرو باندل بود تو خود دستگاه نصب میشد یه در داشت زیر دستگاه بازش میکردی میتونستی برش دارب
کلا دستگاه نو یه کیفی داره. :d
به خوبی و خوشی استفاده بشه.
مبارک باشه رفیق
دوتا سوال داشتم به نظرت من که وی دارم لازمه یه دی اس هم داشته باشم و این که قیمتش چنده
آره واقعا
مرسی
واریو وار تاچ چه حالی داد خیلی حال کردم قشنگ بود بخصوص اوایی که اون سری که کلاسیک میکرو هست با اون قسمت رباتی که باید فوت کنی تو میکروفون خیلی باحاله همین یه بازیش به نظرم ارزش خرید ds داره
مبارک باشه رفیق
دوتا سوال داشتم به نظرت من که وی دارم لازمه یه دی اس هم داشته باشم و این که قیمتش چنده