راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که دیگه کار ندارم ریفره یا غیر ریفر! میرم تا قبل از عید حتما میرم میخرم! :x
یادش بخیر اون اویل پولم به Wii U هم میرسید! بعدش بودجه ام کم شد خواستم PS3 بخرم! نشد! :)) بازم بودجه ام کم شد خواستم DSi XL بخرم! بازم نشد =)) سه باره بودجه ام کم شد :| آخرش خواستم یه DS Lite بخرم! امیدوارم بعدا نیام بگم اینم نشد :|

- - -ویرایش - - -

دوست عزيز والا جيب منم خاليه
ديروز رفته بودم هارد بگيرم كه با 3dsبرگشتم
راستي بازي هاي dsروش كوچيك اجرا ميشه؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

صفحه پایینیش استاندارده ولی چون صفحه بالایی بزرگ شده، بقلاش سیاه میشه وقتی داری بازیای DS رو توش بازی میکنی!
چند خریدی؟ چه رنگی؟

یادش بخیر اون اویل پولم به Wii U هم میرسید! بعدش بودجه ام کم شد خواستم PS3 بخرم! نشد! :)) بازم بودجه ام کم شد خواستم DSi XL بخرم! بازم نشد =)) سه باره بودجه ام کم شد :| آخرش خواستم یه DS Lite بخرم! امیدوارم بعدا نیام بگم اینم نشد :|

بخر این. قیمتی نداره . اما من که راضی هستم و هیچ مشکلی ازش ندیدم . احسان هم از اونجا خرید اونم مشکلی نداشت .

- - -ویرایش - - -

صفحه پایینیش استاندارده ولی چون صفحه بالایی بزرگ شده، بقلاش سیاه میشه وقتی داری بازیای DS رو توش بازی میکنی!
چند خریدی؟ چه رنگی؟

دوست عزيز رفير نيست شايد اصلا متوجه حرف من نشده
اصلا رفير هم باشه دستگاه رفير مشكلي نداره كه خيلي وقت ها بهترم هم هست توي جنس هاي ديگه هم بوده نه اينكه .مهم اينه دوستان گرفتنو مشكل نداشته
بگير پس تا بودجه تموم نشده منم اين توام

- - -ویرایش - - -

چند خریدی؟ چه رنگی؟

اها -چون هك نشده كامل اينجوريه؟ يا بازي ارجينالdsهم بندازيم اينجوريه؟ من قرمز گرفتم حدود ٣٠٠

دوست عزيز رفير نيست شايد اصلا متوجه حرف من نشده
اصلا رفير هم باشه دستگاه رفير مشكلي نداره كه خيلي وقت ها بهترم هم هست توي جنس هاي ديگه هم بوده نه اينكه .مهم اينه دوستان گرفتنو مشكل نداشته
بگير پس تا بودجه تموم نشده منم اين توام

من فقط میدونم که وقتی آقای nintendo_3ds میگه ریفر نیست یعنی نیست :d
شاید شما هم اشتباه متوجه شدی که فکر کردی ریفرن!

- - -ویرایش - - -

اها -چون هك نشده كامل اينجوريه؟ يا بازي ارجينالdsهم بندازيم اينجوريه؟ من قرمز گرفتم حدود ٣٠٠

بازی اوریجینال DS هم بنداری همینجوریه! چون صفحه بالایی 3DS بزرگتر از DS هستش و بازی های DS برای استاندرد 3DS ساخته نشده! به خاصر همین او بقلاش سیاه میشه تا نسبت تصویر استاندارد بازی های DS به وجود بیاد! حالا یه عکس میزارم بعدا که بیشتر متوجه شین

- - -ویرایش - - -

بازی اوریجینال DS هم بنداری همینجوریه! چون صفحه بالایی 3DS بزرگتر از DS هستش و بازی های DS برای استاندرد 3DS ساخته نشده! به خاصر همین او بقلاش سیاه میشه تا نسبت تصویر استاندارد بازی های DS به وجود بیاد! حالا یه عکس میزارم بعدا که بیشتر متوجه شین

- - -ویرایش - - -

اینم عکسش:

medium.jpg

- - -ویرایش - - -

اینم عکسش:

medium.jpg

من فقط میدونم که وقتی آقای nintendo_3ds میگه ریفر نیست یعنی نیست :d
شاید شما هم اشتباه متوجه شدی که فکر کردی ریفرن!

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اینم عکسش:

medium.jpg

- - -ویرایش - - -

اینم عکسش:

medium.jpg

دوست عزیز شایذم من بد متوجه شدم مهم اینه که مشکلی ندارن داشته باشه هم تعویض میکنه پس بدون نگرانی بگیریین و فقط حرف هایی که اونجا زذمو گفتم ولی انتطار نداشتم اینجوری منو دروغو خطاب کنن دوستان
---------------------------------------------------------
اها بله دیدم عکسو متوجه شدم
راهی هست بزرگ شه ؟ کیفیت میاد پاین ما نه؟

قبلا یه برنامه داشتم بازیا نس . گیم بوی . گیم بوی کالر و سوپر نینتندو تبدیل به بازی ds میکرد الان هر چی میگردم دیگه نیست

سوپر نینتندو بازیا خیلی قشنگی داره بخصوص ماریو هاش

الانم بازی super mario bros 3 برای nes با شبیه ساز شروع کردم چه حالی میده یاد خاطراتم افتادم نوستالژیک نوستالژیک

یه سوال من میخوام تو متنی تو بازی سنتر بزارم اگر رو کاراکترا کلید ک مرورگرم قفل نیکنه هم اپرا هم اینترنت اکسپلورر چرا؟

دوست عزیز شایذم من بد متوجه شدم مهم اینه که مشکلی ندارن داشته باشه هم تعویض میکنه پس بدون نگرانی بگیریین و فقط حرف هایی که اونجا زذمو گفتم ولی انتطار نداشتم اینجوری منو دروغو خطاب کنن دوستان
---------------------------------------------------------
اها بله دیدم عکسو متوجه شدم
راهی هست بزرگ شه ؟ کیفیت میاد پاین ما نه؟

اصلا بحث کیفیت نیست! نسبت تصویرش بهم میخوره! بعد مثلا آدماش چاق دیده میشن! اینطوری خ بهتره!

- - -ویرایش - - -

قبلا یه برنامه داشتم بازیا نس . گیم بوی . گیم بوی کالر و سوپر نینتندو تبدیل به بازی ds میکرد الان هر چی میگردم دیگه نیست

سوپر نینتندو بازیا خیلی قشنگی داره بخصوص ماریو هاش

الانم بازی super mario bros 3 برای nes با شبیه ساز شروع کردم چه حالی میده یاد خاطراتم افتادم نوستالژیک نوستالژیک

یه سوال من میخوام تو متنی تو بازی سنتر بزارم اگر رو کاراکترا کلید ک مرورگرم قفل نیکنه هم اپرا هم اینترنت اکسپلورر چرا؟

منظورتو دقیق نفهمیدم! منظورت اینه که وقتی میخوای شکلک بزاری مرورگر هنگ میکنه؟

اصلا بحث کیفیت نیست! نسبت تصویرش بهم میخوره! بعد مثلا آدماش چاق دیده میشن! اینطوری خ بهتره!- - -ویرایش - - -منظورتو دقیق نفهمیدم! منظورت اینه که وقتی میخوای شکلک بزاری مرورگر هنگ میکنه؟
الان دارم پست ارسال میکنم اگه تو ویراستاری کلیک کنم رو شکلکا مرورگرم هنک میکنه

اصلا بحث کیفیت نیست! نسبت تصویرش بهم میخوره! بعد مثلا آدماش چاق دیده میشن! اینطوری خ بهتره!

- - -ویرایش - - -

اها
پس خوبه عیب نداره ادم کنار میاد با اون سیاهی ها
راستی دوستان عزیز این 3ds چقدر میشکه فول شارژ شه >شارژش کم بود زدم شارژ اون چرافه نارنجیه باید رنگ دیگه بشه ؟
بعدش خاموش باید بزنیم شارز با روشن>؟

اها
راستی دوستان عزیز این 3ds چقدر میشکه فول شارژ شه >شارژش کم بود زدم شارژ اون چرافه نارنجیه باید رنگ دیگه بشه ؟

من فقط میدونم که موقع بازی هم بزنی به شارژ مهم نیست! و هیچیش نمیشه!

اها

حدودا 3 ساعت

مرسی دستگاه خاموش بود چراغ ابیه روشن نمیشه روشن کردم دیدم فول شارز شده و ابیه
مرسی از دوستان
یعنی موقع بازی هم بزنیم شارز هیچیش نمیشه؟
نینتندو چه باخاله خدایی با ایتکه یه بازی دارم فعلا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or