راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
امروز رفتم حیدری گفت 150 دستگاه فلش کارتم 50 ! بعدش گفتم رفیرن گفت اره !
امروز یه 3dsکار کرده گذفتم اما پال هستش
فلش کارت ندارم یه بازی ماریو داره روش فقط

اقا شایعه نکن . ریفر نیست دستگاه ها .
در مورد r4 هم 50 تومان ؟
غیر ممکنه . والا همین r4 های دوال کور که اسمش بچه ها نوشتن و من حوصله تایپش رو ندارم بهمراه رم 4 گیگ و کنسول به رنگ Navy Blue رو به من 165 داد . کیفم چند روز بعدش رفتم بهم 10 تومن حساب کرد .
کنسول رو اگه 150 هم در نظر بگیریم من R4 بهمراه رم 4 رو 15 تومان ازش خریدم 50 کجا بود . حتی فروشگاه حقیقت هم که ریفر هست کل مجموعه رو 150 میده .
قیمتایی که گفتی یکم تند بود بخصوص داستان برچسب که اصلا باور پذیر برام نیست .

اقا شایعه نکن . ریفر نیست دستگاه ها .
در مورد r4 هم 50 تومان ؟
غیر ممکنه . والا همین r4 های دوال کور که اسمش بچه ها نوشتن و من حوصله تایپش رو ندارم بهمراه رم 4 گیگ و کنسول به رنگ Navy Blue رو به من 165 داد . کیفم چند روز بعدش رفتم بهم 10 تومن حساب کرد .
کنسول رو اگه 150 هم در نظر بگیریم من R4 بهمراه رم 4 رو 15 تومان ازش خریدم 50 کجا بود . حتی فروشگاه حقیقت هم که ریفر هست کل مجموعه رو 150 میده .
قیمتایی که گفتی یکم تند بود بخصوص داستان برچسب که اصلا باور پذیر برام نیست .

منم که ساده یه لحظه حرفاش باورم شد :-b
آخه کدوم فروشنده ای میکوبه تو سر جنسش بعد با بالاترین قیمت میده؟ :-/
میگه جنسم اصل نیست ولی با بالا ترین قیمت ممکن بهت میدم؟! :))
اصلا داریم مردم؟ :d

خدایی جنسشم کاملا بسته بندی بود . حالا نمی دونم ریفر چطور بسته بندی می کنن اما دستگا ه من گرفتم سرتاسرش پکیج بود . ولی خیلی راضی هستم . من دوستم ویتا داره . باور کن پول یک بازیش از کل این کنسول بیشتر در اومده .
شارژش بگم حالا . شاید باور نکنی اما من از روزی که خریدم کلا 4 بار زدم شارژ هر روزم دارم باهاش بازی می کنم . هر بار شارژ 2.5 تا 3 ساعت شارژش طول می کشه اما در عوض بالای 14-15 ساعت شارژ نگه می داره . گاهی وقتا کاملا متعجب میشم که 3 روزه من میرم دانشگاه این همش بازی می کنم روز جمعه چند ساعتی اما هنوز شارژ داره :d

خدایی جنسشم کاملا بسته بندی بود . حالا نمی دونم ریفر چطور بسته بندی می کنن اما دستگا ه من گرفتم سرتاسرش پکیج بود . ولی خیلی راضی هستم . من دوستم ویتا داره . باور کن پول یک بازیش از کل این کنسول بیشتر در اومده .
شارژش بگم حالا . شاید باور نکنی اما من از روزی که خریدم کلا 4 بار زدم شارژ هر روزم دارم باهاش بازی می کنم . هر بار شارژ 2.5 تا 3 ساعت شارژش طول می کشه اما در عوض بالای 14-15 ساعت شارژ نگه می داره . گاهی وقتا کاملا متعجب میشم که 3 روزه من میرم دانشگاه این همش بازی می کنم روز جمعه چند ساعتی اما هنوز شارژ داره :d

آره DS Lite بین DS ها از همه بیشتر شارژ نگه میداره! دیگه چه برسه به PSP و PS Vita :d

آره DS Lite بین DS ها از همه بیشتر شارژ نگه میداره! دیگه چه برسه به PSP و PS Vita :d

خدایی کنسول جمع جور و خوبیه . یکی هم عید میخوام بگیرم . این سری میخوام DSi بگیرم . فقط تست می کنم و تو جعبه نگه می دارم برای چند سال بعد :d یعنی در تعجبم چرا زودتر از این حرفا نگرفته بودمش . بس که می گفتن گرافیک نداره یا بچه گانس . در صورتی که من 3 بار PSP خریدم و همیشه هم در اخر ازش زده شدم

خدایی کنسول جمع جور و خوبیه . یکی هم عید میخوام بگیرم . این سری میخوام DSi بگیرم . فقط تست می کنم و تو جعبه نگه می دارم برای چند سال بعد :d یعنی در تعجبم چرا زودتر از این حرفا نگرفته بودمش . بس که می گفتن گرافیک نداره یا بچه گانس . در صورتی که من 3 بار PSP خریدم و همیشه هم در اخر ازش زده شدم
آره بابا این یه چیز دیگس! دنجه :d PSP هم من فقط یه بازیشو خ دوس دارم! Final Fantasy VII: Crisis Core ولی DS اکثر بازیاشو دوس دارم :x

آره بابا این یه چیز دیگس! دنجه :d PSP هم من فقط یه بازیشو خ دوس دارم! Final Fantasy VII: Crisis Core ولی DS اکثر بازیاشو دوس دارم :x

من توی PSP بازیهای Gow و Parasite Eve رو خیلی دوست داشتم .
فاینال فانتزی که گفتی رو نمی فهمم . یعنی گیم پلیش برام گنگه . نمی دونم چطوری باید بازیشون کرد . یا حتی نسخه های دیجیمون یا پوکمون روی DS
اصلا گیم پلی بازیهاش رو متوجه نمیشم که چکار باید بکنم .

من توی PSP بازیهای Gow و Parasite Eve رو خیلی دوست داشتم .
فاینال فانتزی که گفتی رو نمی فهمم . یعنی گیم پلیش برام گنگه . نمی دونم چطوری باید بازیشون کرد . یا حتی نسخه های دیجیمون یا پوکمون روی DS
اصلا گیم پلی بازیهاش رو متوجه نمیشم که چکار باید بکنم .

احتمالا به خاطر زبانت هستش
وگرنه بازی هایی با داستان و گیم پلی زیبا و راحت هستند!
Digimon کلا چرته :d

خب باید هواست تو زندگی جمع باشه بعضیا از همین دست حرفا زیاد میزنن

آره مگه میشه طرف فلش کارت جدید قابل اپدیت ورداره برچسب فلشکارت قدیمی از رده خارج شده رو که آپدیت نمیشه بزنه بعد از قیمت فلش کارت اوریج 2013 گرونتر بده؟؟؟*

حتی یه فروشنده ای دو دره بازم باشه نمیگه جاست من ترشه

- - -ویرایش - - -

اره ds هم ظریفه هم شارژ دهیش عالیه هم مفته قیمتش هم بی نهایت بازی قشنگ داره

- - -ویرایش - - -

من psp street داشتم که بیشتر از مدلا دیگه شارژ نگه میداره حداکثر 5 ساعت 45 دقیقه باتری نگه میداشت

- - -ویرایش - - -

آره هم جمعو جوره هم طراحی قشنگی داره هم خوش دسته و ......... من که تو دستم میگیرم حال میکنم باهاش

پیشاپیش مبارک باشه

دیدی گفت چند روز بازی کنی باهاشحتما به خودت میگی چرا زودتر نخریدمش

بقیه ول کن اگه بخوای حرفشونو گوش کنی زندگیت به باد فنا میره طرف اصلا نمیدونه ds چی هست یه عکس دیده ازش درباره اش نظر میده

آدم زود از psp زده میشه

- - -ویرایش - - -

احتمالا به خاطر زبانت هستش
وگرنه بازی هایی با داستان و گیم پلی زیبا و راحت هستند!
Digimon کلا چرته :d

ویتا دارا خودشونو کشتن که قراره یه دیجیمون براشون بیاد

آخه یکی نیست بگه دیجیمون میخوای لازم نیست 200 هزار پولشو بدی رو ds . Gameboy advance کلی نسخه داره محانی میتونید بازی کنید

احسان جان
الان دی اس لایت مثل مال خودت (که ریفری نبود) و یه R4 دقیقا هر کدوم چند قیمت هستند؟

من یه ds lite دو رنگ که آخرین سری ds هست ریفرشونم اصلا نیست خریدم 150 هزار

فلش کارت r4 کلی مدل داره از آک 10 هزار تومنی داره تا 30 هزار تومنی من یه فلش کارت r4 اس دی اچ سی 2013 اوریج خریدم 30 هزار مموری خودم داشتم کیف هم خریدم 10 هزار

من یه ds lite دو رنگ که آخرین سری ds هست ریفرشونم اصلا نیست خریدم 150 هزار

فلش کارت r4 کلی مدل داره از آک 10 هزار تومنی داره تا 30 هزار تومنی من یه فلش کارت r4 اس دی اچ سی 2013 اوریج خریدم 30 هزار مموری خودم داشتم کیف هم خریدم 10 هزار
مرسی. دست دو اگر کسی داشته باشه باید چه چیزش رو چک کنم؟ حدود چقدر خوبه؟

مرسی. دست دو اگر کسی داشته باشه باید چه چیزش رو چک کنم؟ حدود چقدر خوبه؟

قیمت دست دوم نمیدونم چون من هیچوقت جنس دست دوم نمیخرم

باید اگاه کنی علایم رو دکمه ها پر رنگ باشه دکمه ها شل نباشن قناسی تو ds نباشه و .......... ... چون بعضیا ریفر خریدن چند سالی هم باهاش بازی کردن دیگه عجوبه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or