راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظر منم دست 2 نخرید فایده نداره . قیمتش چندان نیست . البته بازم اگه لازم دارید تو پرشین تولز یا تو بازارچه اینجا بگردید پیدا میشه . اما به باطریش نگاه کنید و چک کنید که ضعیف نشده باشه .

فدات داداش ds که نمیزاره کل وقتمو گرفته

ای بابا ای کاش زودتر منم برم بخرم وقتم واسه عید پر شه :d
خوش بگذره با DS ;) :d

- - -ویرایش - - -

بنظر منم دست 2 نخرید فایده نداره . قیمتش چندان نیست . البته بازم اگه لازم دارید تو پرشین تولز یا تو بازارچه اینجا بگردید پیدا میشه . اما به باطریش نگاه کنید و چک کنید که ضعیف نشده باشه .

والا باطری من خراب شده بود، ولی با نور 2 هنوز 6 ساعت نگه میداشت!!! خ کنسول باحالیه! آره منم از جنس دست دو خوشم نمیاد مگر اینکه هدیه باشه :d

درسته قیمتی نداره مفته ds

باتری زیاد معلوم نمیکنه تو دست دوم چون باید تست کنه ببینه با نور متوسط چند ساعت کار میکنه معلوم میشه باتریش چطوره البخه باتری ds قیمتش از 10 تا 15 هزاره اما خوب اصل نیستن چینین

ای بابا ای کاش زودتر منم برم بخرم وقتم واسه عید پر شه :d
خوش بگذره با DS ;) :d

- - -ویرایش - - -

والا باطری من خراب شده بود، ولی با نور 2 هنوز 6 ساعت نگه میداشت!!! خ کنسول باحالیه! آره منم از جنس دست دو خوشم نمیاد مگر اینکه هدیه باشه :d

باتری قویی داره . البته فلش کارت دوال کور مصرف باتریش بیشتر میکنه

حتما بگیر من 8 سال ds داشتم اونم هم مدل اولی هم dslite بعد فروختمش باز رفتم یه آکشو خریدم با اینکه 8 سال ds داشتم میگم خیلی خیلی بازی قشنگ داره که هنوز بازی نکردم ماریو کارت خیلی حال میده رو ds

تازه میتونی ماریو 64 ام بازی کنی اونم قشنگه

بله دقیقا همینه . اما خب کلا دست 2 نخرید بهتره :d
اقا بگید چی بازی می کنید الان ؟
من زلدارو هم شروع کردم :x خیلی گیم پلی خوبی داره . Monster Tale هم واقعا مجذوبتون می کنه

اسکرین شات :

Monster_Tale_Variety.png

دست همه دوستايه گل مخصوصا nintendo 3dsگرم كه مارو خوب دروغو كردينو خراب كردين درد نكنه
من رفنم باساژ لباف از يكي پرسيدم حيدري كجاست گفت اون مغازه رفتم تو ٢نفر بودن يكي قد بلندتر و يكي كوتاه تر به اون كوتاه گفتم dsها رفيرن؟ گفت ديگه نوش نيست كه اين حرفو زد به جانه خودم
خلاصه از اونكي قيمتو اينا گرفتم گفتم دوال كور داري گفت اره گفتم جديده برچسب نيو داره گفت تظميني ميدم بت خودم زدم اما تضميني.خلاصه گفت ٥٠ منم نگرفتم گفتم شماها گفتين ٣٠
گفت شنبه هم گيت وي ميخوام بيارم
شما دوستان چرا ادمو خراب ميكنيد؟
من تازه اومدم توي جمع شماها اينجوري ميكنيد :(

Sent from my iPod touch using Tapatalk

بله دقیقا همینه . اما خب کلا دست 2 نخرید بهتره :d
اقا بگید چی بازی می کنید الان ؟
من زلدارو هم شروع کردم :x خیلی گیم پلی خوبی داره . Monster Tale هم واقعا مجذوبتون می کنه

اسکرین شات :

Monster_Tale_Variety.png

زللا که از بهترین انحصاری ها نینتندوه

من الان نینجا گایدن . مایکل جکسون .سوپر ماریو 64 و بازی ند فور اسپید نیترو بازی میکنم گیم پلی سریع و باحالی داره

با شبیه ساز بازیا گیم بوی کالرم بازی میکنم ماریو لند . ماریو لند 2 . توی استوری 2 و kirbys

ای ملت الان ds های توی بازار همشون ریفرن چه حیدری چه غیر اون الکی حرف بار مردم نکنید برید 3ds بگیرید راحت بازی کنید
کاتریج r4 dual core اصل هم من 25 میدم

ای ملت الان ds های توی بازار همشون ریفرن چه حیدری چه غیر اون الکی حرف بار مردم نکنید برید 3ds بگیرید راحت بازی کنید
کاتریج r4 dual core اصل هم من 25 میدم

سلام اقا مهدي گل كه مارو ديروز خيلي كمك كردي
والا يارو همچين حرفي به من زد نگفت رفير اما گفت ديگه نوش نيست كه حالا اينا مارو خراب ميكنن
اقا مهدي فلش كارته دوالت جديداس من يكي بگيرم؟!

دست همه دوستايه گل مخصوصا nintendo 3dsگرم كه مارو خوب دروغو كردينو خراب كردين درد نكنه
من رفنم باساژ لباف از يكي پرسيدم حيدري كجاست گفت اون مغازه رفتم تو ٢نفر بودن يكي قد بلندتر و يكي كوتاه تر به اون كوتاه گفتم dsها رفيرن؟ گفت ديگه نوش نيست كه اين حرفو زد به جانه خودم
خلاصه از اونكي قيمتو اينا گرفتم گفتم دوال كور داري گفت اره گفتم جديده برچسب نيو داره گفت تظميني ميدم بت خودم زدم اما تضميني.خلاصه گفت ٥٠ منم نگرفتم گفتم شماها گفتين ٣٠
گفت شنبه هم گيت وي ميخوام بيارم
شما دوستان چرا ادمو خراب ميكنيد؟
من تازه اومدم توي جمع شماها اينجوري ميكنيد :(

تو مغازه جیدری همیشه 4 نفر آدم هستن

11 ساله مشتریشم

حداقل 10 نفر از دوستام ازشds خریدن یه نفرم نه مشکلی داشته نه چیزی

یه ماه بیشتره حیدری گیت وی آورده دفعه آخر هم با دوست خوبم ag1360 با هم رفتیم پیش حیدری گیت وی پشت ویترینش بود

و ...........

تو مغازه جیدری همیشه 4 نفر آدم هستن

11 ساله مشتریشم

حداقل 10 نفر از دوستام ازشds خریدن یه نفرم نه مشکلی داشته نه چیزی

یه ماه بیشتره حیدری گیت وی آورده دفعه آخر هم با دوست خوبم ag1360 با هم رفتیم پیش حیدری گیت وی پشت ویترینش بود

و ...........
يه پير مرد مسن ترم بود ميخواست جنس ببره جايي
بله دوست عزيز من دوغ نميگم كه يكم اون گوشه ميرفت بالا با بالابر انبارش بود
گفت گيت ويم ميارم شنبه گفتم 3dlinkچي گفت نه
من هرچي اونجا شدو گفتم شما مارو چرا خراب ميكنيد خوب؟ اينجا ميايم با هم حرف ميزنيم به جا اينكه تخريب كنيم كسيو
:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or