nintendo_3ds
کاربر سایت
مگه این سری خریدی نداشت ؟
سفید نخریدم دنبال سبز بودم که نداشت این یکی گرفتم
منظورم برچسب LCD ها نیست منظورم زیر خود دستگاهه
مگه این سری خریدی نداشت ؟
سفید نخریدم دنبال سبز بودم که نداشت این یکی گرفتم
منظورم برچسب LCD ها نیست منظورم زیر خود دستگاهه
میدونم منم زیر دستگاه میگم
اینی که من گرفتم دور تا دور برچسب داشت . چه داخل دستگاه چه بیرونش کاملا از همه طرف فقط از بغل که دستگاه باز می شد برچسبی روش نبود .
آها خیلی خوبه
بسته به کنسوله رنگایی مثل دستگاه من اخرین سریین ککا اومدن برچسب ندارن زیر دستگاه دو رنگا اکثرن اینطورین
چنتا از دوستام رفتن دو رنگ خریدن اونام زیر دستگاه برچسب نداره فقط رو دستگاه داره اونم ثابت ماننده
دو رنگا اصلا ریفر ندارن
بسته به زمان تولیده
بین مدلا DS بیشترین فروش نزدیک 90 میلیون دستگاه DS LITE داشت حتی وقتی DSI اومد بازم تولید DS LITE ادامه پیدا کرد
در هر صورت کنسول خوبیه . باطریشم عالیه . امروز 3 ساعت تمام داشتم Super Mario می رفتم . هنوز تمام نشده . فک کنم از شارژ اولیه تا الان نزدیک 6 ساعت بازی کرده باشم اما تکون نخورده
آره ds هم خوش دسته هم خوش ساخت
باطریش که قویه خیلی شارژ نگه میداره
از روز اول زدی شارژ شد کامل تا الان داره یه سره کار میکنه حال کن باتریش چقدر قویه
new super mario که حرف نداره بشینی سرش بازی کنی نمیتونی پاشی :d
6 ساعت که هیچی بالا ساعت حساب کن با نور کمش حدود 16 تا 17 ساعت جواب میده با نور زیاد بالاترین سطح نور بسته به فلش کارت دوال کور استفاده میکنی یا نه از 8 تا 11 ساعت جواب میده
psp باتریش 5 ساعت نیم تموم میشه اما چون آدم زود از بازی کردن باهاش خسته میشه شارژ کم نگه داشتنش تو چشم نیست اما ds جوریه بازی کنی باهاش درگیرش میشی گذر وقت نمیفهمی بعد میبی شارژ تموم شد با خودت میگی کاش باتریش بیشتر جواب میداد :d
اره واقعا
نورش رو دمی گذاشتم . حالا میخوام باز بازی کنم ببینم تا کجا میره
راستی NewSuperMario تمام کردی ؟
من مثلا دنیای 3 هستم تمام میشه میره دنیای 4 اما دنیای 3 یکسری از مراحل خودش رد می کنه . بعضی هاش میشه با سکه 5 تا داد خرید بازی کرد اما باقیش اصلا راهی نداره رفت سمتشون نمی دونی واسه چیه ؟
دومی هم خوبه من رو سومی یا چهارمی میزارم
وقتی قرمز بشه باتری بازم برای حداقل نیم ساعت کار میکنه
آره تموم کردم هم نسخه ds هم نسخه wii
باید بازی تا آخر بری بعد برگردی از اول سکه جمع کنی مراحل جدید و دنیایی که الان بستن رو باز کنی
ممنون
خیلی عالیه
این با Kirby و سونیک تمام کنم میرم سراغ بازیهای دیگش :d
فدات
انقدر بازی داره ds آدمم هوس میکنه بازی دان کنه بعد میمونه با کدوم بازی کنه الان دقیقا تا بازی دارم همشونم قشنگن وقتی ds روشن میکنم میمونم با چی بازی کنم
بازی سونیک آل استار ریسینگ هم برای ds هست بازی کن حتما
فراموش نکنیم Nintendo DS تنها یک کنسول گیم نیست . نرم افزار ها و لوازم جانبی خیلی متنوع و باکاربرد بالایی برای NINTENDO DS هست
اینجا سه نمونه از نرم افزار ها که برای این کنسول محبوب هست اشاره میکنم:
کسانی که خواهان یک دیکشنری جیبی کامل ترجمه انگلیسی به کره ای و ژاپنی و بالعکس هستن برید توی سایتهای تورنت بدنبال برنامه ای بنام Touch Dictionary بگردید. یه فایله عینه بقیه فایلهای بازی ، بریزیدش روی دستگاهتون!
کسانی که میخوان دستگاه نینتندو خودشونو تبدیل کنن به یه ماشین حساب فوق العاده نیرومند با توانایی رسم گراف های پیچیده ریاضی مهندسی دنبال برنامه Eigenmath یا GraphDS بگردید. یا به شکل تورنت یا اگه پیدا نکردین باید تو سایت mediafire باشه.
برنامه سوم هم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست بنام dsdictionary که هیچ پچ یا دنگ و فنگی هم واسه نصب نمیخواد.
کارتون سفرا علمی یادتونه اینم بازیش
این بازی تریپ انگری بریده خیلی فانه :d
همین بازی مثلا هم رو DS هست هم 3DS
ریسینگ اون سبکی خیلی دوس دارم مثل ماریو کارت یا کرش 4 :bighug:
داداش دمت گرم
کاورا بازا باحالیو گذاشتی چنتا از بازیا دان کردم خیلی قشنگ بودن
ds دیونه کننده اس اونم با این حجم بازیا کم
مایکل جکسونم که گفتی بازی کردم خیلی عالی بود:bighug:
toystory 3 بازی کردی؟
نوکرتم داداش
همشون تو سبک خودشون و برای ds قشنگن
مایکل جکسونو دیشب 2 ساعت داشتم بازی میکردم رو ds گیم پلی جدید و جالبی داره
اره دیشب ریختمش یه بخشم رفتم ازش خیلی باحال بود اما مگه این ماریو میزاره :d کرمش ول نمی کنه هی دارم میرم جلو . الان رسیدم دنیای 4 :d
هر چی بگذره TOY STORY قشتگتر میشه
ماریو که نگو آدمو وسوسه میکنی باز از اول شروعش کنم :d