nintendo_3ds
کاربر سایت
اره رم کم میادش قبول دارم. مشکل اینجاست بعد بازی تمام شدن هم دلمون نمیاد پاکشون کنیم :-D
Sent from my ST25a using Tapatalk
آره واقعا اصلا دلمون نمیاد پاکشون کنیم
اره رم کم میادش قبول دارم. مشکل اینجاست بعد بازی تمام شدن هم دلمون نمیاد پاکشون کنیم :-D
آره واقعا اصلا دلمون نمیاد پاکشون کنیم
مخصوصا بازیهایی مثل ماریو واقعا تکرارش لذتبخشه :-)
کوفتتون بشه
الکی که نیست ds انقدر محبوب شده فروش 155 میلیونی یعنی آخر لذت و هیجان
امروز Brother in Arms دوباره شروع کردم گیم پلیش خداست
:bighug:
دلت بسوزه :d
یه ds بخر دنیا بینظیری تجربه کن هم بازیا خوب و زیاد هم ارزونی ds هم شبیه سازا روش و .......
الان همسایه جهنمی رو هم می رفتم . نسخه دومش هست که روی کامپیوتر رفتیم . تازه چندتا استراتژِک هم گرفتم . Age of Empire و Age of Mythology من اینارو رو PC قدیما رفته بودم . یعنی الان دیدمشون خیلی خوشحال شدم . حتی بازی قدیمی و جذاب سایبریا رو هم گرفتم . فقط حیف بازیهای ادونچر زبان لازمش هست . روی PC مسخه دارینوسش رو رفته بودم اما همین که نسخه DS رو دیدم کلی ذوق زده شدم . یعنی واقعا هر بازی که میبینی حداقل یک نسخه اش رو DS موجوده . از NFS بگیر تا Cod و هری پاتر و سری لگو و بازیهای قدیمی
چه خوب همسایه آزاری بازی کردی 3>
آره ds بازیا استراتژیک قشنگ خیلی داره
در کل هر بازی که فکرشو بکنی رو ds هست ds یعنی زندگی
آره آدم بازیایی که بازی کرده رو هر سیستمی میبینه همشون رو ds اومدن نسخه جدیدشونم رو ds اومده خیلی ذوق میکنه آدم
وای سایبریا یادش بخیر عالیه
خوب دیگه بازیا داستانی و ...... زبان میخواد باید انگلیسیت خوب باشه
داریونس اوه خیلی قدیم بازیا دوبله فارسیشو میخریدم :bighug:
بهترین کنسول دنیاست ds
بهترین لحظات عمرم با ds بوده و هست
هر بازی که تصورشو بکنی همشون برای ds اومدن من سال ds داشتم خوره بازی هاش بودم اما الانم میگم هیچی بازی نکردم انقدر بازی داره
هر بازی روزی هم میاد یه نسخه هم واسه ds میاد
مثل این بازی
دانلود 4741 Sonic and Sega All Stars Racing (U)(BAHAMUT) 2487 mp4
چه ویدئوی باحالی
الان یه 2-3 ساعتی داشتم ماریو بازی می کردم . خیلی عالی بودش :d دنیای 5 هم تمام کردم . هی داره سخت تر میشه . از فردا کلاسام شروع میشه از 12 تا 8 شب کلاس دارم نیستم . از همین الان عذا گرفتم . خدا کنه زودی عید بیاد :d راستی تو یه کلیپ دیدم برا بازی گیتار هیرو یک قطعه بود می چسبید به کارتریج گیم بوی گیم پلی بازیشم خیلی باحال بود . اون تو ایران پیدا میشه ؟ خیلی باحال بودش
این کلیپ خودم بازی میکردم ضبط کردم دیدی چه قشنگه گیم پلی بازیشم حرف نداره گرافیک هنریشم محشره
آره ماریو سخت میشه بشینی پاش نمیتونی بیخیالش شی دلتو میبره گیم پلیش حرف نداره
آره گیتار هیرو یه قطعه اضافی میخواد اما اگه دقت کرده باشی تو صفحه ها قبل لینک دانلود گیتار هیرو هک شده دادم که قطعه نمیخواد فقط باید با دمه ها کنسول زد
البته راک باند و لگو راک باند خودش با دکمه ها کنسول باید بزنی بازی موزیکی حداقل 20 تا بازی داره ds
من که همه جا با دی اس بازی میکنم
چه جالب با چی کپچر کردی ؟
اره منم میبرم دستگاهو با خودم . باید یه کیفم براش بخرم تو جیب می مونه خراب نشه . فقط دا کنه این هفته هم اساتید نیان ما کلاس بپیچونیم . اگه بدونی چقدر سخته تا 8 بیام خونه شده 10 شب :d
کپچر نکردم
آره ببر حالشو قببر
دلت اومد ds عشق خریدی کیف نخریدی براش؟ من همون دقیقه خریدم 2تا کیف خریدم
هفته اول که همیشه قو لقه
من یه زمانی ساعت 10 میومدم خونه بعد wii و ds بازی میکردم تا 1شب بعد میخوابیدم ؛-)
اره تو فکرشم بین 3ds و Ds دارم میگیرم که احتمالا همون Ds بگیرم تا بعد باید بیام تهرانا
:bighug:
دلت بسوزه :d
یه ds بخر دنیا بینظیری تجربه کن هم بازیا خوب و زیاد هم ارزونی ds هم شبیه سازا روش و .......
سایبریا باحال بود یادش بخیر اره زبن لازمه میشه ادمالان همسایه جهنمی رو هم می رفتم . نسخه دومش هست که روی کامپیوتر رفتیم . تازه چندتا استراتژِک هم گرفتم . Age of Empire و Age of Mythology من اینارو رو PC قدیما رفته بودم . یعنی الان دیدمشون خیلی خوشحال شدم . حتی بازی قدیمی و جذاب سایبریا رو هم گرفتم . فقط حیف بازیهای ادونچر زبان لازمش هست . روی PC مسخه دارینوسش رو رفته بودم اما همین که نسخه DS رو دیدم کلی ذوق زده شدم . یعنی واقعا هر بازی که میبینی حداقل یک نسخه اش رو DS موجوده . از NFS بگیر تا Cod و هری پاتر و سری لگو و بازیهای قدیمی
اره تو فکرشم بین 3ds و Ds دارم میگیرم که احتمالا همون Ds بگیرم تا بعد باید بیام تهران
سایبریا باحال بود یادش بخیر اره زبن لازمه میشه ادم
نسخه Ds فرق داره ؟
age of شو من دیدم عکساشو اما به باحالیه pc نمیدومو چطوره کلا ؟من بیشتر دنباله بازی های استراتژیک هم هستم
هفته اول نیست دومه :d
جدی ؟ چرا حالا 2 تا ؟
طرحهای فانتزی هم داشت یا فقط ساده ؟ چند ؟ از همون حیدری خریدی ؟
من همینطوری هم شبا 3-4 می خوابم :d
آها
آره . خوب یکی کمه دوتا بسه :d چون فن نینتندو ام یه عکس درست کردم کالکشن تمام کاراکترا نینتندو چسبوندم رو یکی از کیفا
تازه یه تیشرت دارم لگو بزرگ نینتندو روش چاپ کردم یه تیشرتم دادم شخصیتا و کاراکترا نینتندو همه تو یه عکس برام رو یه تیشرت چاپ کردن
گفتم داری گفت اینو دارم 12 هزاره . ساده اس اما جنس خوبی داره
آره از همون حیدری
آره خوب منم حداقل تا 2 نیم شب بیدارم اون چند وقت کارم سخت بود صبح 5 صبح میرفتم شب میرسیدم خونه بازم تا شب بازی میکردم فقط :d