راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه خوب . منم یکسری کارتریج هاش تو پرشین تولز دیدم . بعضی وقتا میزارن برای فروش . فک کنم دونه 5 تومن اینطورا . این سری ببینم چندتاش می گیرم . حس نوستالژیک خاصی دارن :d
انقد از DS خوشم اومده ها میگم یکی دیگه بخرم اک نگه دارم برای اینده یک وقت اکش تمام نشه :d ر اینده ذخیره داشته باشم :d

چه خوب . منم یکسری کارتریج هاش تو پرشین تولز دیدم . بعضی وقتا میزارن برای فروش . فک کنم دونه 5 تومن اینطورا . این سری ببینم چندتاش می گیرم . حس نوستالژیک خاصی دارن :d
انقد از DS خوشم اومده ها میگم یکی دیگه بخرم اک نگه دارم برای اینده یک وقت اکش تمام نشه :d ر اینده ذخیره داشته باشم :d

اره تو پرشین فروم تولز میفروشن . الانم تو بازار سنتر قسمت old game برا فروش گذاشته یه نفر

آره حس نوستالژیک خوبو باحالی داره بازیاش

مثل من عاشق ds شدی ♥

Ds حرف نداره تکه

آخرین ویرایش:
اره تو پرشین فروم تولز میفروشن . الانم تو بازار سنتر قسمت old game برا فروش گذاشته

مثل من عاشق ds شدی ♥

Ds حرف نداره تکه

اره خیلی . راستی الان داشتم با شبیه ساز Nes بازی می کردم . میگم سیو نداره هی بر می گرده ار اول کاش می شد سیوش کرد .

اره خیلی . راستی الان داشتم با شبیه ساز Nes بازی می کردم . میگم سیو نداره هی بر می گرده ار اول کاش می شد سیوش کرد .

املاتور nes سه تا داره ds بقیه رو اجرا کن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی

اینم سایتایی که املاتور DS دارن

Systems Emulated on Nintendo DS - Zophar's Domain

Download - Emulators for NDS

آخرین ویرایش:
عزیز جواب سوال پروفایلت نمیدی :d
راستی چیارو الان بازی می کنی ؟ من که فعلا سونیک کالر با Kirby Ultra و New Super mario رو میرم :x

جواب دادم داداش نمیدونم چرا قسمت اطلاع رسانی نگفت پیام تو پروفایلم دارم

الان Drawn to Life - The Next Chapter با Kirby - Mass Attack بازی میکنم میری بازی دانلود میکنی 20 مگ بعد بازی یک ماه سرتو گرم میکنه :d

بازی تیپ انگری بریده بود که کاورشو گذاشتم امروز مگه :d

سونیک کالر قشنگه سونیک راش حتما بازی کن کف میکنی Kirby Ultra هم خیلی قشنگه گرافیک بالایی هم داره New Super mario هم که عاشقشم :x

الکی که نیست New Super mario نسخه DS و WII رو هم 87 میلیون نسخه فروختن

جواب دادم داداش نمیدونم چرا قسمت اطلاع رسانی نگفت پیام تو پروفایلم دارم

الان Drawn to Life - The Next Chapter با Kirby - Mass Attack بازی میکنم میری بازی دانلود میکنی 20 مگ بعد بازی یک ماه سرتو گرم میکنه :d

بازی تیپ انگری بریده بود که کاورشو گذاشتم امروز مگه :d

سونیک کالر قشنگه سونیک راش حتما بازی کن کف میکنی Kirby Ultra هم خیلی قشنگه گرافیک بالایی هم داره New Super mario هم که عاشقشم :x

الکی که نیست New Super mario نسخه DS و WII رو هم 87 میلیون نسخه فروختن

Drawn to Life - The Next Chapter استایل خیلی باحالی داره اونم حتما تست می کنم . بازیش خوبه ؟
اره واقعا Super mario عالیه اونم با این حجم کمش
باور کن گرافیکای 2 بعدی و چند بیتی مثل کسلوانیا رو 100 بار به گرافیک بازی مثل کرایسیس ترجیح میدم . اصلا نمی دونم چرا خیلی حس خوبی بهم میدن . یا اهنگای بازیهای چند بیتی میکرو . نمی دونم دابل دراگون رفتی یا نه اما انقد این بازی دوس دارم . یادمه 6 سالم بود قرار بود برم تو 7 سال و مدرسه ها باز بشه تقریبا 15-16 سال پیش بود که برام میکرو خریدن چه دورانی بود همش با این دابل دراگون بازی می کردم با بابام . یه کارتریج داشتم که توش دابل دراگون 1 و 2 بهمراه اسکای شارک با یه بازی دیگه بود که اسمش نتونستم پیدا کنم . اینارو با بابام بازی می کردم . خیلی خاطره دارم باهاشون .
دیشب بازیهاشو ریختم تو DS زدم اجرا بشه بابام کنارم بود می گفت چقدر اهنگش اشناس خلاصه گرفته بود نمیداد بهم :d
یه بازی پوکرم ریختم اونم خیلی جالبه

Drawn to Life - The Next Chapter استایل خیلی باحالی داره اونم حتما تست می کنم . بازیش خوبه ؟
اره واقعا Super mario عالیه اونم با این حجم کمش
باور کن گرافیکای 2 بعدی و چند بیتی مثل کسلوانیا رو 100 بار به گرافیک بازی مثل کرایسیس ترجیح میدم . اصلا نمی دونم چرا خیلی حس خوبی بهم میدن . یا اهنگای بازیهای چند بیتی میکرو . نمی دونم دابل دراگون رفتی یا نه اما انقد این بازی دوس دارم . یادمه 6 سالم بود قرار بود برم تو 7 سال و مدرسه ها باز بشه تقریبا 15-16 سال پیش بود که برام میکرو خریدن چه دورانی بود همش با این دابل دراگون بازی می کردم با بابام . یه کارتریج داشتم که توش دابل دراگون 1 و 2 بهمراه اسکای شارک با یه بازی دیگه بود که اسمش نتونستم پیدا کنم . اینارو با بابام بازی می کردم . خیلی خاطره دارم باهاشون .
دیشب بازیهاشو ریختم تو DS زدم اجرا بشه بابام کنارم بود می گفت چقدر اهنگش اشناس خلاصه گرفته بود نمیداد بهم :d
یه بازی پوکرم ریختم اونم خیلی جالبه

بازی Drawn to Life - The Next Chapter من خیلی خوشم اومد مثل RPG ماننده اما فرق داره داستانش قشنگه گرافیک هنریش قشنگه و ......

مثلا کاراکتر بازی خودت هر چی خواستی میسازی بعد قسمتایی از شهر که رنگشون رفته رنگ میکنی با طاق و ........ حتما تست البته اگه حوصله صحبت کردن کاراکترا بازیو داری

New Super mario آره حجمش اندازه بازی فلشه :d کلا نینتندو بازیاش کم حجمه مثلا TOY STORY پلی 1 370 مگ بود برا نینتندو 64 فکر کنم 25 مگ . یا اویل 2 نینتندو 64 که بنظرم گرافیکش بالاتر از نسخه پلی 1 بود حدود 62 مگ داشت همین کار رو WII هم هست

گرافیک 2 بعدی با داستان قشنگ و شخصیت پردازی خوب و .... مثل بازی کستلوانیا و گیم پلی عالی روی هم بهتر از بازیایی مثل کرایسیس میشه

آره بازی کردم چون از اسمش معلومه کنسول بازی یعنی برای لذت بردن و سرگرم شدن و شاد بودن اما بعضی کمپانی ها کنسول بازی با ماشین آموزش نظامی اشتباه گرفتن

من با بابام تتریس بازی میکردم :d همین WII بازی میکردم بازیایی مثل ماریو گلگسی 1 و 2 بعد بابام میگفت با WII ت بازی کن من تماشا کنم میگفت بازی ها شادی داره دستگاهت تنوع رنگ داره مثل دستگاه ها قبلیت نیست محیط همه بازیاش تاریک و بی روح باشه

چه بابا فعالی داری :d

بازی Drawn to Life - The Next Chapter من خیلی خوشم اومد مثل RPG ماننده اما فرق داره داستانش قشنگه گرافیک هنریش قشنگه و ......

مثلا کاراکتر بازی خودت هر چی خواستی میسازی بعد قسمتایی از شهر که رنگشون رفته رنگ میکنی با طاق و ........ حتما تست البته اگه حوصله صحبت کردن کاراکترا بازیو داری

New Super mario آره حجمش اندازه بازی فلشه :d کلا نینتندو بازیاش کم حجمه مثلا TOY STORY پلی 1 370 مگ بود برا نینتندو 64 فکر کنم 25 مگ . یا اویل 2 نینتندو 64 که بنظرم گرافیکش بالاتر از نسخه پلی 1 بود حدود 62 مگ داشت همین کار رو WII هم هست

گرافیک 2 بعدی با داستان قشنگ و شخصیت پردازی خوب و .... مثل بازی کستلوانیا و گیم پلی عالی روی هم بهتر از بازیایی مثل کرایسیس میشه

آره بازی کردم چون از اسمش معلومه کنسول بازی یعنی برای لذت بردن و سرگرم شدن و شاد بودن اما بعضی کمپانی ها کنسول بازی با ماشین آموزش نظامی اشتباه گرفتن

من با بابام تتریس بازی میکردم :d همین WII بازی میکردم بازیایی مثل ماریو گلگسی 1 و 2 بعد بابام میگفت با WII ت بازی کن من تماشا کنم میگفت بازی ها شادی داره دستگاهت تنوع رنگ داره مثل دستگاه ها قبلیت نیست محیط همه بازیاش تاریک و بی روح باشه

چه بابا فعالی داری :d

اره هنوزم گاهی وقتا اگه وقتش ازاد باشه باهم بازی ویدئویی انجام میدیم :d همسایه جهنمی هم ریختم دارم toy story می گیرم . رو psp رفتم خیلی سرگرم کننده بودش امیدوارم اینم قشنگ باشه . میدونی خوبیشم اینه کامل هک شده بازیهارو میشه کپی کرد راحت یه 50 تا بازی همزمان همه جا با خودمون داشته باشیم . نور صفحه گذاشتم رو دومی هنوز بعد از اولین شارژ به شارژ نزدمش . تا الان که خوب دوام اورده امیدوارم بازم بمونه . شما قبل از اینم DS داستی ؟

اره هنوزم گاهی وقتا اگه وقتش ازاد باشه باهم بازی ویدئویی انجام میدیم :d همسایه جهنمی هم ریختم دارم toy story می گیرم . رو psp رفتم خیلی سرگرم کننده بودش امیدوارم اینم قشنگ باشه . میدونی خوبیشم اینه کامل هک شده بازیهارو میشه کپی کرد راحت یه 50 تا بازی همزمان همه جا با خودمون داشته باشیم . نور صفحه گذاشتم رو دومی هنوز بعد از اولین شارژ به شارژ نزدمش . تا الان که خوب دوام اورده امیدوارم بازم بمونه . شما قبل از اینم DS داستی ؟

چه خوب :bighug:

همسایه جهنمی کسایی که گیمرا قدیمی و باسابقه ن میشناسن نسخه DS شو نباید از دست بدن

TOY STORY 3 نسخه DS گیم پلی عالی تنوع مراحل عالی همه جور مرحله ای داره من با نسخه DS صد برابر بیشتر از نسخه PSP حال کردم در کل حتی مراحل نسخه DS فرق داره و جلوتر میری خیلی قشنگتر میشه مرحله گاری با وودی هم خیلی قشنگه

آره کلی بازی میتونی داشته باشی

باتری DS یاد شارژ نگه میداره

آره داشتم 8 سال DS داشتم :x

خوشحالم نینتندو میشناسید و تجربه اش میکنید نینتندو بزرگترین کمپانی کنسول ساز و بازی سازه که از نسل اول تا نسل هشت افتخارات بزرگیتو کسب کرده مثلا 5 کنسول دستیش بی رقیب بودن یا برنده رقابت چندین نسل در ضمینه کنسول خونگی بوده نمونه اش دو کنسول نسل هقتی این شرکت یعنی WII و DS پرفروشترین و محبوبترین شدن WII با فروش صد میلیونی و DS با فروش صد و پنجاه و پنج میلیونی اسطوره شدن

از دنیا بزرگ و بازار بزرگ نینتندو لذت ببرید

اینم استند DS

pTRU1-8065799dt.jpg

کیف پوکمون برا طرفدارا پوکمون

pTRU1-16853739_alternate1_dt.jpg

کیف DS

pTRU1-11703149dt.jpg

کیف کتابی DS

pTRU1-10711818dt.jpg

کیف جذاب برای DS

pTRU1-6867871dt.jpg

کیف قشنگ برای DS

pTRU1-8370382dt.jpg

کیف ماریو برای DS

pTRU1-16823664dt.jpg

کیف مجهز DS

pTRU1-9727618dt.jpg

کیف طرح گونی با قلم طرح چوب

pTRU1-10142316dt.jpg

شبیه ساز Nes رو ریختم . خوب اجرا شد اما فقط یه مشکلی که داشت تنظیمات نداره . مثلا تو PSP می شد رزولیشن و حتی تنظیمات بیتهارو انجام داد اما اینجا خودش اتومات هست . صداشم یکم خرخر می کنه که تو PSP اینطوری نیست اما در کل روان اجرا کرد بازیهای Nes رو . بازیهای جدیدم ریختم خیلی خوب شده :d

اینجا تو DS دیگه یه رزولوشن داره تو PSP برای رزولوشن های بالا اسکیل میشه و ***** داره که یکم تصویر رو مات می کنه. تو PSP Go بیشتر معلومه. اگه با هدفون گوش میدی یکم خر خر داره ولی بدون هدفون معلوم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or