راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی داداش :x

اره یادمه :d
بازی اویل هم دانلود کردم گذاشتم شب بازیش کنم ببینم می ترسم یا نه :d

سر خنده بازار هر وقت یاد یه قسمتش میفتم خیلی خندم میگیره همون مشکلات مسکن آبان خیلی فاز خنده میده :d

اویلش همون اویل یکه :d

این بازیا ببین

Hot Wheels - Beat That! (U)(Sir VG) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

بازی کامیون سواری ببین حال کن :d

Big Mutha Truckers (U)(Trashman) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

DreamWorks Super Star Kartz (U) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

فیلم فولوکس قورباغه ای Herbie یادته اینم بازیش

Herbie - Rescue Rally ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com

دستت درد نکنه .
Big Mutha دیشب ریختم توش . یادمه قدیما رو PC می رفتمش چه خاطراتی داشت . نسخه DS زیر 5 مگ بود خیلی خوبه :x
باقی لینکارو هم الان دانلود می کنم . بازیهای کسلوانیا خیلی خوبن . از گرافیکشون خیلی خوشم میاد یا کنترا 4 خیلی نوستالژیکن

راستی برای بیرون اومدن از بازی و اجرای یک بازی دیگه باید فقط دستگاه خاموش روشن کرد ؟

من که DSTT دارم, همه ی دکمه هاشو با هم میگیرم, بر میگرده به منوی اصلی و یه بازی دیگه رو اجرا میکنم. لازم نیست خاموش روشن کنم.

دستت درد نکنه .
Big Mutha دیشب ریختم توش . یادمه قدیما رو PC می رفتمش چه خاطراتی داشت . نسخه DS زیر 5 مگ بود خیلی خوبه :x
باقی لینکارو هم الان دانلود می کنم . بازیهای کسلوانیا خیلی خوبن . از گرافیکشون خیلی خوشم میاد یا کنترا 4 خیلی نوستالژیکن

نوکرتم

Big Mutha دیشب ریختی چه جالب منم وقتی بازی کردم یا زمانی افتادم که رو pc بازیش میکردم :x

آره بابا کستلوانیاها که خیلی قشنگن :bighug:

کنترا 4 که کپ بازیا nes ه :x

بازیا زیر ببین

Looney Tunes - Duck Amuck ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com
بازی ریتمیکه خوبیه اما سخته دقت بالایی میخواد

Rhythm Heaven (US)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم که خودت میشناسی

Pac-Man World 3 (U)(Independent) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم بازی رقص :d

Dancing with the Stars - We Dance! (U)(Sir VG) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

Death Jr. and the Science Fair of Doom (E)(sUppLeX) ROM < NDS ROMs | Emuparadise
Big Time Rush Backstage Pass (U)(EXiMiUS) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم بازی ریتمیک کم حجم فان و قشنگه حتما بازی کن

Beat City (E) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

-

من که DSTT دارم, همه ی دکمه هاشو با هم میگیرم, بر میگرده به منوی اصلی و یه بازی دیگه رو اجرا میکنم. لازم نیست خاموش روشن کنم.

فلش کارت n5 هم دکمه L با R و X میگرفتی میومد بیرون اما R4 ها اینطوری نیستن

دستت درد نکنه چه بازیهای خوبی . زدم باز بشن . GTA هم ریختم . میگم بعضی بازیها مثل Call of Duty لازمه رو صفحه تاچ با قلم روی صفحه کشید . میگم خراب نمیشه ؟ اخه برای Call اومدم بازی کنم دیدم همش اونطوریه :d

نوکرتم

Big Mutha دیشب ریختی چه جالب منم وقتی بازی کردم یا زمانی افتادم که رو pc بازیش میکردم :x

آره بابا کستلوانیاها که خیلی قشنگن :bighug:

کنترا 4 که کپ بازیا nes ه :x

بازیا زیر ببین

Looney Tunes - Duck Amuck ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com
بازی ریتمیکه خوبیه اما سخته دقت بالایی میخواد

Rhythm Heaven (US)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم که خودت میشناسی

Pac-Man World 3 (U)(Independent) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم بازی رقص :d

Dancing with the Stars - We Dance! (U)(Sir VG) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

Death Jr. and the Science Fair of Doom (E)(sUppLeX) ROM < NDS ROMs | Emuparadise
Big Time Rush Backstage Pass (U)(EXiMiUS) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

اینم بازی ریتمیک کم حجم فان و قشنگه حتما بازی کن

Beat City (E) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

-

فلش کارت n5 هم دکمه L با R و X میگرفتی میومد بیرون اما R4 ها اینطوری نیستن

دستت درد نکنه چه بازیهای خوبی . زدم باز بشن . GTA هم ریختم . میگم بعضی بازیها مثل Call of Duty لازمه رو صفحه تاچ با قلم روی صفحه کشید . میگم خراب نمیشه ؟ اخه برای Call اومدم بازی کنم دیدم همش اونطوریه :d

قربونت

بازی خوب هر چقدر بخوای سراغ دارم DS انقدر بازی داره تا 5 سال دیگه بازی داره بازی کنی

اوه چه عالی GTA حرف نداره یه چیز جالب اینه سوت بزنی تو میکروفون دستگاه صدا تشخیص میده تو بازی GTA تاکسی میاد جلوت :d

نه بابا خراب نمیشه اگه با DS کشتی کج نگیری امکان خرابیش خیلی کمه :d دوستانی دارم الان 10 ساله DS LITE دارن فقط یکمی رنگ دکمه ها دستگاه رفته که چیز خاصیم نیست

نه نترس خراب نمیشه

شبیه ساز Nes رو ریختم . خوب اجرا شد اما فقط یه مشکلی که داشت تنظیمات نداره . مثلا تو PSP می شد رزولیشن و حتی تنظیمات بیتهارو انجام داد اما اینجا خودش اتومات هست . صداشم یکم خرخر می کنه که تو PSP اینطوری نیست اما در کل روان اجرا کرد بازیهای Nes رو . بازیهای جدیدم ریختم خیلی خوب شده :d

شبیه ساز Nes رو ریختم . خوب اجرا شد اما فقط یه مشکلی که داشت تنظیمات نداره . مثلا تو PSP می شد رزولیشن و حتی تنظیمات بیتهارو انجام داد اما اینجا خودش اتومات هست . صداشم یکم خرخر می کنه که تو PSP اینطوری نیست اما در کل روان اجرا کرد بازیهای Nes رو . بازیهای جدیدم ریختم خیلی خوب شده :d

شبیه ساز خوبیه بازیا nes خوب و روون اجرا میکنه مثل خود کنسول nes اجرا میکنه . برای من خرخر نمیکنه درسته

فدات :d

DS LITE

فراموش نکنیم Nintendo DS تنها یک کنسول گیم نیست . نرم افزار ها و لوازم جانبی خیلی متنوع و باکاربرد بالایی برای NINTENDO DS هست

اینجا سه نمونه از نرم افزار ها که برای این کنسول محبوب هست اشاره میکنم:

کسانی که خواهان یک دیکشنری جیبی کامل ترجمه انگلیسی به کره ای و ژاپنی و بالعکس هستن برید توی سایتهای تورنت بدنبال برنامه ای بنام Touch Dictionary بگردید. یه فایله عینه بقیه فایلهای بازی ، بریزیدش روی دستگاهتون!

کسانی که میخوان دستگاه نینتندو خودشونو تبدیل کنن به یه ماشین حساب فوق العاده نیرومند با توانایی رسم گراف های پیچیده ریاضی مهندسی دنبال برنامه Eigenmath یا GraphDS بگردید. یا به شکل تورنت یا اگه پیدا نکردین باید تو سایت mediafire باشه.

برنامه سوم هم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست بنام dsdictionary که هیچ پچ یا دنگ و فنگی هم واسه نصب نمیخواد.

images

images

pTRU1-16560126dt.jpg

pTRU1-15997061dt.jpg

pTRU1-7231470dt.jpg

pTRU1-7205125dt.jpg

pTRU1-5684857dt.jpg

pTRU1-10132763dt.jpg

pTRU1-14750314dt.jpg

pTRU1-14709170dt.jpg

کارتون سفرا علمی یادتونه اینم بازیش :x

pTRU1-11342939dt.jpg