راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا .
البته برچسب کندم خیلی کیفیت صفحش بهنر شدا :d
الانم New Super Mario باهاش می رفتم . مراحلش چون کمه خیلی برای جاهایی که وقت کمه خوبه .
راستی برای بیرون اومدن از بازی و اجرای یک بازی دیگه باید فقط دستگاه خاموش روشن کرد ؟

دقیقا .
البته برچسب کندم خیلی کیفیت صفحش بهنر شدا :d
الانم New Super Mario باهاش می رفتم . مراحلش چون کمه خیلی برای جاهایی که وقت کمه خوبه .
راستی برای بیرون اومدن از بازی و اجرای یک بازی دیگه باید فقط دستگاه خاموش روشن کرد ؟

اره خوب برچسب محافظ از کیفیت خروجی یکمی کمتر میکنه باید بهترم بشه اگه کنده بشه :d

چه عالی new super mario بازی توپیه البته این بازی سال 2006 اومد انقدر استقبال شد ازش که سال 2009 نسخه wii ش اومد

آره باید روشن و خاموش کرد

اینم عکسش :d

1391528569_DSC_0185.jpg

اره دیدم خیلی خشگله دو رنگش
استایل خوبی دارن . بعضی بازیهاشم مثل کنترا یا کسلوانیا یاد بازی های میکرو میندازه منو :x

آره ds طراحیش جوریه هم خوش دسته هم خوشگل هم ظریف هم دوست داشتنی

من دنبال رنگ سبزش بودم گیر نیاوردم :d

دو رنگ قرمز مشکی هم که پک ماریوه اونم خوش رنگه

کنترا 4 و کستلوانیا خیلی باحالن حس نوستالژیک دارن :x

بازیا پلتفرمر عالی برا ds هست بیشتر تمرکز بازیا ds رو گیم پلی بازیاس که انقدر ds جذاب کرده

بازیا 3 بعدیش هم عالیه مثل همین toystory 3 یا بازی لگو هایی که برای ds هم اومده مثل لگو اندینیا جونز . لگو بتمن و .............

خیلی عالیه . البته من از Cool Rom بازی گرفتم Toy Story و همسایه جهنمی پیدا نکردم . الان دارم دنبال سایتهای دیگه می گردم اونارم بگیرم . راستی برای اجرای بازیهای Nes روی DS باید برنامه خاصی ریخت ؟ رو PSP من راحت شبیه سازشون رو ریختم حتی بازیهایی مثل Tiny Toon رو تمامم کردم . خیلی جذاب هست . یا بازیهایی مثل Doubl Dragon II یا Sky Shark رو . اینا واقعا کودکی منو جلو چشمام میارن که همش بازیشون می کردن

خیلی عالیه . البته من از Cool Rom بازی گرفتم Toy Story و همسایه جهنمی پیدا نکردم . الان دارم دنبال سایتهای دیگه می گردم اونارم بگیرم . راستی برای اجرای بازیهای Nes روی DS باید برنامه خاصی ریخت ؟ رو PSP من راحت شبیه سازشون رو ریختم حتی بازیهایی مثل Tiny Toon رو تمامم کردم . خیلی جذاب هست . یا بازیهایی مثل Doubl Dragon II یا Sky Shark رو . اینا واقعا کودکی منو جلو چشمام میارن که همش بازیشون می کردن

cool rom بازیا خیلی کمی داره این سایت بهتره Emuparadise - N64 Playstation Dreamcast SNES Genesis NES MAME ROMs ISOs قسمت ds برو بیشتر بازیارو داره هر بازی که بخوای چنتا ریجناشو داره خودش هم بازیایی که پچ بخوان پچ شده آماده برای بازی لینک دانلود میده

این تاپیک ببین http://forum.bazicenter.com/thread33070/page11/ پست 153 شبیه سازای که برا ds هست دوستمون ag1360 گذاشته تازه املاتور گیم بوی ادونس هم اومده راحت میتونی بازی کنی

کلی شبیه ساز برای ds هست

اره باید با لینوکس اینا فرمت کرد
32 گیگ یکی امتحان میکرد خوب بود
DSx86 چه برنامه هایی رو اجرا میکنه ؟

امتحان بشه خوبه چون میخوام یه32 سرعت بالا بگیرم برای کارایه دیگه هم
اها n5 پس فلش کارت بود
اها پس اینجوری

من ۱۶ گیگ کلاس ۱۰ تست کردم. از ۴ تا ۳۲ گیگ SDHC هست معمولا دیوایسی که یکی رو ساپورت کنه بقیه رو هم ساپورت می کنن.

PartedMagic یه لینوکس لایو که مخصوص فرمت و پارتیشن بندیه.

لیست برنامه هایی که توی DSx86 کار می کنن تو این صفحه میشه دید.

http://dsx86compatibility.pbworks.com/Compatibility-List

- - -ویرایش - - -

cool rom بازیا خیلی کمی داره این سایت بهتره Emuparadise - N64 Playstation Dreamcast SNES Genesis NES MAME ROMs ISOs قسمت ds برو بیشتر بازیارو داره هر بازی که بخوای چنتا ریجناشو داره خودش هم بازیایی که پچ بخوان پچ شده آماده برای بازی لینک دانلود میده

این تاپیک ببین http://forum.bazicenter.com/thread33070/page11/ پست 153 شبیه سازای که برا ds هست دوستمون ag1360 گذاشته تازه املاتور گیم بوی ادونس هم اومده راحت میتونی بازی کنی

کلی شبیه ساز برای ds هست

سایت RomHacking.net
مجموعها ای از پچ ها ژاپنی به انگلیسی و مد های رو برای سیستمهای مختلف داره. توی بخش DS اون سایت بازی بازیهایی پیدا میشه. البته بازیهای NES و ... که میتونید با امولاتور بازی کنید رو فراموش نکنید اینم بخش DS اون سایت:

http://www.romhacking.net/?page=translations&genre=&platform=23&status=&languageid=12&perpage=20&title=&author=&transsearch=Go

آخرین ویرایش:
ممنون شبیه ساز Nes رو دانلود کردم از پست 153
خب حالا بریزمش مثل یک بازی تو SD کارت بعد برای اجرای بازیهای Nes اونارو هم باید جداگانه داخل SD بریزم بعد از طریق شبیه ساز میشه اجراشون کرد ؟

ممنون شبیه ساز Nes رو دانلود کردم از پست 153
خب حالا بریزمش مثل یک بازی تو SD کارت بعد برای اجرای بازیهای Nes اونارو هم باید جداگانه داخل SD بریزم بعد از طریق شبیه ساز میشه اجراشون کرد ؟

آره بریزش رو مموری کارتت بعد ds روشن کن اجراش کن خود برنامه میگه بازی هات کجان آدرس جایی که بازیا nes اونجان میدی ( هر جا که باشه تو root باشه یا هر فایل دیگه ای) بعد تمومه اجرا میشه با بهترین نوع اجرا

من از بازیایی که توش زیاد مکالمه میشه خوشم نمیاد و بازی نمیکنم

اما بازی Drawn to Life - The Next Chapter خیلی خوشم اومد از خلاقیتش از گرافیک هنری قشنگش از محیط و شخصیت پردازیش از موزیک قشنگش از کاستوم بودن بعضی چیزا که خود آدم میتونه دیزاین کنه

images

images

images

منم دانلود کردم تستش کردم تستم 1 ساعت طول کشید :d

داستانش عالی بود طراحی شخصیت و طراحی بعضی چیزایی که بازی در اختیارت میزاره باحالب بود گرافیک بازی دوسا داشتنی بود وقتی قسمتایی از شهر که بیرنگ بودن رنگ میکردی قشنگ بود قسمت پلت فرم که سکه و رنگ هم میگرفتی عالی بود

دیگه کندم رفت :dقیمتی نداره ولی ها پول R4 و رم بزاریم کنار کنسول 100 خرده ای میوفنه که باهاش هیچی نمیدن .راستی شما نمی دونی عمر مفید این دستگاه چقدره ؟
ds خیلی ارزونه

عمر مفید محصولات نینتندو به خودت بستگی داره که چطوری استفاده میکنی چون نینتندو به خوش ساختی معروفه کنسولاش عمری کار میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or