راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست منم N5 داشت اون موقع خریده بود 25 هزار خوبیش این بود فلش کارت به عنوان کارتج میشناخت یعنی منو خود DS LITE میومد بعد میگفت کارتج تو دستگاهه وقتی تایید میکردی میرفتی توش 4 تا پنجره داشت قسمت بازی . موزیک . چت و ویدیو

درباره کد تقلب هم درست میگی هر بازی که میریختی جلوش یه تیکی بود میزدی یه لیست باز میشد میگفت این کد تقلبا هست هر کدوم انتخاب میکردی سیو میشد بعد میرفت تو بازی

در کل فلش کارت خوبی بود اما از 2011 دیگه آپدیتی براش نیومد

فدات چه حافظه ای داریا

هر چی که درباره N5 گفتی درسته اما یه چیز نگفتی اونم اینه که بر خلاف R4 که تو اجرا بازیا مشکل داشتن N5 بیشتر بازیا ساپورت میکرد

درباره گیم بوی ادونس میکرو گفتی 75 هزار خریده بودی دلم هوا گیم بوی ادونس میکرو کرد خوش دست کوچیک بود باتریش 20 ساعت جواب میداد تنظیم نور صفحه داشت یاد خاطراتم با گیم بوی میکرو افتادم حداقل خوبی DS LITE اینه که غیر از کارتج DS کارتجا گیم بوی ادونس هم بش میخوره میشه بازیا خاطره دار بازی کرد آیدی ag1360 لطف کرد املاتور gba که رو دوال کور اجرا میشه گذاشت تا بضی بازیا رو گیم بوی ادونس رو ds بدون کارتج بازی کنیم

فدات چه حافظه ای داریا

هر چی که درباره N5 گفتی درسته اما یه چیز نگفتی اونم اینه که بر خلاف R4 که تو اجرا بازیا مشکل داشتن N5 بیشتر بازیا ساپورت میکرد

درباره گیم بوی ادونس میکرو گفتی 75 هزار خریده بودی دلم هوا گیم بوی ادونس میکرو کرد خوش دست کوچیک بود باتریش 20 ساعت جواب میداد تنظیم نور صفحه داشت یاد خاطراتم با گیم بوی میکرو افتادم حداقل خوبی DS LITE اینه که غیر از کارتج DS کارتجا گیم بوی ادونس هم بش میخوره میشه بازیا خاطره دار بازی کرد آیدی ag1360 لطف کرد املاتور gba که رو دوال کور اجرا میشه گذاشت تا بضی بازیا رو گیم بوی ادونس رو ds بدون کارتج بازی کنیم
خق داری یارشون بیوفتی اصلا این قدی می ها یه چیزه دیگن :D
راستی کدوم بازی های گیم بوی نمیشه با امولاتور بازی کرد؟
کارتیج هاش چه قیمته اصولا؟

خق داری یارشون بیوفتی اصلا این قدی می ها یه چیزه دیگن :D
راستی کدوم بازی های گیم بوی نمیشه با امولاتور بازی کرد؟
کارتیج هاش چه قیمته اصولا؟

آره واقعا یه چیز خاصن البته ds روند gameboy advance ادامه داد

بگو کدوما میشه اجرا کرد :d این شبیه ساز تازه اول راهه باید بیشتر روش کار شه تا همه بازیا ساپورت کنه اما الان طیف وسیعی اجرا میکنه

حال میده بازیا انحصاریا گیم بوی ادونس اجرا کنی متروید . دانکی کونگ کانتری . ماریو کارت و ............

کارتجاش حدود 5 هزار تومنه

من از بازیایی که توش زیاد مکالمه میشه خوشم نمیاد و بازی نمیکنم

اما بازی Drawn to Life - The Next Chapter خیلی خوشم اومد از خلاقیتش از گرافیک هنری قشنگش از محیط و شخصیت پردازیش از موزیک قشنگش از کاستوم بودن بعضی چیزا که خود آدم میتونه دیزاین کنه

images

images

images

سلام به همگی من با خوندن این ترد تصمیم گرفتم DS بخرم و رفتم از همون فروشگاهی که چند صفحه قبل ذکر کردید یه لایت خریدم . خیلی بازیهای خوبی داره بخصوص سونیک .
فقط چندتا سوال داشتم دستگاهتون چقدر می کشه خالی بشه و چقدر شارژش طول می کشه برا من 3 ساعت شارژش طول می کشه . عادیه ؟

سلام به همگی من با خوندن این ترد تصمیم گرفتم DS بخرم و رفتم از همون فروشگاهی که چند صفحه قبل ذکر کردید یه لایت خریدم . خیلی بازیهای خوبی داره بخصوص سونیک .
فقط چندتا سوال داشتم دستگاهتون چقدر می کشه خالی بشه و چقدر شارژش طول می کشه برا من 3 ساعت شارژش طول می کشه . عادیه ؟

سلام دوست عزیز

مبارکت باشه ازش لذت ببری

سونیکاش انحصاریه و محشر

ds lite شارژ شدنشبیشتر طول میکشه 3 ساعت طول میکشه شارژ شه اما بیشتر باتری نگه میداره با کمترین نو 16 تا 17 ساعت جواب میده با بیشترین نور از 6 تا 9 ساعت باتری جواب میده

اما dsi نیم ساعت کمتر طول میکشه شارژ شه اما باتریش 3 ساعت کمتر از ds lite شارژ نگه میداره

سلام

بهترین انتخاب کردی . آره فروشگاه حیدریه آدم مطمعن و خوبیه اگه جناش خراب باشه عوض میکنه

بازی خوب و قشنگ تو هر سبکی داره

سونیک ها انحصاری ds شاهکارن 4 تا سونیک انحصاری داره یکیش rpg که اونم قشنگه

خوبی بازیا ds اینه کم حجمن

جوابی که آیدی nintendo_3ds داد درسته و کامل

خود من با نور کم 16 ساعت جواب میده با نور زیاد از 9 ساعت البته اینم در نظر بگیر فلش کارت دوال کور اگه گرفتی مصرف باتری این فلش کارت بیشتره چون قویه و 2 تا چیپ داره

الان نگاه کردم R4 رو روش زده R4 SDHC 3DS DSi Dual-Core

بازیهایی که خودش ریخته بود یکمقدار تکراری خودم یکسری هارو دانلود کردم که خیلی خوب بودن مثل :

New Super Mario
Sonic
Castlwania
Contra 4
Kirby

مبارک باشه

بازیا خوبی دانلود کردی

کستلوانیا 3تا نسخه داره ds . بازی new super mario هم خیلی قشنگه . بازی kirby هم 4تا نسخه داره ds خیلی قشنگن

بازی ماریو کارت هم حتما دانلود کن

همین بازی که تو چنتا پست بالا گذاشتم خیلی قشنگه خودت کاراکتر بازی میسازی و ......

بازی واریو وار تاچ دانلود کن بازی جالبیه

گیم پلی . تریلر و کاورا بازیا ds گذاشتم نگاهشون کن هر کدوم خودشت اومد دانلود کن حالشونو ببر همین همسایه آزاری بازی باحالیه

همین پستها و تریلرا که گذاشتی دیدم رفتم خریدم :D
اول رفتم فروشگاه حقیقت ارزونترم می داد اون با همه اینایی که گرفتم می داد 150 گفت تخفیفم میده یکم اما رنگش صورتی بود گفت ریفرم باشه خراب باشه تعویض می کنه اما صورتی بود دیگه از این یکی جا حریدم رنگ سورمه ای . برچسباشم امروز کندم چون دیشب تستش می کردم . فقط صفحه بالاییش برچسبش کندم کثیف نمیشه تمیز کرد خیلی سخت تمیز میشه یک خورده هم ظریفه می ترسم فشارش بدم دی:
حالا شد عکسشو میزارم :D

همین پستها و تریلرا که گذاشتی دیدم رفتم خریدم :D
اول رفتم فروشگاه حقیقت ارزونترم می داد اون با همه اینایی که گرفتم می داد 150 گفت تخفیفم میده یکم اما رنگش صورتی بود گفت ریفرم باشه خراب باشه تعویض می کنه اما صورتی بود دیگه از این یکی جا حریدم رنگ سورمه ای . برچسباشم امروز کندم چون دیشب تستش می کردم . فقط صفحه بالاییش برچسبش کندم کثیف نمیشه تمیز کرد خیلی سخت تمیز میشه یک خورده هم ظریفه می ترسم فشارش بدم دی:
حالا شد عکسشو میزارم :D

فدات

کلا ds تو ایران کمتر شناخته شده اس اما انقدر بازی خوب و محشر داره که پرفروشترین کنسول نسل هفت شد

آره حقیقت ds lite و dsi ش همشون ریفره ds lite هم فقط صورتی داره که بدرد ما نمیخوره :d

من اصلا هنوز نکندم :d هم برچسب صفحه پایینی هم بالایی سر جاشه

قسمت بالایی کسی برچسب محافظشو نمیکنه فقط برچسب محافظ صفحه پایینی که تاچه میکنن که راحتر باهاش کار شه

بازی Drawn to Life - The Next Chapter خودم امروز بازی کردم خیلی خوشم اومد

بازی Brothers in Arms DS ROM Download for Nintendo DS / NDS - CoolROM.com هم گیم پلی خوبی داره

دیگه کندم رفت :d
قیمتی نداره ولی ها
پول R4 و رم بزاریم کنار کنسول 100 خرده ای میوفنه که باهاش هیچی نمیدن .
راستی شما نمی دونی عمر مفید این دستگاه چقدره ؟

دیگه کندم رفت :d
قیمتی نداره ولی ها
پول R4 و رم بزاریم کنار کنسول 100 خرده ای میوفنه که باهاش هیچی نمیدن .
راستی شما نمی دونی عمر مفید این دستگاه چقدره ؟

چرا آخه :d

آره بابا مفته قیمتی نداره بالا 5000 تا بازی توپم داره چی از این بهتر

حتی اگه بگی 200 هزار در بیاد ds . بازم میارزه چون با 150 هزار یکی از این دستگاه ها چینی طرح psp میدن که فقط بازی میکرو سگا اجرا میکنن یعنی ds خیلی بصرفه تره

تازه 2 تا صفحه نمایش داره یه صفحه اش لمسیه و ساخت شرکت بزرگ کنسول ساز نینتندوه

نینتندو بزرگترین و قدیمیترین شرکت کنسول ساز دنیاس که هنوز داره فعالیت میکنه بخاطر همینه 2 تا نسول خونگی و دستی نینتندو هر دو برنده نسل هفت شدن سابقه 130 ساله کمپانی نینتندو الکی که نیست :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or