راهنمایی خرید Nds

سلام دوستان
من میخوام تا حدود یکی دو ماه دیگه دی اس بخرم
یه Dsi با تمام متعلقات و وسایل مورد نیازش الان چند در میاد و آیا یکی دو ماه دیگه کاهش قیمت محسوسی داره؟
در ضمن من که دیال آپ دارم واسه تهیه بازی ها باید چه خاکی به سر کنم؟ :biggrin1:

سلام دوستان
من میخوام تا حدود یکی دو ماه دیگه دی اس بخرم
یه Dsi با تمام متعلقات و وسایل مورد نیازش الان چند در میاد و آیا یکی دو ماه دیگه کاهش قیمت محسوسی داره؟
در ضمن من که دیال آپ دارم واسه تهیه بازی ها باید چه خاکی به سر کنم؟ :biggrin1:

Dsi فکر کنم حولو حوشه 220 باشه، فلش کارت و مایکرو اس دی هم 45 اینطورا. سر جمع 260-270 اینطورا. ایران هیچی حساب کتاب نداره ولی بعید میدونم تا یکی دو ماه دیگه فرقه خاصی بکنه. فوقه فوقش 10 تومن ارزونتر باشه. شما بخر من خودم دو تا DVD برات بهترین بازیاشو کپی میکنم.

Dsi فکر کنم حولو حوشه 220 باشه، فلش کارت و مایکرو اس دی هم 45 اینطورا. سر جمع 260-270 اینطورا. ایران هیچی حساب کتاب نداره ولی بعید میدونم تا یکی دو ماه دیگه فرقه خاصی بکنه. فوقه فوقش 10 تومن ارزونتر باشه. شما بخر من خودم دو تا DVD برات بهترین بازیاشو کپی میکنم.
دمت جیز :دی

بچه ها چه خبر دی اس ایکس ال(اسمشو دقیق یادم نمیاد همون که از دی اس آی بزرگتره)
ارزش داره صبر کنیم یا بریم تو خط دی اس آی؟؟
اون که تا بیاد ایران و تا قیمتش معقول بشه 3-4 ماهی میشه :دی
در ضمن برتری محسوسی هم نداره نسبت به دی اس آی

سلام.
من حدود سه هفته پيش براي يكي از بچه ها DSi رو خريدم 195 و R4i هم 20 تومن.
از توپ خونه.
دو ماه پيش هم قيمت كردم همين بود فقط اونموقع R4i رو ميدادن 23 كه كمي ارزونتر شد. :smile:
فقط يه نكته هم بگم كه بعضي از DS ها چه Lite و چه DSi شارژر برقشون 110 ولت هست و بايد يه آداپتور تبديل 220 به 110 هم بگيرين.
يه جورايي مثل ريجن UC ايكس باكس 360 .

سلام بچه ها یه دوستی یه دی اس لایت دسته دوم با این مشحصات به من پیشنهاد داده
نظرتون چیه و قیمتش رو چند ارزیابی میکنین؟
man ye ds lite +dstt + ram 8gig+ game and software
ممنون میشم سریع بگین
چون من هیچ سر رشته ای ندارم
یا حق

سلام بچه ها یه دوستی یه دی اس لایت دسته دوم با این مشحصات به من پیشنهاد داده
نظرتون چیه و قیمتش رو چند ارزیابی میکنین؟
man ye ds lite +dstt + ram 8gig+ game and software
ممنون میشم سریع بگین
چون من هیچ سر رشته ای ندارم
یا حق
100 الی 120
دوستان چون من قصد تعویض یک وی با این دی اس دارم یکم عجله دارم
میشه زودتر راهنمایی کنین
ممنون
نه به هیچ وجه این کار را نکن!

با سلام من قصد خريد يه كنسول همراه دارم ولي تو انتخاب بين psp و dslite مردد هستم. لطفاً در صورت امكان راهنمايي كنيد.
با تشكر:love:

:confused::confused::confused:
شما همیشه به بازیهاش توجه کن کدوم بیشتر با روحیه تون سازگاره! اما به نظرم هیچ گرافیک رو روی کنسول دستی در نظر نگیر! همیشه بازیهای سرگرم کننده و کوچک روی کنسول دستی بیشتر جواب دادن ... در کل به سلیقتون برمی گرده که با کدام نوع بازی سازگاری داره.

بچه ها فرق Dstt با R4 چیه؟کدوم بهتره؟
میخوام از یکی DS بخرم با این مشخصات.چطوره؟
یه DS Lite سفید دارم که می خوام بفروشم، کاملا سالم و تمیز هست، هم بدنه اش و هم LCD هاش. به همراه 1 گیگ مموری، یک عدد DSTT (وسیله ای که می شه باهاش بازی ها رو از روی مموری بازی کرد)، 4 تا DVD بازی، یک کیف چرمی و آخرین firmware که قادر به اجرای تمام بازی هاست. شارژر اصلی خود دستگاه مشکل پیدا کرد به خاطر همین هم یک شارژر دیگه خریدم، البته شارژر اصلی رو هم روی دستگاه می دم تا اگه خواستین درستش کنید.

دلیل فروشم هم اینه که در دو ماه اخیر فقط یک بار وقت کردم دستگاه رو روشن کنم اون هم برای این که آخرین آپدیت firmware رو بریزم روش و امتحان کنم که بازی Bowser's Inside اجرا می شه یا نه (که اجرا شد).
قیمت 90 هزار تومن هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or