سلام دوستان.من می خاستم DS بگیرم اما اطلاعات کافی ندارم
اگه میشه فرق DSi و DS lite رو برام بگین . با قیمتهاشون و اینکه کدومشون انتخاب بهتری هستن
ممنون
سلام دوست عزیز
حقیقتش این سوال رو دوستان به دفعات توضیح دادن ولی خوب ما برای شما پارتی بازی میکنم :biggrin1:
اندازه صفحات نمایش:
Nintendo DSi: 3.25 inches
Nintendo DS Lite: 3 inches
هر دو قابلیت نمایش 260,000 رنگ رو دارن.
وزن:
Nintendo DSi: 214g
Nintendo DS Lite: 218g
برداشته شدن Slot بازیهای GameBoy Advance در DSi که در DS Lite وجود داشت. البته اگر هم علاقه مند به بازیهای GBA و هم DSi هستید میتونید فلشکارتهایی مانند iPlayer و یا SuperCard DSTWO رو خریداری کنید که شبیه ساز خیلی خوبی برای GBA دارند که به خوبی با DSi هم کار میکنه و البته به خاطر داشتن پردازنده داخلی (Onboard CPU) قیمت نسبت گرونتری هم به بقیه فلشکارتها دارند.
با توجه به ارتقای سرعت CPU (از حدود 100Mhz به 133Mhz) و RAM (از 4MB به 16MB) بخشی به نام DSiWare اضافه شده که بازیهایی به صورت اختصاصی برای این کنسول منتشر میشن. لازم به ذکره که هنوز این بخش هک نشده و شما باید این بازیها رو خریداری کنید.
همچنین مرورگر این کنسول Opera، برای دریافت از این طریق رایگان هست.
علاوه بر اینها، DSi شامل 2 دوربین 0.3 مگاپیکسلی با رزولوشن 680x480px،حافظه داخلی 256 مگابایتی، پشتیبانی از حافظه های SD، قابلیت ضبط و پخش صدا و ویرایش عکس های گرفته شده و... (که البته برای گوش دادن به موسیقی با فرمتهای مختلف و نمایش عکس، فیلم (البته با تبدلی فرمت) برروی هردو شما با نرم افزار MoonShell میتونید اینکارو انجام بدید.)که خوشبختانه یا بدبختانه این قابلیتها با توجه به قابل ارتقا بودن Firmware کنسول DSi به روز میشوند.
بدبختانه از این جهت که نینتندو با این کار به دنبال مبارزه با کپی بازیها و یا همان Flashcart ها هم هست. البته دقت کنید که فلشکارت مورد خریدتون یکی از سری AceKard، M3 series، SuperCard series و یا Cyclo باشه که به مرور زمان با اپدیتاشون بازیهایی که مشکل اجرا شدن رو دارن برطرف کنن. چون این فلشکارتها پشتیبانی نسبتا قوی به بقیه دارن. البته برای DSi سعی کنید AceKard2i، SuperCard DSonei یا DSTWO که هنوز منتشر نشده و یا M3i Zero خریداری کنید.
نکته دیگه ای هم در تفاوت Lite و DSi مهمه،اینه که کیفیت اسپیکرهای DSi خیلی بهتره.
جدای از این حرفها، اواخر سال 2009، کنسول DSi LL یا DSi XL در ژاپن عرضه شد که هنوز تاریخ مشخصی در اروپا و امریکا براش اعلام نشده. تنها تفاوت این کنسول با DSi داشتن صفحات نمایش بزرگتر 4.2 اینچی و وزن 314 گرمی اونه.
قیمت DS Lite 130$ و DSi 170$ که البته در ایران من قیمت دقیق ندارم ولی فکر میکنم Lite حدود 160 هزارتومان و DSi حدود 200 باشه.
در آخر پیشنهاد من DSi ـه، چون اگه GBA هم میخواید میتونید یکی از فلشکارتهای ذکر شده رو بگیرید و لذتشو ببرید! بهرحال صلاح کار خویش خسروان دانند! سوالی دیگه بود در خدمتیم.
موفق باشید.
برای جزئیات در مورد مقایسه این دو کنسول میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.gamertell.com/gaming/com...on-of-nintendos-dsi-and-ds-lite-game-systems/
همچنین گالری عکس مقایسه:
http://www.gamertell.com/gaming/gallery/album/nintendo-dsi-compared-to-the-nintendo-ds-lite/