راهنمایی خرید Nds

سلام
من مي خوام يه DSi بخرم.بايد براش مموري هم بخرم يا خودش داره؟مموري psp بهش مي خوره؟
بعد چه جوري كپي مي شه؟با چند تومان؟
براي اجرا بازي احتياج به كارت DSTTi ( اگر قصد خريد DSi داريد ) داريد كه فكر كنم 40 يا 50 تومان باشه و براي مموري هم بايد MicroSD بخريد كه خوب اون هم حجم هاي مختلف و كيفيت هاي مختلف و قيمت هاي مختلف داره.

دووستان من چند روز پیش یه dsi گرفتم میخواستم بدونم که چطوری توش عکس و اهنگ و فیلم بریزم و تو چه فولدرهایی قرار بدم

با تشکر

همه ي بازي هاي DS اين قدر كم حجمن؟
فكر كنم حتي كمتر از يك هم جواب بده.
راستي براي كپي خور كردن DSi بايد از DSTTi استفاده كنم؟
پس اين r4 1 چيه؟فرقشون چيه؟قيمتش چنده؟

آخرین ویرایش:
همه ي بازي هاي DS اين قدر كم حجمن؟

حجم بازیهای DS در حالت غیر فشرده :
8 - 16 - 32 - 64 - 128 - 256 مگابایت
حجم حدودی بصورت فشرده : 1 تا 200 مگابایت

فكر كنم حتي كمتر از يك هم جواب بده.

برای بازی کردن باید از حالت فشرده درشون بیاری که باعث میشه حجمشون حدودا دو و نیم برابر بشه.
درسته که حجم بیشترشون به نسبت کمه ولی در عوض تعدادشون زیاده.
اگه بری تو کارش حتی 4 گیگ هم کمه.

راستي براي كپي خور كردن DSi بايد از DSTTi استفاده كنم؟

بله - DSTTi و R4i هردو فلش کارت هستن برای کپی خور کردن DS.

خرید نینتندو دی اس ای (لطفا کمکم کنید)

من میخواستم یه نینتندو دی اس ای بخرم. میخواستم بدونم کجا میتونم پیدا کنم تو تهران؟ اگه لطف کنین بهم ادرس بدین ممنون میشم. اگه در رابطه با فلش کاردها و چیزایه دیگه هم اطلاعاتی دارین و بگین خیلی ممنون میشم.

شاید تو میدون امام خمینی بتونی پیدا کنی. (پاساژ لباف)
فلش کارت هم من فقط شنیدم که R4i و DSTTi رو میتونی اینجا پیدا کنی.

آخرین ویرایش:
خوب R4 بهتره يا DSTTi؟
هر کدوم یه مزیتی داره ,باید ببینی کدومش مناسبته بگیری :love:

دووستان من چند روز پیش یه dsi گرفتم میخواستم بدونم که چطوری توش عکس و اهنگ و فیلم بریزم و تو چه فولدرهایی قرار بدم

با تشکر
خوب یه نرم افزار به نام Moonshell هست که میشه باهاش هم عکس دید و هم MP3 گوشید :blushing:
از سایت رسمی DSTT هم میتونی دانلودش کنی ;)

دقیقا اینم سوال من هست به هرکی میگیم میگه این دوتا ولی من ندیدم حتی یه نفر بیاد بگه فرق این دوتا چی هست یکی بیاد بگه دیگه ؟ //./// راستی توی ساپورت بازی فرقی دارند ؟ ....
البته توی نرم افزار هم هست در r4i نرم افزار Moonshell هم قرار داره .. البته برای موسیقی و فیلم برنامه های دیگه هم علاوه بر Moonshell وجود داره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or