2- نه اصلا ربطی نداره, وقتی بازی GBA میذاری, دستگاه کلا میره تو مود GBA و اصلا feature های NDS رو دیگه نداره.سلام .
من دارم یه ds lite دسته دوم می خرم .جند تا سئوال داشتم.
1 - شارژ ds lite می خواهم از کجا بخرم ؟ چنده ؟ کسی نداره واسه فروش ؟:biggrin1:
2 - چجوری تستش کنم ؟( flash نداره کنسولش ) اگه بازی game boy advance روش اجرا بشه حله ؟:confused:
2- نه اصلا ربطی نداره, وقتی بازی GBA میذاری, دستگاه کلا میره تو مود GBA و اصلا feature های NDS رو دیگه نداره.
حساسیت صفحه رو اینطوری تست کن: هیچ بازی ای نذار که بره تو منوی اصلی, از اونجا برو تو Calibration و ببین صفحه حساسیت لازمه رو داره یا نه. رو لولاهاش رو هم نگاه کن ببین شکستگی یا جای ترک داره یا نه, همینطور دکمه های L و R ببین سالم باشن, DS Lite های سفید اگه یه مدت کار کرده باشن, دکمه های L و R اشون به رنگ زردی میزنه. ضمنا واسه تست صفحه از برنامه Pictochat که تو منوی اصلی هست میتونی استفاده کنی و باهاش نقاشی بکشی ببینی خوب کار میکنه یا نه, مخصوصا گوشه های تصویر ببین سالم باشه.
باز اگه دستگاهت سفید باشه, یه سری جا داره که گرد و غبار میشینه, رو لبه های کنسول رو ببین کثیفی چقدر داره, البته شاید تمیز کرده باشه طرف که زیاد ساده نیست. دکمه هاش رو, به غیر از Y و X میتونی تو مود GBA با یه بازی تست کنی.
از لحاظ خط و خش هم که دیگه گفتن نداره, خودت تست کن.
سوالی بود بگو.
اقا ممنون از راهنماییت .
الان یه شارژر لازم دارم با یه فلاش از کجا بخرم قیمتش خوبه و تقلبی نیست .
بعدش من کل سایتو بالا پایین کردم نفهمیدم کدوم فلاشو بخرم .
برای من فقط اجرا کردن همه بازیها مهمه و اهنگ گوش کردن .dstt بخرم ؟؟:confused::biggrin1:
درود
ببخشید من تاپیکا رو تا جایی که تونستم خوندم و چند تا سوال دارم.
1-دی اس چه مدلی بخرم؟ DSi؟ DStt؟ چه فرقی دارند؟
2-آیا دی اسی هم هست که کپی خور نشه؟
3-R4 و ... مشابه(:biggrin1چه کار می کنند؟ کدومشون بهترند؟
4-فلش از R4 جداست؟ یعنی باید دو تاش رو بذاریم؟ در این صورت هر کدوم به چه کاری می یاند؟
اگه نکته ای هست برای خرید بگید ممنون می شم.
اقا ممنون از راهنماییت .
الان یه شارژر لازم دارم با یه فلاش از کجا بخرم قیمتش خوبه و تقلبی نیست .
بعدش من کل سایتو بالا پایین کردم نفهمیدم کدوم فلاشو بخرم .
برای من فقط اجرا کردن همه بازیها مهمه و اهنگ گوش کردن .dstt بخرم ؟؟:confused::biggrin1:

درود1- فرقاشون یکی تو اینه که DSi بازیهای GBA رو اجرا نمیکنه ولی صفحه اش یکم بزرگتره, 2تا دوربین 0.3مگاپیکسلی داره(3مگاپیکسل نیستش, 0.3 مگا پیکسل هستش), با DSi میتونین از اینترنت بازیهای کوچیکش رو خریداری کنین, مموری SD میخوره که توش میشه عکس و اینا نگه داری کرد. اینکه کدومو بخری به خودت بستگی داره. بیشتر سر GBA هستش, اگه اهله GBA بازی هستی, DS Lite بگیر, وگرنه DSi. البته DSi به طرز مسخره ای هنوز تو ایران گرونه و فلش کارتهای کپی خور کنندش کم هستن, فک کنم تو ایران اصلا نیست.
2- خیر
3- R4 یا DSTT یا کارتهای مشابه, فلش کارتهایی هستش که وظیفه کپی خور کردن دستگاه رو به عهده داره. بهتر بودن رو تو پست قبل گفتم کدوم بهتره.
4-کار به این صورته که شما یه DSTT یا R4 یا هرچیز دیگه ای رو میخری, بعد یه مموری Micro SD سریع مثله Kingston 1Gb Japan پیدا میکنی و بازیها رو میریزی توش, بعد مموری micro SD رو میذاری داخل فلش کارت و فلش کارت رو داخل DS.
نکته واسه خرید تو چند پست قبل گفتم.
باز سوالی بود بگو.
دروددرود
خسته نباشید
1-اوقت دوربین 0.3 به چه کاری می یاد؟!
2-GBA هنوز براش بازی می یاد؟
3-قیمت DS با فلش و مموری رو این می گه طرف:
DS:160-Flash+Memory=45
خوبه؟ تو تهرانم همینقده؟