راهنمایی خرید Nds

سلام دوستان ;)

اگه میشه یه بنده خدایی منو در خرید DS راهنمایی کنه که اصلا اطلاعاتی در خرید DS ندارم

امروز یه بنده خدایی گیم پلی بازی نینجا گایدن رو بهم نشون داد که هوش از سرم رفت:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love: و میخوام یه
DS هرچه سریتر بگیرم یه چندتا سوال دارم که لطف کنید و جواب بدید

1 تو این مدلهای m3 و R4 و N5 و...... کدوم بهتره و مشکلی در اجرای بازی ها نداره

2 میشه کمی در مورد fake توضیع بدین که اصلا یعنی چی و از کجا بفهمم که این
دستگاه fake شده

3 امکان داره که این
DSi که دوربین داره بعضی بازی هاش انحصاری بشه . چون تو مجله بازی نما گفته بود شماره بعد زلدا انحصاری برای DSi است

4 کلا
DSi ارزشش تو بازی کردن بیشتره یا DS Lite

5 از کجا بفهمم که مثلا این R4 که فروشنده میده اصل هست

6 و اخرین سوال که ایا اکثر بازی های DS مثل نینجا گیدن چنین گیم پلی جالبی دارن

با تشکر:smile:

سلام دوستان ;)

اگه میشه یه بنده خدایی منو در خرید DS راهنمایی کنه که اصلا اطلاعاتی در خرید DS ندارم

امروز یه بنده خدایی گیم پلی بازی نینجا گایدن رو بهم نشون داد که هوش از سرم رفت:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love: و میخوام یه
DS هرچه سریتر بگیرم یه چندتا سوال دارم که لطف کنید و جواب بدید

1 تو این مدلهای m3 و R4 و N5 و...... کدوم بهتره و مشکلی در اجرای بازی ها نداره

2 میشه کمی در مورد fake توضیع بدین که اصلا یعنی چی و از کجا بفهمم که این
دستگاه fake شده

3 امکان داره که این
DSi که دوربین داره بعضی بازی هاش انحصاری بشه . چون تو مجله بازی نما گفته بود شماره بعد زلدا انحصاری برای DSi است

4 کلا
DSi ارزشش تو بازی کردن بیشتره یا DS Lite

5 از کجا بفهمم که مثلا این R4 که فروشنده میده اصل هست

6 و اخرین سوال که ایا اکثر بازی های DS مثل نینجا گیدن چنین گیم پلی جالبی دارن

با تشکر:smile:
1-2-5- من DSTT دارم و ازش راضیم. (اگه خواستی DSTT بخری اول برو تو سایتش عکسهای Fake (قلابی) شو ببین تا قلابی نخری. http://www.ndstt.com

3- بله . البته تا همین الان هم چند تا از بازی ها انحصاری شدند.

4- خب معلومه DSi بهتره از نظر بازی فقط قیمتش اینجا گرونه (بغیر از ساپورت نکردن Gameboy Games و عمر باتری کمتر)

6- بله - بازیهایی با گیم پلی جذاب و منحصربفرد تو DS زیاد هستش ولی اکثرشون نه.

ممنون عزیز جان

میخواستم بدونم که DSi به طور کامل کپی خورده که تو اجرای بازی ها مشکلی برنخوریم
/ مثل
DS Lite /
و ایا
DSi بازی ها مثل gta رواجرا میکنه . چون امروز یکی از این فروشندها گفت که اجرای تمام بازیهای کپی روبا DS Lite ضمانت میکنه ولی روی DSi رو نه:((

اگه واقعا
DSi تمام بایهای کپیرواجرا میکنه اولویت تو DS همن DSi هست:love:

دوستان میشه بگین که این dstt دیگه چی هست:blushing:

ممنون عزیز جان

میخواستم بدونم که DSi به طور کامل کپی خورده که تو اجرای بازی ها مشکلی برنخوریم
/ مثل DS Lite /
و ایا DSi بازی ها مثل gta رواجرا میکنه . چون امروز یکی از این فروشندها گفت که اجرای تمام بازیهای کپی روبا DS Lite ضمانت میکنه ولی روی DSi رو نه:((

اگه واقعا DSi تمام بایهای کپیرواجرا میکنه اولویت تو DS همن DSi هست:love:

دوستان میشه بگین که این dstt دیگه چی هست:blushing:
DSTT مثل R4 و N5 و M3 و ... همون فلش کارت هستش که بوسیله ی اینها در واقع DS رو کپی خور می کنند. (یعنی بازی رو می ریزی تو مموری (مثل MicroSD ) بعد مموری رو میزاری تو فلشکارتو بعد فلشکارتو میزاری تو DS و بازی می کنی )

در مورد اجرای کامل بازی ها توسط DSi من فقط یکجا خونده بودم که DSi از Region بازی ها پشتیبانی می کنه یعنی یه بازی که مخصوص ژاپن باشه رو فقط تو ژاپن میشه بازی کرد. البته گفته بود که این منطقه بازی فقط مخصوص بازیهای انحصاری DSi هست نه بازیهای مشترک DS Lite و DSi . (البته این موضوع رو 100% مطمئن نیستم)

DSi هم بوسیله ی فلشکارتهایی مثل DSTTi کپی خور شده. (حالا کامل یا ناقصشو نمی دونم)
DSTTi همون DSTT هستش ولی با قابلیت ساپورت هم DSi و هم DS Lite. که فکر نکنم تو اجرای بازیهای معمولی مشترک مثل GTA مشکلی داشته باشه (اینو بهتره از کسائی که این فلش کارتو دارند بپرسی)

آخرین ویرایش:
3 امکان داره که این DSi که دوربین داره بعضی بازی هاش انحصاری بشه . چون تو مجله بازی نما گفته بود شماره بعد زلدا انحصاری برای DSi است
اگه منظورت The legend of zelda : spirit tracks هست تا اونجايي كه من مي دونم همه جا پلفرمشو زده بود Nintendo DS شما اگه منبعي داري بهتر بذاري.

اگه منظورت The legend of zelda : spirit tracks هست تا اونجايي كه من مي دونم همه جا پلفرمشو زده بود Nintendo DS شما اگه منبعي داري بهتر بذاري.

والا من این مطلب رو در مجله بازی نما در صفحه 96 خوندم;)

دوستان حالا میخوام بدونم که واقعا شماره بعدی زلدا یعنی The legend of zelda : spirit tracks

فقط انحصاری برای DSi هست یا کلا برای Nintendo DS

والا من این مطلب رو در مجله بازی نما در صفحه 96 خوندم;)

دوستان حالا میخوام بدونم که واقعا شماره بعدی زلدا یعنی The legend of zelda : spirit tracks

فقط انحصاری برای DSi هست یا کلا برای Nintendo DS

بیشتر بازی های انحصاری DSi که از دوربین استفاده می کنن به صورت قابل دانلود هستن که روی DSi این قابلیت وجود داره، فعلاً صحبتی از بازی های بزرگ انحصاری برای DSi نشده، ضمن اینکه هنوز اون بازی های انحصاری آماده برای استفاده با کارت های کپی نشدن، nintendo هم همیشه اعلام کرده که از DS Lite حمایت می کنه، پس حداقل فعلاً بازی شاخ انحصاری نخواهد داشت، خیلی نگران این قضیه نباش

اگه میشه یه بنده خدایی جواب سوال منو بده

که بابا ما اخر سر نفهمیدیم که اگه من یه DSI بگیرم مشکلی در اجرای بازیهای کپی ( منظورم بازیهای مشترک DS, DS Lite, DSi هست نه بازی های انحصاری DSi ) ندارد:confused:

و ایا بازیهای کپی فقط DSi ( قفل منطقه ای مثل 360 ) یا LOCK Region دارند یه نه:confused:

اقا این دوتا سوال منو یه بنده خدایی جواب بده تا ببینیم 2 روز دیگه میشه DSI بگیرم یا نه:(

اگه زحمتی نیست دوستان اگه میشه 2 تا بازی خیلی کم حجم از DS یکی مخصوص ژاپن باشه و دیگری UC برای دانلود بزارین تا خواستم DSI بگیرم به فروشنده بگم که تست کنه

با تشکر

اگه میشه یه بنده خدایی جواب سوال منو بده

که بابا ما اخر سر نفهمیدیم که اگه من یه DSI بگیرم مشکلی در اجرای بازیهای کپی ( منظورم بازیهای مشترک DS, DS Lite, DSi هست نه بازی های انحصاری DSi ) ندارد:confused:

نه, حواست باشه که اگه DSi بگیری باید فلش کارت DSi بگیری, فلش کارت DS بهش نمیخوره.

و ایا بازیهای کپی فقط DSi ( قفل منطقه ای مثل 360 ) یا LOCK Region دارند یه نه:confused:

بازیهای مخصوص DSi که تاحالا اومده, تا اونجا که من خبر دارم, فقط دانلودی هستن که region lock دارن.

اقا این دوتا سوال منو یه بنده خدایی جواب بده تا ببینیم 2 روز دیگه میشه DSI بگیرم یا نه:(

اگه زحمتی نیست دوستان اگه میشه 2 تا بازی خیلی کم حجم از DS یکی مخصوص ژاپن باشه و دیگری UC برای دانلود بزارین تا خواستم DSI بگیرم به فروشنده بگم که تست کنه

همونطور که گفتم نمیشه چون خیلی بعیده طرف فلش کارته DSi داشته باشه.

با تشکر

تو متن سوالت جواب دادم.

تو متن سوالت جواب دادم.

ممنون دوست عزیز ;)

میخواستم بدونم که این R4I که برای DSI امده اگه مشکلاتی در ( بر فرض مثال ) اجرای بازیهای

مشترک DS, DS Lite, DSi ( نه عنوانهای انحصاری DSi ) داشته باشه میشه بعدها ( مثل PSP ) با امدن اپدیت بر طرف بشه

ممنون دوست عزیز ;)

میخواستم بدونم که این R4I که برای DSI امده اگه مشکلاتی در ( بر فرض مثال ) اجرای بازیهای

مشترک DS, DS Lite, DSi ( نه عنوانهای انحصاری DSi ) داشته باشه میشه بعدها ( مثل PSP ) با امدن اپدیت بر طرف بشه
شرمنده اطلاع ندارم.

میگم وقتی با قلم DS روی LCD اش استفاده میکنی امکان افتادن خط و خش هست یا نه و برای

DS پلاستیکی که روی LCD میچسبانیم هست یا نه
بله - برای DS محافظ LCD هم وجود داره ولی من تو ایران ندیدم.
من خودم از محافظهایی که برای گوشی موبایل استفاده میشه استفاده کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or