راهنمایی خرید Nds

سلام اگه میشه قیمت دقیق و به روز این چیزیایی که میگم بهم بگین...
1- Ds Lite Black
2- DSTT
3- بازی اورجینال گیتار هیرو World tour با گیتارش

ممنون.
سلام
1.مشکیش که خیلی کم گیر میاد اما رنگای دیگه هست,قیمت هم 160-180 ـه
2. اونم 15-30
3. گیتار هیرو هم 55

پ.ن:اگه خواستی پ.خ بزن بهت بگم کجا ارزون ترین قیمت رو میده.

سلام
1.مشکیش که خیلی کم گیر میاد اما رنگای دیگه هست,قیمت هم 160-180 ـه
2. اونم 15-30
3. گیتار هیرو هم 55

پ.ن:اگه خواستی پ.خ بزن بهت بگم کجا ارزون ترین قیمت رو میده.
ببخشید میشه بگین کجا 160 lite رو می فروشه؟؟

هنوز DSi هک نشده ولی اینطور که من میبینم, به زودی واسه همه فلش کارتا آپدیت میاد که رو DSi هم کار کنه.

آقا با سلام و صلوات؛
تعدادی از کارتها الان با DSi سازگار هستن و میشه خوش بین بود که با ورود DSi به آمریکای شمالی, بقیه کارتها هم دست به کار بشن. اگرم نشدن غصه نخورین, یه مشت روانی هستن که واس فلش کارتا custom firmware مینویسن, اونا شاید دستمون رو بگیرن. (البته من که DSi بگیر نیستم, خواستم خودمو از جمع جدا نکرده باشم! لول)

سلام دوستان عزیز قیمت Nintendo Ds Lite الان به قیمت 150.000 تومان به فروش میرسد البته این دوستمون هم گرون میده حالا اگر خواستید میتونین سفارش بدید الان قیمتش فکر کنم به 140.000 تومان رسیده باشد.......یا علی دوستان امیدوارم به دردتون خورده باشد........سال نو بر همگان مبارک باد به خصوص سایت بازی سنتر

این هم لینکه سایت:http://irdoorbin.com/ga

:love: ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM :love:

سلام به همه ي دوستان
ميشه درباره ي ريختن اهنگ توي dstt راهماييم كنين؟و اينكه ميشه بك گراند و فونت tt رو عوض كرد؟
ممنون
فِل بابِ مولتی مدیا شما باید برنامه ی moonshell رو از سایت DSTT دانلود و روی مموری بریزین و...

دو موردِ دیگه رو دقیق اطلاع ندارم بهتره دوستانِ دیگه جواب بدن;)
ولی باید بشه

در مورد عوض کردن فونت و بک گراند TSDD :

فونت رو فکر نمی کنم.
ولی بک گراندو میشه - کافیه فایل مربوط به بک گراند رو از میون فایلهای DSTT پیدا کرده و با یک عکس دیگه در همون اندازه و با همون فرمت (BMP) عوض کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or