Vahiddreamer
کاربر سایت
این حالت واسه کمترین نور دی اس لایت و باهدفونه ........با DSTT همین حالت : 13 تا 15 ساعت????مطمئنی؟میگن بیشتر 4 ساعت نمیشه....

این حالت واسه کمترین نور دی اس لایت و باهدفونه ........با DSTT همین حالت : 13 تا 15 ساعت????مطمئنی؟میگن بیشتر 4 ساعت نمیشه....

بازی اصل از کجا بخرم؟ هیچ کس نمیدونه؟
من فردا می خوام یه فلش کارت بخرم (برای لایت) لطفا اون دسته از دوستانی که فلش کارت دارن بیان یه توضیحی بدن که ایراد های کارتشون چیه و یا مزایاش چیه چون میخوام یه کارتی بگیرم که بعدا باهاش مشکل پیدا نکنم .
راستی کسی قیمت اداپتور 220 ولت و کابل USB رو داره ؟

من هم DSTT دارم و ازش راضیم. تنها مشکلی هم که داشت این بود که اگر رو مموری تعداد زیادی بازی مثلا 30 تا بازی میریختی ممکن بود موقع لود قفل کنه. ولی در کل خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره.من فردا می خوام یه فلش کارت بخرم (برای لایت) لطفا اون دسته از دوستانی که فلش کارت دارن بیان یه توضیحی بدن که ایراد های کارتشون چیه و یا مزایاش چیه چون میخوام یه کارتی بگیرم که بعدا باهاش مشکل پیدا نکنم .

من هم DSTT دارم و ازش راضیم. تنها مشکلی هم که داشت این بود که اگر رو مموری تعداد زیادی بازی مثلا 30 تا بازی میریختی ممکن بود موقع لود قفل کنه. ولی در کل خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره.![]()
پیدا کردن رم کینگ استون تو این دروه زمونه از هفت خان رستم هم سخت ترهشما مموري تون خوب نبوده، براي DSTT توصيه ميشه از مموري Kingston 1Gb Japan استفاده كنين كه بالاترين سرعت رو داره.