راهنمایی خرید Nds

سلام دوستان . من چند وقتیه که زده به سرم یه دی اس بگیرم . ازتون خواهش میکنم اطلاعات کاملی از این دو مدل این دی اس و توضیحات تکمیلی در مورد قیمت خود کنسول و بازی هاش و توضیحی که منو قانع به خریدنش بکنه بدین . مرسی ازتون ... منتظر راهنماییتون هستم .

1- فقط DS Lite بگیر
2- آیا پرفروش ترین کنسول دنیا ارزش خریدن را ندارد؟
3- بعد از کامپیوتر بیشترین تعداد بازی فکری و Casual برای این کنسول می آید
4- تنها کنسولی که می شود با آن موسیقی ساخت : Korg DS-10 Synthesizer (تا حالا تو صف نون موسیقی ساختی)
5- ارزانترین کنسول
6- بازی های کم حجم (از 120mb کمتر تا 1MB) = امکان دانلود برای همه
7- امکان مشاهده فیلم و گوش دادن به موسیقی
8- قیمت: 180 + 55 = 235 ( کنسول + DSTT )
9- هر روز حدود 3 بازی به بازیهای این کنسول افزوده می شود
10- همه نوع بازی دارد : Action - Adventure - RPG - Puzzle - Racing - ...
و...

من فردا می خوام یه فلش کارت بخرم (برای لایت) لطفا اون دسته از دوستانی که فلش کارت دارن بیان یه توضیحی بدن که ایراد های کارتشون چیه و یا مزایاش چیه چون میخوام یه کارتی بگیرم که بعدا باهاش مشکل پیدا نکنم .
راستی کسی قیمت اداپتور 220 ولت و کابل USB رو داره ؟

من فردا می خوام یه فلش کارت بخرم (برای لایت) لطفا اون دسته از دوستانی که فلش کارت دارن بیان یه توضیحی بدن که ایراد های کارتشون چیه و یا مزایاش چیه چون میخوام یه کارتی بگیرم که بعدا باهاش مشکل پیدا نکنم .
راستی کسی قیمت اداپتور 220 ولت و کابل USB رو داره ؟

من یه سایت دادم که به ایران هم میفرسته ...از نظر قیمت و دودره نکردن خیلی بهتر از تو بازاره ایرانه :cheesygri
ولی خوب یکم طول میکشه :(
من DSTT دارم که قابلیت Softress mode ..DMA mode ... و Cheat رو تو منوش داره و از نظر مصرف باطری خیلی از n5 کمتره ;)
اگه تو هک کارت درسته و از همیون سایته میگیری (چون تو ایران پیدا نمیشه) SUPERDS one عالیه ....چون هم FLASH ME هم OPERA و هم بازیهای GBA رو ساپورت میکنه :blushing:

من هم DSTT دارم و ازش راضیم. تنها مشکلی هم که داشت این بود که اگر رو مموری تعداد زیادی بازی مثلا 30 تا بازی میریختی ممکن بود موقع لود قفل کنه. ولی در کل خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره.;)

من هم DSTT دارم و ازش راضیم. تنها مشکلی هم که داشت این بود که اگر رو مموری تعداد زیادی بازی مثلا 30 تا بازی میریختی ممکن بود موقع لود قفل کنه. ولی در کل خیلی خوب کار میکنه و مشکلی نداره.;)

شما مموري تون خوب نبوده، براي DSTT توصيه ميشه از مموري Kingston 1Gb Japan استفاده كنين كه بالاترين سرعت رو داره.

شما مموري تون خوب نبوده، براي DSTT توصيه ميشه از مموري Kingston 1Gb Japan استفاده كنين كه بالاترين سرعت رو داره.
پیدا کردن رم کینگ استون تو این دروه زمونه از هفت خان رستم هم سخت تره :(
میگن تولیدش متوقف شده که تنها راه خریدنشم اینه یه وبایل بگیری که رم کینگ استون فابریک داشته باشه ...:(
والا من رم exbye دارم و بازی castle vania که میگن با بعضی از رم ها میشکل داره با رم من مشکل نداشت.....ولی در کل رم san disc از همه بهتره این روزا;)

دوستان سلام، من dstt دارم به همراه رم sandisk 1GB گرفتم چند تا بازی ریختم وقتی DS رو روشن میکنم عبارت Menu درج میشه و هیچ اتفاقی نمی افته، فکر میکنید علت از چیه؟ ممنون

منم پیشنشهاد می کنم که n5 نخری خودم دارم اصلا راصی نیستم باطری رو داغون می کنه کلا بازی اصل بهتره من همین کارو میکنم چند ماهی یه بار یه بازی اصل می گیرم بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or